CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5490|Reply: 31

Promo iklan yg bukan main best, tapi produk cam hampeh...

[Copy link]
Post time 7-12-2012 01:23 PM | Show all posts |Read mode
Salam,

Just nak share & tanya pendapat korang kat sini...

Rasanya korang mesti pernah dengar/tgk promo iklan yg kemain kebabom tapi at the end, produknya tak menepati citarasa korang sikit pun kan...
Saya kadang-kadang serik nak beli produk2 baru yg iklan hebat2 kat radio atau tv, sbb dah few times lah terkena...
So, sekarang promo iklan tu hebat camane pun, takkan saya beli barang tu sbb takut tak menepati citarasa...
Especially when it comes to food lah..
So pada saya, iklan yg indah khabar dr rupa ni yg boleh saya bg contoh ialah mi segera Saji Mee...

Kepada sesiapa yg nak sambung, silakan... hehehe
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-12-2012 03:12 PM | Show all posts
aku tak tau la produk iklan ni menjadi atau tak, tp iklan ni tak kena gaya sungguh la, mcam menghina kaum hawa




Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 03:13 PM | Show all posts
appeton weight gain... feedback dr kawan2 aku dan forumer2 kt cari gold ckap, produk ni tak berape berkesan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2012 03:25 PM | Show all posts
oni313 posted on 7-12-2012 03:12 PM
aku tak tau la produk iklan ni menjadi atau tak, tp iklan ni tak kena gaya sungguh la, mcam menghina ...

amboi mak aih gambo tu...
kemain lagi nak tayang sgt boobs dia boleh transform jadik camtu rupa eh

better x yah pakai tudung la gitu...

org yg setuju amek gambo tu pun x reti pk gaknya kan.. bengong betul
mmg nmpk sgt eksploitasi kaum hawa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 03:28 PM | Show all posts
eryne81 posted on 7-12-2012 03:25 PM
amboi mak aih gambo tu...
kemain lagi nak tayang sgt boobs dia boleh transform jadik camtu rupa  ...

pakai baju yg ketat2 hingga menampakan bentuk tubuh badan, dikira mendedahkan aurat tanpa disedari....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2012 03:29 PM | Show all posts
oni313 posted on 7-12-2012 03:13 PM
appeton weight gain... feedback dr kawan2 aku dan forumer2 kt cari gold ckap, produk ni tak berape b ...

weight gain ni adik saya pun penah try... mmg x berkesan pun...
iklan kemain lagi kan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2012 03:30 PM | Show all posts
oni313 posted on 7-12-2012 03:28 PM
pakai baju yg ketat2 hingga menampakan bentuk tubuh badan, dikira mendedahkan aurat tanpa disedari ...

sbb tu ku cakap better x yah pakai tudung kalau nak pakai baju ketat camtu kan...



Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 03:31 PM | Show all posts
eryne81 posted on 7-12-2012 03:29 PM
weight gain ni adik saya pun penah try... mmg x berkesan pun...
iklan kemain lagi kan...

better try herbal life, tp klau amik herbalife ni, dia ada jadual pemakanan dan exercise yg kita kena follow...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-12-2012 10:03 PM | Show all posts
yang paling menjengkelkan orang promo -
1- kad kredit kat giant@pasaraya - grr tak paham2 ke orang tak mau
2. yang promo macam memaksa (alat belajar bahasa tu - nama apa tak ingat) english dia pun berterabur
3. nyah2 yang promo perfume. suka nak pegang2 tangan. geli arh
4. orang yang promo nugget persisa baru. di potong halus gila nak mampus. so camne nak tau rasa nya sedap ke tak. pastu nak amik dua dia jeling.waaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2012 03:27 AM | Show all posts
yup yg promo belajar english tu..oh my english!
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2012 04:31 AM | Show all posts
nyampuk sat...

Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2012 11:13 AM | Show all posts
gomoknyeeee dak kucen nihhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-12-2012 12:27 PM | Show all posts
Kalau tgk promo billboard kat highway plus tu pun ada yg bengong

"OUR CABLE ARE A BIT EXPENSIVE"

pastu motip nak tayang pempuan selak baju nampak pusat ape hal???
stupido betul!
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2012 10:31 PM | Show all posts
bayangkan iklan berbunyi "KONGKING ....Ini adalah sabun terbaru....ia amat mahal namun tidak pasti akan membersihkan pakaian ...anda mahu beli,beli..Jika tidak mahu beli,boleh blah..."

agak2.........apa akan berlaku?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 08:42 PM | Show all posts
iklan piza topping yg merepek2
last2 kejap aje promo
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 10:20 AM | Show all posts
iklan topping piza kemain lagi - sampai sana - sedihhh jauh bebenor beza
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-12-2012 04:11 PM | Show all posts
Iklan berbayar kat TV tu contoh macam Smart TV, beli pemanggang ajaib kononnya masak 7 minit dah cukup sekali aku cuba goreng ayam mau 20 minit lebih baru masak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 04:33 PM | Show all posts
encikWawad posted on 20-12-2012 10:20 AM
iklan topping piza kemain lagi - sampai sana - sedihhh jauh bebenor beza

x spt yg diiklan kan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 11:03 PM | Show all posts
Iklan yg paling aku benci adalah krim pemutih muka. Dah pakai model semua kulit cerah memang la cerah. Cuba try letak model muka berkerak. Ada berani..?? Prffff
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 02:11 PM | Show all posts
~ iklan2 fast food..tgk dlm tv beso@meriah kemain..cer try g beli..hmm buger kempis..piza topping cam bajet2..
~ iklan sabun..konon gesek2 ngan tngan leh puteh merelippp baju yg kotor@Hitam cam br celup air longkang, padahal naik lenguh tngan aku nyental br ilang@pudar skit kesan2 kotor..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 06:01 PM GMT+8 , Processed in 0.095368 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list