CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 127498|Reply: 2488

::Sessi LUAHAN PERASAAN d Pahang [2]::

   Close [Copy link]
Post time 29-12-2011 09:50 AM | Show all posts |Read mode




                                                               

Bersama-sama berkongsi luahan perasaan kite semua di thread ni.

Apa yang baik jadikan teladan , apa yang sebaliknya jadikan sempadan.


kredit to tudung_bawal

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-12-2011 10:34 AM | Show all posts
ujung tahun yg bz
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2011 10:43 AM | Show all posts
ujung tahun yg bz
hananie Post at 29-12-2011 10:34 AM


nani
Rasanya semua org mcmtu..cuma 0.01 aje yg xbape bzee,btul x?


-cikGu bz meeting seminggu sblom sek dibuka
-cintan bz nk siapkan anak2..beli kasut,baju,beg bla bla
-monorail bz dgn 'maintainancenya'..hehehe
-mummy2 bz nk siapkan resipi baru utk anak2 sarapan b4 ke sek.
-dadday2 bz cucuk duit nk bayar apa2 yg patut
-mcm2 lglah,xtersenarai sini.


`Perasaan pg ni,geram juga bila ada org yg xnak b perhatian bila kita bg teguran,bukan
  cakap kasar2 pun..cakap biasa2 aje.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2011 12:40 PM | Show all posts
nani
Rasanya semua org mcmtu..cuma 0.01 aje yg xbape bzee,btul x?

-cikGu bz meeting ...
masarju Post at 29-12-2011 10:43


bz bagi buku kat budak tp ok la. dpt kenal mak pak budak.

nak luahkan perasaan pasal cuaca je..bila mendung nak berakhir..pergilah awan mendung..pergilahhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2011 12:52 PM | Show all posts
Reply 3# masarju

yang 0.01 tu termasuk saya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2011 01:34 PM | Show all posts
bz bagi buku kat budak tp ok la. dpt kenal mak pak budak.

nak luahkan perasaan pasal cuaca je ...
sok_suci Post at 29-12-2011 12:40 PM


Mcm2 ragam ayah ibu tu.
Cuaca panas n sejuk..cuma salji aj yg xpernah turun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2011 01:35 PM | Show all posts
Reply 5# monorail

Jadi PA xgf ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2011 03:00 PM | Show all posts
Reply 7# masarju
ha ah....24 x 7......hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-12-2011 05:49 PM | Show all posts
pengetua bercuti, malas pun datang, asyik nak masuk CARI sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 03:20 AM | Show all posts
seperti tajuk -sesi luahan perasaan di pahang:

saya bukan warga pahang mahupun tinggal di pahang namun saya nak luahkan yang saya sukakan pahang sejak kali pertama ke pahang iaitu jengka 10 tahun yang lepas. di umur yang dah 27 tahun depan nak jadi 28 ni, di kala mak serta sekalian sedara mara serta datuk dan nenek mendesak suruh kawin cepat, saya terpaksa juga la cuba cari inisiatif untuk berkenalan dengan lelaki serta berkenal-kenalan. nak cari kawan dari pahang. hint: nak carik jodoh dari pahang wuwuwuwuuw. suka pahang sebab keadaan dia yang peace. masih banyak kampung2. dll. wah. segannya nak tulis macam ni. tapi takpe la sebab ni page luahan perasaan.huhu. target 2012 adalah kawin. huhu. ni target mak. target saya tahun 2012 adalah berjaya dalam kerja dan pelajaran. tapi ermm..dah nama pun pompuan, karang kalau buat rilek sangat pun tak elok juga.

sape2 ada kawan lelaki dari pahang yang malas nak carik kawan perempuan, meh bagi kenal saya. saya asal membesar sekolah semua dekat kolumpur tapi baru last year pindah sepang sekeluarga. kampung atok dan nenek saya dekat melaka.

saya sorang yang tak suka shoping tapi suka travel. saya suka math. saya suka 'menuntut ilmu hingga ke negera china'. saya sayang cinta Allah dan rasul. saya tak cun.

ini sahajalah luahan saya untuk kali ini. kira nasib la kalau ada jugak orang yang baca~ heheh. peace.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2011 09:31 AM | Show all posts
{:4_227:}
Ya ALLAH,tabahkanlah hati ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 09:32 AM | Show all posts
Ya ALLAH,tabahkanlah hati ni.
masarju Post at 30-12-2011 09:31

r u OK Mas?....
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 10:35 AM | Show all posts
~ sakit!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 11:04 AM | Show all posts
Reply 13# hananie

explain.............
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 11:11 AM | Show all posts
seperti tajuk -sesi luahan perasaan di pahang:

saya bukan warga pahang mahupun tinggal di pahang  ...
mautau Post at 30-12-2011 03:20



Sama le kite..'jatuh cinta' ngan Pahang.. Kat Pahang life x rasa rush sangat esp kat kwsn2 dalam..

Smoga bertemu jodoh pilihan hati..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 11:12 AM | Show all posts
~ sakit!!!!!!!
hananie Post at 30-12-2011 10:35



    sakit perut..?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-12-2011 11:15 AM | Show all posts
puas hati ..............takde lagi bunyi krok kreek krok kreek  tu. potong 1 meter n redo.........beres
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 12:47 PM | Show all posts
Reply 15# sok_suci


    hehehe.kan kan.hijau nya masih banyak dan rumahnya masih kampung.sejuk mata memandang~
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 04:26 PM | Show all posts
burrrrrppppppp...kenyang. baru lepas melantak durian....minta2 jangan lah sendawa masa asar ni nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 04:42 PM | Show all posts
tahun ne kempunan tak dapat balik awal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 05:51 PM GMT+8 , Processed in 0.099713 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list