CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 59297|Reply: 212

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
Post time 25-11-2012 11:47 AM | Show all posts |Read mode
topik pasal best jadi pompuan cantik dah ada kat sini:

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=680570&extra=page%3D3

nak survey pasal lelaki hensem pulak

aku nak tanya lelaki2 yg agak hensem kat sini, best tak jadi macam korang?

ye lah, senang dapat jodoh, pompuan berebut nak sampai sanggup bergaduh.

bukan setakat tu je, pakai apa pun nampak sesuai.

penampilan pun nampak lebih cepat matang berbanding dgn yg biasa2

kerja pun senang dapat, org pandang tinggi lebih2 lagi pompuan

kerja cikai2 atau nganggur pun ramai je yg nak, siap awek sanggup tanggung lagi.

banyak je awek kerja gaji pangkat besar kawin dengan org hensem keje cikai2 je

buat jahat camna pun pompuan tetap suka sebab hensem

bila kerja, naik pangkat pun senang kalau org atasan pompuan

lelaki dan pompuan yg biasa2 je biasanya mesti kena kerja keras nak dapat semua2 tu








Last edited by RED 666 on 25-11-2012 11:13 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 11:53 AM | Show all posts
tak best asyik jadi perhatian rimas betul
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2012 11:55 AM | Show all posts
ahmad_fazill posted on 25-11-2012 11:53 AM
tak best asyik jadi perhatian rimas betul

best apa camtu, org lain susah2 kejar awek sana sini asyik kena reject, yg hensem duduk diam je pun boleh dapat.




Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 02:26 PM | Show all posts
laki hensem senang dapat awek..xpayah nak ngorat,awek yg ngorat dulu..kelebihan bila berurusan dgn pompuan..sumber pemerhatian dekat member2 aku..
aku muka pecah awek tengok pon lari..
apa adahal,aku adalah aku tetap bersyukur..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 06:37 PM | Show all posts
hot guys who cook - nak termuntah aku tgk ...... tak boleh blah.... sori , org perempuan mmg suka lelaki hensem, sebagaimana orang lelaki suka kepada perempuan cantik.. tapi .. bukan seperti dalam rancangan ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2012 11:14 PM | Show all posts
teringat aku ada 2 kes bunuh besar di malaysia ni yg melibatkan pembunuh berwajah hensem, banyak forummer2 pompuan kat sini yg simpati dan sanggup maafkan diorang semata2 kerana diorang hensem

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 11:43 PM | Show all posts
aa x tau la mcm mn rasanya sbb aku x penah jd lelaki hensem.

tp apa yg aku nak ckp hensem dgn pandai mengorat/melayan perempuan 2 bnd berbeza sbb

time aku study dulu ada org yg x hensem tp pndi mengayat hasilnya seperti yg tt list kat atas tu.

p/s: apa la gunanya jd laki hensem kalo awek pun tarak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 12:10 AM | Show all posts
secara jujurnya , aku bersyukur apa yang Allah berikan kepada aku.
tapi perempuan tu asyik dok menggatai dgn aku(ramai jgak la) , last2 aku maki diorang...
semua kutuk blakang aku kata prangai aq macam setan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:48 AM | Show all posts
Lelai hensem ni biasanya jual mahal skit sama mcm pompuan cantik...last2 smpai sudh tak kawin2 .
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 07:47 PM | Show all posts
sasuke-kun posted on 26-11-2012 11:48 AM
Lelai hensem ni biasanya jual mahal skit sama mcm pompuan cantik...last2 smpai sudh tak kawin2  ...

Lelaki hensem macam tuh selalunye.. Lelaki yang kecewa dgn perempuan...


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 07:49 PM | Show all posts
Aku rasa diri aku ni hensem.. tapi sebab faktor kegemukan... aku hanya nampak comel je kot..
mungkin ada hikamah sebaliknya.. sebab mak aku cakap.. kalau aku kurus..
confirm ramai awek kejar aku... sebab aku ni.. attaractive gak...
ini bukan nak perasan tapi betul.. dan aku pun rasa macam tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 09:07 PM | Show all posts
lavendernovella posted on 25-11-2012 06:37 PM
hot guys who cook - nak termuntah aku tgk ...... tak boleh blah.... sori , org perempuan mmg suka le ...

Nape, tak suke ngan org laki yg pandai masak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 09:08 PM | Show all posts
aimanfarhan posted on 26-11-2012 07:49 PM
Aku rasa diri aku ni hensem.. tapi sebab faktor kegemukan... aku hanya nampak comel je kot..
...

Ko kena gi gym tu kasi fit skit bdn baru level of confidence ko up skit .
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 10:03 PM | Show all posts
motly lelaki ncem dan bermuka jambu ni spesis gayesss

luaran nampak meletop... dalaman very de melembut
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 10:56 PM | Show all posts
RED 666 posted on 25-11-2012 11:14 PM
teringat aku ada 2 kes bunuh besar di malaysia ni yg melibatkan pembunuh berwajah hensem, banyak for ...

CONTOH yang wajah hensem n pembunuh kat malaysia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 10:58 PM | Show all posts
mulutcomel posted on 26-11-2012 10:56 PM
CONTOH yang wajah hensem n pembunuh kat malaysia ni?

yup, mmg ader kes tu tp x ingat nama dorang, hensem gklah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:09 PM | Show all posts
Klu di tepek gambar pembunuh hensem tu..... mgkin nanti ramai minah Rembessss x?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:09 PM | Show all posts
sasuke-kun posted on 26-11-2012 09:07 PM
Nape, tak suke ngan org laki yg pandai masak ke?

suka, extra ordinary tu, tp tang dorang semacam menggunakah kehenseman (kononnyer) yuck, pls lah, nampak dorang ni never komited 2 the relationship.......
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:30 PM | Show all posts
jadi lelaki berduit banyak lebih beruntung perempuan berebut nak jadi bini
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:35 PM | Show all posts
sasuke-kun posted on 26-11-2012 09:08 PM
Ko kena gi gym tu kasi fit skit bdn baru level of confidence ko up skit .

level confidence aku okey... cume aku merendah diri lah..
sebab aku sedar aku sape..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 36248 Replies : 1394
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 329 Replies : 16
[For Sale] Your beachside retreat @ Cenang, Langkawi
zilchminz[For Sale] Your beachside retreat @ Cena
Views : 53 Replies : 2
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34882 Replies : 560
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1497 Replies : 35
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49612 Replies : 1128
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 4166 Replies : 125
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 359 Replies : 6
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2608 Replies : 22



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 12:43 PM GMT+8 , Processed in 0.101070 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list