CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2118|Reply: 9

pasal kerja..

[Copy link]
Post time 28-1-2013 06:53 PM | Show all posts |Read mode
salam semua,
masalah tak besar mne pon ni cuma nak tanya skit..
aku ada dpt pnggilan interview dkt MPJB jawatan pembantu tadbir operasi..
aku tak tau pulak yg pembantu tadbir ni kerani rupenye,aku ingat kerja luar..tak boleh aku dduk dlm opis ni..
soalannya,kononnya aku dpt jawatan tu boleh tak aku mintak pindah ke bahagian lain?
ada tempoh tak?
time interview tu boleh mohon tak?
sebab aku ada sijil kemahiran aku ingat nk mintak bahagian Tukang..

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-1-2013 06:56 PM | Show all posts
Keje je..bleh la wat pesonal loan benk rakeyat
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2013 07:16 PM | Show all posts
"Survival mode" dulu.....
pasal pindah tu pikir kemudian....
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2013 08:17 PM | Show all posts
Minat boleh pupuk kemudian..yang penting kerja dahulu sebab untuk dapat pekerjaan sekarang bukan senang..kerja luar boleh buat part time..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2013 10:21 PM | Show all posts
minat tu takde lah penting sangat, yang paling penting adalah kebajikan pekerja dengan gaji

ataupun ko survey ngan member dulu, tak pun tanye pekerja mpjb jer pasal jawatan kosong nie
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2013 02:38 AM | Show all posts
matamata posted on 28-1-2013 07:16 PM
"Survival mode" dulu.....
pasal pindah tu pikir kemudian....

aku tak nak cakap banyak pada TT, tapi ini adalaj jawapan yg terbaik. ringkas, padat dan lengkap...

kerja dulu..... dapat temuduga buat sungguh sungguh..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2013 12:03 PM | Show all posts
Tak bleh..sekian..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2013 02:06 PM | Show all posts
matamata posted on 28-1-2013 07:16 PM
"Survival mode" dulu.....
pasal pindah tu pikir kemudian....

dh selamat dh interview..
tunggu jela ada rezeki ke takde..
tapi simple betul interviewnya..panggil sekali 5 orang tanya tinggal kt mana,pengalaman kerja dengan kenapa nk kerja kerajaan..haha semua kena mcm tu..
terima kasih semua bagi pandangan..


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 29-1-2013 02:23 PM | Show all posts
jjx597 posted on 29-1-2013 02:06 PM
dh selamat dh interview..
tunggu jela ada rezeki ke takde..
tapi simple betul interviewnya..pang ...

loh camtu je?
berapa kekosongan ada, berapa pulak calon temuduga
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2013 03:51 PM | Show all posts
awan_kelabu posted on 29-1-2013 02:23 PM
loh camtu je?
berapa kekosongan ada, berapa pulak calon temuduga

takde ckp pulak bape kekosongan..
tapi yg dtg temuduga adalah dlm 30 orang..
masuk ni dah 2kali aku interview kerajaan..
tak letak harapan sangat pon aku tau susah nak dapat..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 01:36 PM GMT+8 , Processed in 0.088725 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list