CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: dmohds

Beli Bra ?!??

[Copy link]
 Author| Post time 14-9-2012 09:27 AM | Show all posts
anakmak posted on 14-9-2012 04:01 AM
Betul tu!

Agree.. Agree..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2012 01:09 PM | Show all posts
faraway1 posted on 14-9-2012 03:18 AM
tapi bagaimana pulak jika bini suka laki dorang kat situ,
takkan nak korbankan kesukaan tu hanya  ...

so bini tu tolong la fikirkan org lain..jangan kerana nak suami layankan kehendak die,smpai ignore kehendak customer yang lain...senang cite masing2 hormat masing2...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2012 09:23 PM | Show all posts
miss_jb posted on 13-9-2012 11:09 PM
so bini tu tolong la fikirkan org lain..jangan kerana nak suami layankan kehendak die,smpai ignore ...

kalau u faham konsep hormat tak timbul persoalanan ni pun


Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2012 12:13 AM | Show all posts
miss_jb posted on 13-9-2012 08:32 PM
aku xske ade org lelaki kt tempat bra.that's it. tolong jgn buat customer lain rasa xselesa

ok noted. lepas ni akan cube elak dari pergi tempat bra.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2012 01:58 PM | Show all posts
edee_91 posted on 15-9-2012 12:13 AM
ok noted. lepas ni akan cube elak dari pergi tempat bra.

thanks!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2012 01:59 PM | Show all posts
faraway1 posted on 14-9-2012 09:23 PM
kalau u faham konsep hormat tak timbul persoalanan ni pun

how well do u understand the term of hormat dlm persoalan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2012 08:38 PM | Show all posts
miss_jb posted on 14-9-2012 11:59 PM
how well do u understand the term of hormat dlm persoalan ni?

dan u pulak, apa u faham...


Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2012 10:58 PM | Show all posts
Aku perasan...ade laki/bf ikut spouse dia g bhgian bra@panties..sikit sebanyak mata akakn melilau kat customer lain.aku penah tekena.siap tgk bra yg aku pegang dn tengok muka aku..apekah...makanya aku terus blah...laki aku suka kaler merah.n berenda.so x perlula aku heret dia sekali.kalu aku sendrik rasa keseganan wlpon anak dah bederet.. apatah lagik org lain..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2012 11:37 PM | Show all posts
makadek posted on 15-9-2012 08:58 AM
Aku perasan...ade laki/bf ikut spouse dia g bhgian  sebanyak mata akakn melilau kat customer lain.ak ...

7 tahun kahwin, me tak pernah bayar tuk bra,
ianya masuk dalam perjanjian kami
so harus laki me ikut sekali

ada sekali orang siap tegur kata laki me ialah ''keeper''
ialah mana taknya, dia boleh sangkut bra atas bahu dia sementara
dia pegi cari yang lain

tapi orang malaysia benda ni kekonon segan,
benda lain ada orang segan Last edited by faraway1 on 15-9-2012 09:47 AM

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2012 11:57 AM | Show all posts
kalau bab benda yg tersorok kt dalam nie .....elok buat cara tersorok dan terhormat kot ....huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2012 05:48 PM | Show all posts
Jejaka88 posted on 16-9-2012 11:57 AM
kalau bab benda yg tersorok kt dalam nie .....elok buat cara tersorok dan terhormat kot ....huhuhu

tersorok dan terhormat  tue caner erk?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2012 08:39 PM | Show all posts
moyas posted on 17-9-2012 03:48 AM
tersorok dan terhormat  tue caner erk?

macam beli pad masa period kot, kena tunggu tak ramai orang dalam kedai
atau tiada orang, kalau boleh suruh masuk kan bra yang dah dibeli dalam beg plastik warna hitam
so orang tak tau apa isi dalam dia... kedai bra tu pulak kena cari yang tersorok belakang
belakang kedai lain, takut malu pulak kalau orang nampak masuk dalam kedai bra .



Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2012 09:29 PM | Show all posts
faraway1 posted on 17-9-2012 08:39 PM
macam beli pad masa period kot, kena tunggu tak ramai orang dalam kedai
atau tiada orang, kalau b ...

camtu erk?
tp! pesal nak sorok2? kan benda tue lumrah. kt supin komplek menda2 tu da terjual so open. kanak2 pon taw menda tue utk haper. agaknya encik jejaka88 masih malu2 alah kowt
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 12:22 AM | Show all posts
faraway1 posted on 15-9-2012 08:38 PM
dan u pulak, apa u faham...

i bercakap dgn meletakkan diri i pd tempat org lain.ape prasaan pelanggan yang xsuka/xselesa kalau ada lelaki yang ada ditempat bra/panties.that's y la i cakap,as a wife,bila kite sebut wife,isteri org,means u r mature enough to think of other's feeling especially women,u should know how they feels.(not talkng abt u/dont even know if u're a woman or what)

ini just my opinion, i sbg wife org,sebagai wanita,i faham perasaan org lain sebagai customer,ada hak,ada perasaan malu atau segan,standard la name pun wanita,kite dikurniakan dengan perasaan malu/segan.that's all.u are free to disagree with me cuz everybody pun ada hak utk bersuara right?

