CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
Post time 9-12-2012 01:27 PM | Show all posts
Lelaki yang perasan hensem ramai la... Orang pandang sikit mula la bajet hot... Ntah ntah orang tak tengok dia pun, dia yang perasan lebih... Atau pun, waktu tertengok tu kebetulan korang tengok dia jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2012 10:16 PM | Show all posts
aku x suka guy yang hensom... kebanyakannya jenis mereka ni perasan bagus.... dan sombong (poket pun nipis) aku yang cun pun x de la sesombong mereka-mereka itu.... rupa paras x penting... janji pasangan kita ada persamaan dan jujur... (kebanyakan guy yang hensom ni suka kikis duit girl... suka suruh belanja makan dan suka ambik kesempatan)

orang hensom tapi agama meraka kurang.. ada bersepah di Malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2012 10:30 PM | Show all posts
setiap kali perempuan nak cakap dengan aku , aku berpeluh - peluh sampai mcam nak lari pun ada ...kadang2 kena kepung terpaksa la duduk diam sambil dengar bunyi cengkerik , macam yang orang kata ...hensem macam mana pun tapi ayat x power x guna beb...kesimpulannya aq x tau yang aku ni hensem ke tak tapi teringin gak nak ada 'partner' tuh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-12-2012 12:42 AM | Show all posts
Blue_Flare posted on 9-12-2012 10:30 PM
setiap kali perempuan nak cakap dengan aku , aku berpeluh - peluh sampai mcam nak lari pun ada ...ka ...

cuba je, yang penting kau mesti berani, jgn gabra dan gelojoh. bila dia mula selesa dgn kau, apa lagi, ngorat je lah, rijek atau tak belakang kira.



Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2012 03:06 AM | Show all posts
RED 666 posted on 10-12-2012 12:42 AM
cuba je, yang penting kau mesti berani, jgn gabra dan gelojoh. bila dia mula selesa dgn kau, apa l ...

sekarang aku dah tau sebab apa jadi macam ni ...tapi aku tak nak ceritakan , mungkin ambil masa yang lama untuk pulih masalah aku ni Last edited by Blue_Flare on 10-12-2012 03:08 AM

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2012 10:58 AM | Show all posts
nurulazzah05 posted on 9-12-2012 10:16 PM
aku x suka guy yang hensom... kebanyakannya jenis mereka ni perasan bagus.... dan sombong (poket pun ...

pergh....angkat bakul nampak....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2012 11:52 AM | Show all posts
Hahahaha mmg always rasa perasan bagus, hmmm sape2 yg kata dia hensem tu bleh laa buktikan kehenseman tu dgn letak pics kau yg hensem tu, blehlaa girl2 kt sini merembes jap hahahaha
P/s-dgn ini aku tarik baliklaa kata2 yg mengatakan aku hensem tu. Hahhaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-12-2012 12:25 PM | Show all posts
Blue_Flare posted on 10-12-2012 03:06 AM
sekarang aku dah tau sebab apa jadi macam ni ...tapi aku tak nak ceritakan , mungkin ambil masa ya ...

takpe, bertapa dulu cari ketenangan, dah ok bolehlah sambung semula




Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2012 09:15 AM | Show all posts
Adik aku hensem.......banyak awek nak gatal2 walaupun dia dah ada anak, kes kawin muda. Tapi semua tu menyusahkan dia aje sebab......kalau hensem hati lembut......tak sampai hati nak buat bukan2. So dia sekadar mengatal sikit2 aje......apa lagi kena amuk dengan bini dia. kesian aku tengok dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2012 06:21 PM | Show all posts
RED 666 posted on 10-12-2012 12:25 PM
takpe, bertapa dulu cari ketenangan, dah ok bolehlah sambung semula

bertapa kat mana cik abang oi...hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2012 10:08 AM | Show all posts
Blue_Flare posted on 11-12-2012 06:21 PM
bertapa kat mana cik abang oi...hahaha


bertapa kat tepi tasik tak pun pantai sambil ngorat2 awek kat sana

bertapa kat shopping kompleks pun ok jugak Last edited by RED 666 on 12-12-2012 10:13 AM

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 11:40 AM | Show all posts
bes la kut..asistant dark yg nsem pasang dua awek..pastu cakap dua-dua dia sayang..haihhh..yg kagum tu, dua-dua mmg tau plak dimadukan..huhu..sorg lagi junior darkoko masa blaja..muka mmg nsem..study terror..anak org kaya..kawen pn dgn ppuan yg cun..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 07:52 PM | Show all posts
RED 666 posted on 12-12-2012 10:08 AM
bertapa kat tepi tasik tak pun pantai sambil ngorat2 awek kat sana

bertapa kat shoppi ...

hak3...yang tu bukan bertapa tu cuci mata nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2012 11:42 AM | Show all posts
haha best bc komen2 korank.. gud info.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2012 11:59 AM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 01:37 PM
Aku paham betapa susahnya jadik lelaki hensem. Bila kita menolak pelawaan awek cun, kita dikatakan ...

waaa ko hensem eh.....nak ngorat gak la bley?hahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2012 06:48 PM | Show all posts
Best Tak Jadi Lelaki Hensem?


jawapannya best la, ramai aweks terpandang2 kita..........
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2012 07:13 PM | Show all posts
RED 666 posted on 3-12-2012 12:30 PM
masa zaman ipt, calon2 MPP yg berwajah hensem memang berpotensi untuk menang pemilihan disebabkan pa ...

betol jugak ko cakap, berdasarkan pengalaman aku dulu2 tapi aku tak mengundi sebb aku mmg tak kenal dan tak tau aper dorang buat, cam ner aku nak ngundi...?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2012 07:14 PM | Show all posts
ketammerah posted on 3-12-2012 03:25 PM
xbest la... ramai gegurl tkt nk dkt dgn ak.. sbb dlm hti dorang mesti ade  kate "mamat ni da ade awe ...

betol lah yg ni.. lelaki hensem perempuan tak berani sangat nak dekat even nak tumpang tanya toilet kat mana ...

lagi satu , lelaki hensem ni poyo byk ... sori..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2012 07:18 PM | Show all posts
Hessa posted on 6-12-2012 02:19 PM
lelaki ensem ni rasanya ada 2 kategori jgk kot..
kategori A- mmg perasan bagus...
kategori B- mmg  ...

kategori b - lelaki hensem tak kan atau susah sangat nak mengaku hensem , contoh mr. depp, bila org cakap dia hensem, blurr jer muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2012 11:27 PM | Show all posts
Maka berbondong-bondong lah yg mengaku hensem
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 02:26 AM GMT+8 , Processed in 0.083798 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list