CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3547|Reply: 22

"Andai Alif Aziz, Ruhainies bertemu jodoh, kita aminkan..." - Ibu Aliff Aziz

[Copy link]
Post time 23-6-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ibu Aliff Aziz, Siti Hafiza Basharahil (dua dari kiri) sekali lagi tampil bersuara susulan dakwaan ingin mengahwinkan anak lelakinya dengan Ruhainies.

IBU kepada selebriti sensasi Singapura, Aliff Aziz, Siti Hafiza Basharahil sekali lagi tampil bersuara susulan dakwaan ingin mengahwinkan anak lelakinya dengan Ruhainies.

Kali ini, Siti Hafiza yang merakamkan video bersama suaminya tidak menolak seandainya Aliff dan Ruhainies berjodohan.

"Ada yang cakap kita nak kahwinkan anak di selatan Thailand. Apa-apa pun jika itu yang terbaik, kita aminkan. Ramai yang mendoakan ni, Masya-Allah.


"Bukankah jodoh, pertemuan, ajal, maut, perkahwinan dan penceraian itu semua Allah yang tentukan? Bersabar, okey!" ujarnya dalam video yang dirakamkan di dalam kenderaan itu.

Dalam masa sama, Siti Hafiza memohon agar mana-mana pihak tidak terus membuat spekulasi atau menyebarkan fitnah terhadap keluarganya.
"Past few days, panas sangat handphone I, sampai meletup-letup. Terbaharu, masya-Allah.

Berita tentang kita nak kahwinkan anak di selatan Thailand ya, kita pun tertanya juga siapa yang temu bual saya eh?

"Cukup-cukuplah, kita maafkan semua yang berjuang keluarkan cerita-cerita yang macam ini. Tergelak kita," katanya tenang.

Terdahulu, Siti Hafiza tampil memberikan respon susulan timbul dakwaan dirinya mahu mengahwinkan Aliff dan Ruhainies di Thailand.
Pada 13 Jun lalu, Aliff Aziz dan Bella Astillah sah bercerai talak satu. Aliff turut menyerahkan hak jagaan anak-anak kepada bekas isterinya dan Bella tidak menuntut mutaah serta harta sepencarian. - Gempak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2024 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Haah tepok....

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp dibawak ke CI ni cik marjerin....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 06:44 PM | Show all posts
netijen pon sebelum nak gossip buat la research dulu, ummah singapore mana kahwin koboi kat thailand. diorg kawen koboi kat batam. hihihihi. murah, tiket ferry 48dollar je roundtrip kelas ekonomi. ermm kalau utk kahwin ni maybe boleh ambil business class best sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
The Ruhainies tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 06:47 PM | Show all posts
Sangat2 sesuai.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-6-2024 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde maknanya kemut tu sudi dgn anak kau makcik..buat geli2 bolehla..kawin?? No no
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang tu dah biasa mewah makcik. Alip ada apa? Keta pon bella punya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2024 07:25 PM | Show all posts
Andai jodoh bagai dikata
Alhamdulillah, disambut gembira
Tidaklah sia2 segala kejadian
Bagaikan taqdir dah atur sedemikain
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank ko tu xsesuai hidup berpasangan
Maklum la…playboy…dia suka bebas
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki rileks aje lepas cerai terus cerita kawin lain. Perempuan nak kena 3 kali suci
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 12:44 AM | Show all posts
Mak Alif sukacita nak menantukan Ruhanis.  Jgn lupa, makayah Ruhanis menadah tangan juga ke nak terima Alif sbg menantu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke acik betul2 terima Runis tu atau acik sengaja nak sakitkan Belah nantu acik tu? Jangan ikutkan perasaan amarah sangat acik. Kang kutuk2 Belah Runis tu yang jadi nantu hantu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Rumah free kereta free.


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 09:44 AM | Show all posts
Nt tak pasal BA jugak kena tuduh buat cerita anak dia nak kawing ngan kemut..dasar...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 03:45 PM | Show all posts
harap Ruhainies pikir panjang nak dapat mertua cam ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2024 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 24-6-2024 03:45 PM
harap Ruhainies pikir panjang nak dapat mertua cam ni..

Iols tak rasa yg mak bapak kemut tu setuju bermenantukan anak mokcik halijah ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 04:06 PM | Show all posts
kira sekufu. ok la tu. sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 04:16 PM | Show all posts
sukacactus replied at 23-6-2024 10:32 PM
Ank ko tu xsesuai hidup berpasangan
Maklum la…playboy…dia suka bebas

i setuju dgn statement ni. Mmg he ols patut stay as single boya aja. Melompat dari wanita ke wanita tanpa perlu komitmen. Sampai le beliau terus mereput dek dijangkiti STD.


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 04:17 PM | Show all posts
_blackbird replied at 23-6-2024 06:44 PM
netijen pon sebelum nak gossip buat la research dulu, ummah singapore mana kahwin koboi kat thailand ...

ehhh sekarang dah mahal sikit. $76
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 09:15 PM GMT+8 , Processed in 0.079236 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list