klw i dekat tempat bra/panties n ada lelaki yang dok tercongok kat situ,hilang trus mood nak bli bra.seriously.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 12:24 AM | Show all posts
faraway1 posted on 15-9-2012 08:38 PM
dan u pulak, apa u faham...

i bercakap dgn meletakkan diri i pd tempat org lain.ape prasaan pelanggan yang xsuka/xselesa kalau ada lelaki yang ada ditempat bra/panties.that's y la i cakap,as a wife,bila kite sebut wife,isteri org,means u r mature enough to think of other's feeling especially women,u should know how they feels.(not talkng abt u/dont even know if u're a woman or what)

ini just my opinion, i sbg wife org,sebagai wanita,i faham perasaan org lain sebagai customer,ada hak,ada perasaan malu atau segan,standard la name pun wanita,kite dikurniakan dengan perasaan malu/segan.that's all.u are free to disagree with me cuz everybody pun ada hak utk bersuara right?

klw i dekat tempat bra/panties n ada lelaki yang dok tercongok kat situ,hilang trus mood nak bli bra.seriously..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 12:26 AM | Show all posts
makadek posted on 15-9-2012 10:58 PM
Aku perasan...ade laki/bf ikut spouse dia g bhgian  sebanyak mata akakn melilau kat customer lain.ak ...

setuju
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2012 02:44 AM | Show all posts
miss_jb posted on 17-9-2012 10:22 AM
i bercakap dgn meletakkan diri i pd tempat org lain.ape prasaan pelanggan yang xsuka/xselesa kalau ...

so me suka dan me suka bawak laki me, so takkan me nak ketepikan kesukaan hanya sebab boleh buat
u hilang mood nak membeli bra,
dan jika ada lelaki dalam kedai bra tu, u tunggu ajelah luar tu sampai dorang keluar,
tak perlu lah nak keruankan hidup sekadar pasal bra ke spender...
ada ramai lelaki kat malaysia sana beli bra tuk bini sebagai hadiah kejutan ke apa, suka
pegi dengan bini memasing cam TT,
dan adakah u nak nafikan hak orang ni hanya sebab itu u nak orang hormat u...
u sendiri tak reti nak hormat orang, bagaimana orang nak hormat u.
banyak benda lain lebih berfaedah tuk rasa malu ke apa
atleast lebih berfaedah dari pasal bra....
pasal beli bra pun boleh jadi kontroversi alahai...

lagi malu kalau tenguk porn, teringat pulak topik u bukak tanya pasal girl dan porn.


Last edited by faraway1 on 17-9-2012 06:42 PM

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 08:14 AM | Show all posts
nama pun shoping complex..people free to go where ever they want..kalu ada section tu letak signboard kata - no men allowed ok lah...sure aku tak masuk...ni setakat gi beli bra...helooo...kat section spender laki sepah perempuan duk pilih..kalu kata tak boleh masuk section tu,...lama dah kena jeling prempuan2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 11:47 AM | Show all posts
hensemguy posted on 18-9-2012 08:14 AM
nama pun shoping complex..people free to go where ever they want..kalu ada section tu letak signboar ...


betui jugak tuh...kt seksyen laki pun, skrg nih aku tengok ramai je wanita2 nih teman, masuk tengok2..mcm x de apa jer...
tapi, kalo aku..wife nak beli bra..aku biarkan jer dier sorang2..aku pun segan nak ke tempat pompuan nak pilih2 bra tuh...kesian privacy kot terjejas emosi dan perasaan kan..so, biarkan je la dia pilih sorang2...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 01:36 PM | Show all posts
faraway1 posted on 18-9-2012 02:44 AM
so me suka dan me suka bawak laki me, so takkan me nak ketepikan kesukaan hanya sebab boleh buat
...

haha so funny..as i said before,kte semua ada hak untuk bersuara n im just telling that im not comfortable if ada lelaki di tempat bra.thats me n im just telling abt how i feel towards d issue.if u have a problem with that,thats ur business la n i xde pulak ckap u jangan bwt cmtu..duhh...i dont even know yg u ske hb u teman u n u punya suka la(xde mase nak check ape yg org lain bualkan smpai berbalas2).i just give an opinion as a woman yg xsependapat dgn u..i juga xtau mula2 u xspendapat sampai u reply post i..u ask why?n i just tell how i feel...bkn i sorg yg rse mcm tu, i guess ramai lagi wanita yg sependapat dengan i n even sependapat dgn u,perkare biase je punn some may agree and some might disagree with u.

i bkk thread ape,not ur business i bkn tanya dekat tanya lelaki.i bukan nye wanita yang banyak free time untuk diperhabiskan life disini sahaja n knows rupenye laki pun ramai yang bkk tanya wanita.n 1 more thing.i guess u must have plenty of time just spend on this forum thats y u leh hafal sape yang post ape...wow...(if u was a person who cant stand others who disagree with u,well,get a life then)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 12:52 AM GMT+8 , Processed in 0.081406 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list