CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5972|Reply: 27

Toner for Men ?

[Copy link]
Post time 11-5-2012 01:51 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by loslocos at 11-5-2012 13:54

Ade hajat nk tanye kt pakar2 kcantikan . toner ape yg bgos untuk lelaki. suggest pls .thanks in advance.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-5-2012 02:27 PM | Show all posts
toner utk lelaki ni sama macam after shave ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-5-2012 03:06 PM | Show all posts
Reply 2# tabasco


   tak pasti la tabasco .
aku nk pakai bkn unyuk  lepas shaving nye . ade ke ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2012 01:19 AM | Show all posts
aiseh . mane pakar2 kcantikan ni . idea pls
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 02:20 AM | Show all posts

Laaa...

aiseh . mane pakar2 kcantikan ni . idea pls
loslocos Post at 12/5/2012 01:19




Yang ko tanya kat ruang WANITA ni kenapa...? Buang tebiat...? Bahagiang LELAKI kan hado...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2012 02:23 AM | Show all posts
Reply 5# AceHand

wanita kan arif pasal bende ni . mane taw ade suami2 dorang yg pkai . so bole la suggest . x gitu
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 03:05 AM | Show all posts
kau laki ke ppuan?(kalau ppuan, mungkin nak suggest kat couple) sebab nak pakai? masalah kulit? kau jenis macho ke metrosexual??
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 03:08 AM | Show all posts
kau laki ke ppuan?(kalau ppuan, mungkin nak suggest kat couple) sebab nak pakai? masalah kulit? kau jenis macho ke metrosexual??
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 12-5-2012 03:34 AM | Show all posts
Reply 8# MinyakAngin


   laki ler .sbb nk pkai = nk jage kulit.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 03:37 AM | Show all posts
Reply  MinyakAngin


   laki ler .sbb nk pkai = nk jage kulit.
loslocos Post at 12-5-2012 03:34



   cadangan, loreal for men.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 07:05 AM | Show all posts
ko pakai toner dengan jenama sama dengan cleaner yg ko pakai lah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 03:35 PM | Show all posts
ada 1 brand ni lelaki pompuan pun leh pakai.nama dia kiehls.toner jenama kiehls,cucumber toner kot nama dia.warna hijau sesuai utk kulit sensitif dan kering sebab xde alkohol.tapi harga pun boleh tahan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 03:36 PM | Show all posts
boleh aku tau ape rutin skincare ko?maksud aku, ko guna pencuci muka ke,mosturiser ke...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2012 06:42 PM | Show all posts
Reply 10# MinyakAngin


    ade prasan gak yg loreal nye . tp xtaw nk plih yg mne bgos antra garnier ngn loreal .
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2012 06:45 PM | Show all posts
Reply 12# tabasco


    keihls tu mcam Rm100++ plus . yg itu mcam lebih bajet je .btw thanks bg pendapat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2012 06:46 PM | Show all posts
Reply 13# tabasco


    wat mase ni pakai pncuci muke je . garnier turbolight oil control tuh .
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-5-2012 06:57 PM | Show all posts
Reply 16# loslocos


    ooo...bagi aku lah kan..kalau ko guna pencuci muka je,toner ni macam x bape penting la.bukan ape toner ni kalau salah guna buat kulit rasa tegang dan kering je.aku sendiri malas nak guna toner sebab rasa toner tu macam tak penting.

ape ko rasa tentang kulit ko lepas cuci?biasa je ke atau kering?kalau kering boleh guna mosturiser.kalau makin berminyak leh guna mosturiser utk kulit berminyak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 06:58 PM | Show all posts
Reply 15# loslocos


    oo yeke hahah sori la aku tak tau bajet ko mula2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 09:07 PM | Show all posts
Reply  MinyakAngin


    ade prasan gak yg loreal nye . tp xtaw nk plih yg mne bgos antra garnie ...
loslocos Post at 12-5-2012 18:42



   yg aku tau garnier murah kalau takat nak maintain, kau pakai garnier pun takpe, tp kena pakai jangka panjang... nak kulit jadi fair sikit, loreal. neutrogena for men pun ok. tp aku tak pasti kat malaysia ada tak neutrogena utk lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2012 02:21 AM | Show all posts
Beli jelah yg tulis UTK LELAKI
Abis story
Apa2 sama jea
Ko nak mahal ada
Murah pun ada
Gi supermarket ke mall ke pakson ke isetan ke semua ada
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:58 PM GMT+8 , Processed in 0.086352 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list