CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2492|Reply: 18

microsft power point tak dapat dikesan

[Copy link]
Post time 14-12-2011 02:56 PM | Show all posts |Read mode
salam......microsoft power point kat lappy saya x dapat dikesan...
pdahal ada je yg lain2....
saya x pasti memang xde or memang sy x jmpa..
nak buat kerja pon pyah...
any suggestion????

nak install or nak beli baru??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2011 03:29 PM | Show all posts
windows version apa n ms office version brp tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 05:23 PM | Show all posts
salam......microsoft power point kat lappy saya x dapat dikesan...
pdahal ada je yg lain2....
saya ...
are_you Post at 14-12-2011 14:56



    Gi kt search.. taip powerpoint ada ke x.. atau nk lg sng.. dabel klik file p.point tu tgk bleh bukak ke x
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 06:33 PM | Show all posts
ada je lain2 tu apa maksudnye?  

kalau microsoft office tak semestinya ada power point kalau tak select untuk install....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2011 07:10 PM | Show all posts
windows version apa n ms office version brp tu?
firdaruddin Post at 14-12-2011 15:29

pkai window 7 home premiumms office 2010
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2011 07:13 PM | Show all posts
Gi kt search.. taip powerpoint ada ke x.. atau nk lg sng.. dabel klik file p.point tu tgk  ...
cmf_death Post at 14-12-2011 17:23


xdak la plak.....puas dok mencari nieh...adoiiyaaaii
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 14-12-2011 07:15 PM | Show all posts
Reply 4# myoujin

mc office,excel n ada lg x penah guna....selalunya power point nie mesti ada...
awat x dak plak nie....
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 07:16 PM | Show all posts
xdak la plak.....puas dok mencari nieh...adoiiyaaaii
are_you Post at 14-12-2011 19:13



    Dabel klik kt kije power point tu.tgk bleh bukak ke x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-12-2011 07:25 PM | Show all posts
da try...xdak...ada power point viewer
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 07:27 PM | Show all posts
..install balik...make sure install semua...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 08:11 PM | Show all posts
power point tu optional je rasanye. Kene full install baru ada semua. Siapmic access pon ada sekali
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 08:59 PM | Show all posts
Install bru je.. xpun suh je member installkn..pastu banje la member tuh.. dr anto kdai..mkn ploh2 hinggit
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 10:48 PM | Show all posts
office ko tu apa version? sila rujuk sini.

http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Office_2010
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-12-2011 11:37 AM | Show all posts
semalam saja la nak try install power point nie....
dia mintak product key.....
pastu letak la...awat dia cakap invalid...
padahal amik product key kat sticker blakang laptop nieh.....
musykil betol la...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-12-2011 11:41 AM | Show all posts
lupa nak bgtau...saya guna microsoft office 2010
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2011 11:49 AM | Show all posts
semalam saja la nak try install power point nie....
dia mintak product key.....
pastu letak la...a ...
are_you Post at 16-12-2011 11:37



    no kat blkg slalunya key utk windows.. bkn officenyer
cer tanya lik dgn org yg installkan dedulu apa key dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-12-2011 11:59 AM | Show all posts
Reply 16# halimi78

kiranya memang x boley la.....klau mcm tu,kena p kedai tu blik la....
mintk dia install power point,,,
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2011 12:03 PM | Show all posts
Reply  halimi78

kiranya memang x boley la.....klau mcm tu,kena p kedai tu blik la....
mintk dia ...
are_you Post at 16-12-2011 11:59


kan td dah ada sapa cakap.. mintak member tlg install balik.. uninstall dulu opis tu.. pastu reinstall balik sume..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2011 04:20 PM | Show all posts
lupa nak bgtau...saya guna microsoft office 2010
are_you Post at 16-12-2011 11:41

tau la office 2010....nak tau gak editionnya... ms office 2010 professional edition ke, atau home edition ke..dll..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 02:04 AM GMT+8 , Processed in 0.068748 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list