CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 30391|Reply: 173

[Tempatan] HATI-HATI DENGAN ORANG INI

  [Copy link]
Post time 15-10-2023 03:37 PM | Show all posts |Read mode
Selamat petang.. Tolong laporkan orang ini kepada pihak PDRM! Rupanya dia telah memperdaya saya menerusi Whatsapp agar berbogel dan kemudiannya tular di medsos. Dia suruh saya bayar RM500. Mohon kerjasama daripada forumer ini. Yang add dia, sila hati-hati..


#PDRM



FB Nurasiah Khairulanas



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2023 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya.... yang 'saya' tu siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 15-10-2023 03:55 PM

Kenapa awak yg bayor...bukan dia ke yg membyar...sb dia yg MENONTON awak berbugil???Tak faham la...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 03:54 PM | Show all posts
Edited by _blackbird at 15-10-2023 03:55 PM

"saya" tu siapa. boleh share link utk nengok siapa "saya" itu sahih ke tidak. takut scammer lah kalau sahih, takpa kita boleh buka tabung bantuan prihatin utk raise fund RM500 fee tontonan

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan la TT sebodoh itu nk berbogel. Acik2 forumers semua bijak bestari kot.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakak x de fb dek hayrin.....

Bertabahlah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-10-2023 04:03 PM | Show all posts
apa benda ni????
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 04:13 PM | Show all posts
ala klu kantoi pun apa masalahnya biarlah dia sebar... awk bukannya org dikenali pun utk berasa malu...lainla awk artis mcm capiq belakang skit.... tu pun lama2 org lupa la cerita capiq belakang skit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2023 04:15 PM | Show all posts
lainkali nak bogel pakai mask..skrg mcm2 mask trendy ala2 superhero
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 04:50 PM | Show all posts

dia nak satu dunia tahu dia berbogel.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau yang kena scam, orang lain pulak kena buat report polis dah kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 05:05 PM | Show all posts
kenapa berbogel
adoi lurus bebenor tt ni
ni mesti chat yg bukan2
bior la dia sebar bkn ada org nak tengok pun
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana boleh tertipu, kena pukau ke? Hati2 semua pukau/santau ni nasib tak baik boleh terkena.
Ot: anak buah baru baik dari santau, kena dekat kedai mkn belah perak sana. Sampai kurus kering dia. Terpaksa berhenti keje pergi berubat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 06:42 PM | Show all posts
TT ke yg kena scam soh berbogel tuh? Bertabahlah.

Biarlah dia sebarkan, lama2 org lupa jugak. Ni kalau bg rm500, pastu dia mintak lg jadi rm5k. Entah2 dia pun tak minat ugut2 kalo dia tengok ngko buat derk jer
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 06:44 PM | Show all posts
buat report polis aja
pstu tirula cam artis, cakapala tu semua teknologi superimpose, deepfake bagai segala AI muntahkedarah punya kerja..

sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif berbogel??di"ikankeli"?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2023 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nrah2 profail fb tu pon fake
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena tipu atau hanya prank komedi..sebab kerjaya dia comedian.

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi gambar bogel yg TT dah hantar tu sebagai bukti ni betul punya cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Apahal pulak kitaorg nak kena buat report
Bkn kita yg berbogel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
TAKZIAH: Isteri Wan Saiful meninggal dunia akibat kanser
mojarean_XTAKZIAH: Isteri Wan Saiful meninggal dun
Views : 2763 Replies : 4
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 56799 Replies : 82
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 35628 Replies : 39
Pulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Perempuan,Albertine Leo Jia Hui,  Enam Tahun Dilapor Hilang di Iskandar Puteri
YgBenarPulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Pe
Views : 36213 Replies : 47
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31782 Replies : 217
Sejauh mana GIGIHNYA  korang
fahdramliSejauh mana GIGIHNYA korang
Views : 75006 Replies : 396
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 32221 Replies : 173
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92690 Replies : 1042
[tvN/Viu 2024] THE AUDITORS - Shin Ha Kyun, Lee Jung Ha, Jin Goo, Jo A Ram
Rahah[tvN/Viu 2024] THE AUDITORS - Shin Ha Ky
Views : 9161 Replies : 25
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 21582 Replies : 20

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 09:00 PM GMT+8 , Processed in 0.069991 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list