CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 47352|Reply: 306

[Edisi tahniah] Selamat Pengantin baru Afifah Nasir!

  [Copy link]
Post time 5-5-2024 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Terawal pulak.
Nanti iols masuk balik.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Little miss keling is watching
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sekarang ni pesyen ni baju nikah  versi berkemban ya
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah pipah
Mohon bella,alif tgk ni..pipah punya hasben 1000 kali lg herlok dr laki ko si alip tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by markonahlah at 5-5-2024 08:09 PM

Mcm tak kena pakai baju ni utk akad nikah...kalau reception oklah..tapi apipah pakai tak cantik sgt

  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-5-2024 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 5-5-2024 08:16 PM

ai tgk bju nikah she, teringat baju nikah nd... apepon congrats. sembang baju kawen tringt citer bride wars
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada aku baju nikah gitu agak sexy, tp lantak la pilihan masing2
Congratulations bdw
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa lagi dress kawin anzalna barbie theme tu.


Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
markonahlah replied at 5-5-2024 08:07 PM
Mcm tak kena pakai baju ni utk akad nikah...kalau reception oklah..tapi apipah pakai tak cantik sgt  ...

Sheols ini boleh pamerkan sexy je. Sebab sheols tau rupa sheols sangatt so-so.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats pipah. Nasib dulu pipah tak hanyut dgn alip ajis klau x dgn nama pipah sekali terheret dek kontroversi bangang alip ajis ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaya04 replied at 5-5-2024 08:29 PM
Congrats pipah. Nasib dulu pipah tak hanyut dgn alip ajis klau x dgn nama pipah sekali terheret dek  ...

pipah masa tu nasib baik sbb bella serang hahahas sbb viral giler masa tu first time kot kes bini arits serang suami &  dan skandal siap jadi kes polis.
tapi okay la kena puji juga pipah pun cpt2 sedar diri dan x sebodoh peah pi layan balik si aliff tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 5-5-2024 08:35 PM
pipah masa tu nasib baik sbb bella serang hahahas sbb viral giler masa tu first time kot kes bini  ...

Malu juga pipah time tu sbb heshe kan family background educated. So boleh nmpak dah perangai alip ajis dari dulu smpai skrng mmg tak semenggah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 5-5-2024 12:35 PM
pipah masa tu nasib baik sbb bella serang hahahas sbb viral giler masa tu first time kot kes bini  ...

.
.
.
tp kan lepas kes tu...BA ada berlakon sama pipah lupa citer apa...tp citer best jg la....citer kelakar...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
eh dah kawen ek. Ingatkan lama sheols nak tunang.

Tahniah untuk pipah. Harap kurangkan la upload video mengilai lepasni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
markonahlah replied at 5-5-2024 08:07 PM
Mcm tak kena pakai baju ni utk akad nikah...kalau reception oklah..tapi apipah pakai tak cantik sgt  ...

agak la indecent, padahal sheols keluarga asal melayu totok kan bukan ada mix lain pon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 08:49 PM | Show all posts
mekap sheols cantik…hilang rupa mona fendy

baju dia nampak mcm gaun utk reception, selalu  nikah pengantin pakai sopan

tyra kamaruzzaman punya baju nikah pun sexy juga

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kawan meols yang bridesmaid pon reti pakai tudung masa akad nikah kawan kitorang sebab nak hormat majlis plus ada tok kadi
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsabar nk tggu zuhairmurad repost wedding gown sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
baju tak lawa dimataku tapi dah pengantin suka lantak lah yg kawin dia, bukan aku. hahaha. hope masa reception dia pakai baju kawen anzalna balik or ubah suai sikit. org lain tak boleh nk pakai dah nanti dicop meniru.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 06:51 AM GMT+8 , Processed in 0.111389 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list