CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16365|Reply: 172

Hafiz Roshdi kini berkerja sebagai Lala Move Driver

  [Copy link]
Post time 27-4-2024 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Semoga dipermudahkan urusan Hafiz Roshdi mengikut langkah Selam (Suami Merkisah) bawak Grab. Asalkan mencari rezeki yang halal. Kenapa perlu malu kan. Semoga nafkah anak2 Shuringai jgk dapat ditambahkan dari RM100 seorang ke RM500 seorang hasil mengLala.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha baguslah dik. .jgn lupa bayo nafkah ex bini tu

Sampai jd weng & mereng dia bila ko tinggalkan dia nyah..otak pun nampak x bape centre
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh @kerani_je ..uols order lalamove dgn dia ke nyah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2024 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 27-4-2024 02:56 PM
Eh @kerani_je ..uols order lalamove dgn dia ke nyah

Bukan i org lain yg order lalamove dgn retis dah sendu ni..

mesti Olaf yg bg support la kot suh apiz buat lalamove..Nk buat mcm mne ko dpt kawin retis time die dah sendu..Shuringai jgk untung kawin dak apiz tu time die mendonia jadi hero..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji kerja halal boleh bagi nafkah lebih kat anak2 lepas ni. InsyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga murah rezeki hafidz, apa2 keje pun xpe janji halal
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-4-2024 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
laki markisah elok je mampu berbini 2..moga nafkah anak terjaga..asal halal
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah rezeki halal. Dia tak toleh belakang dah. Tutup buku dgn shubingai. Posting baru dah delete menghina kerja baru HR. Patut bersyukur sbb demi nafkah anak2 juga. Tapi sbb hati hitam, walau balik umrah. Nnti sesiapa boleh tepekkkan kejian Shu. Lalamove team, sila lah cuci skit Shu tu. Jgn hina kerjaya berbanding ko kerja influencer konon. Haktuih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 03:34 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 27-4-2024 03:28 PM
laki markisah elok je mampu berbini 2..moga nafkah anak terjaga..asal halal

Ye ke dia mampu. Bukan sbb bini2 pandai cari duit sendiri ke, jd model sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah lah Hafizz kerja apaa...

Asalkn hati tenang. Hidup aman tenteram. Buat apa femes kalau berkeliling dunia dan berpuluh kali pergi mekah tp hati tak pernah tenteram dok meratip fitnah orang merata.

Elok jadi pekerja Lalamove. Daripada duduk dalam dunia glamer. Menempel majlis majlis retisss. Buat muka tak malu. Buat temberang dan mcm2 fitnah demi utk lakukan produk dan kekal relevan.

Biar kerja lalamove asalkan tenang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 27-4-2024 03:15 PM
Bukan i org lain yg order lalamove dgn retis dah sendu ni..

mesti Olaf yg bg support la kot suh a ...

baguslerrr dpt bini yg support suami saat suami jatuh tersungkurrr…
baru bini mithali..
kalau bini yg dok sebok aibkn suami tu bukan bini tu b***..
iolls dah jatuh standard ngai suka carutz huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 27-4-2024 03:33 PM
Alhamdulillah rezeki halal. Dia tak toleh belakang dah. Tutup buku dgn shubingai. Posting baru dah d ...

Dia ada up posting pasal lalamove ke mkl? I terlepas train jauh ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2024 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 27-4-2024 03:33 PM
Alhamdulillah rezeki halal. Dia tak toleh belakang dah. Tutup buku dgn shubingai. Posting baru dah d ...

Serius lahh die hina keje si hafiz..Elok la patut ex laki nk usaha keje nk bagi nafkah utk anak2..Dah ko jugak bising nafkah 100 x cukup..Nmpk nau si shu baca forum ni..kihkih kantoi die dpt info si hafiz buat lala dari sini..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah
Dia berusaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 27-4-2024 03:15 PM
Bukan i org lain yg order lalamove dgn retis dah sendu ni..

mesti Olaf yg bg support la kot suh a ...

Olaf berduit ..dgrnya ank org ado2 juga khen..apa nk heran dgn duit

Tp baguihla pizrosh tak memilih koje..janji bg nafkah kat anak2 tu & opkos bini skrg kena bg nafkah jugek kan..jgn membiawak udah
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Betterla dr jd retis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-4-2024 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 27-4-2024 04:10 PM
Olaf berduit ..dgrnya ank org ado2 juga khen..apa nk heran dgn duit

Tp baguihla pizrosh tak memil ...

Olaf kerje opis kan..x tau la company mne n jawatan apa..Ooh anak orka jgk ke olaf? Patut la mak piz restu diorg kawin..masa diorg kawin pun proper jgk la majlis buat kat dewan besar..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik bawak motor. Untung sikit duit minyak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2024 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 27-4-2024 03:33 PM
Alhamdulillah rezeki halal. Dia tak toleh belakang dah. Tutup buku dgn shubingai. Posting baru dah d ...

Sis tepek la sis kejian shu hina keje lalamove ni..x sempat nk baca dia dah delete..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau apis ni sampai hilang job sbb curang, aa pn netizen boleh buat perkara sama. Biar merempat kt sg.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:10 AM GMT+8 , Processed in 0.103026 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list