CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 15361|Reply: 75

Kitchen Organizer

[Copy link]
Post time 22-10-2012 11:06 AM | Show all posts |Read mode
kita bual2 pasal mcmna nak jadikan dapur terurus...

xcited nak cari spice rack yang pratikal.... Last edited by kaogi on 23-10-2012 12:58 PM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-10-2012 11:08 AM | Show all posts
Contoh spice rack ...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2012 11:14 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 11:15 AM | Show all posts
Kalau modern style try la IKEA. Kalau tak vintage rasanya banyak kot. Kedai harga patut pun ada. Just beware of quality of. The product
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 11:21 AM | Show all posts
cantik laaa yg roda ferris tuuuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2012 12:14 PM | Show all posts
syedhafiz1234 posted on 22-10-2012 11:15 AM
Kalau modern style try la IKEA. Kalau tak vintage rasanya banyak kot. Kedai harga patut pun ada. Jus ...

Ikea dah tgk dah... tp limited sgt design nye..
kedai harga patut tu kedai apa?
kedai rm5 ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2012 12:16 PM | Show all posts
bluberi posted on 22-10-2012 11:21 AM
cantik laaa yg roda ferris tuuuu

harga yg roda ni kalau convert to RM almost RM200...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 01:29 PM | Show all posts
black pepper crusher ada saper tau mana nak dapat?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-10-2012 01:56 PM | Show all posts
honeybee1802 posted on 22-10-2012 01:29 PM
black pepper crusher ada saper tau mana nak dapat?

kat k4 ada jual.... bentuk 4 segi... harga lebih kurang rm5 kot... tapi ni kecik je.. ala2 besar blackpepper mcCormic jah..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2012 01:59 PM | Show all posts
Yang ni $38

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 02:12 PM | Show all posts


me punya..redeem kat cosway je
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 02:19 PM | Show all posts
kaogi posted on 22-10-2012 01:59 PM
Yang ni $38

mak aihh.segaknyer...RM38 or $38 dollar?kat ner neh?oo..carrefour pun ada..agak2 senang tak nak crush2 tuhh...tensen tuh tiap kali nak pakai black pepper nak keen amik lesung..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 02:32 PM | Show all posts
honeybee1802 posted on 22-10-2012 02:19 PM
mak aihh.segaknyer...RM38 or $38 dollar?kat ner neh?oo..carrefour pun ada..agak2 senang tak nak cr ...

kalu me blender siap2....ltk  dlm spice rack tu

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2012 02:56 PM | Show all posts
juita posted on 22-10-2012 02:12 PM
me punya..redeem kat cosway je

cantiknya...
kena guna berapa kupon ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2012 02:59 PM | Show all posts
honeybee1802 posted on 22-10-2012 02:19 PM
mak aihh.segaknyer...RM38 or $38 dollar?kat ner neh?oo..carrefour pun ada..agak2 senang tak nak cr ...

38 dollar hokkay not include shipping... *pengsan*

yang ku beli kat k4 tu senang je nak putar... ku x dpt nak tempek gambar sbb menda alah tu ada kat kg...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2012 03:01 PM | Show all posts
Huk... Ku lupa... Ada set spice rack yg murah... RM19.90 jah... Karang ku upload gambo..
Dok riki yang Mahal2 lupa pulak yng ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2012 05:03 PM | Show all posts
juita posted on 22-10-2012 02:32 PM
kalu me blender siap2....ltk  dlm spice rack tu

kuteruja tgk chef2 dok putar2 mende alah tuuhh..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 11:17 PM | Show all posts
dulu ade bli yg ikea nyer.. comei-comei... tapi tension la pulak sbb kecit cinonet je.. i selalu masak.. kena kerap isi. leceh. last2 bli balang kaca yg besar sket. boleh buh sudu dalamtu terus. senang idup aku. anggaran saiz dia.. boleh masuk satu peket kecik garam halus tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2012 07:48 AM | Show all posts
kaogi posted on 22-10-2012 02:56 PM
cantiknya...
kena guna berapa kupon ni?


tak hengat lak brape kupon...tahun lps pnya great redeemtion kalu tak silap ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2012 10:06 AM | Show all posts
numpang la cik TT...malas nak bukak umah baruu....
any idea for plates storage utk dapur yg takdak kabinet?i google juper yg gini....

selalu kat jj ker ada jenih yg tmpt letak piggan yg kayu tu kan?lasak tak?plates ni yg nak dipakai kerap...umah i takder plates yg buat koleksi..tatau mana nak simpan dahh...huhuhuh...
then kitchen ni..tmpt simpan milo,gula,etc..seme berbagai bangsa..mcm pening plak ngk aiihhhh...ada solution ka kasik tenang skit ati menengoknyer?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 12:43 PM GMT+8 , Processed in 0.088962 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list