CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 4771|Reply: 48

[Jenayah] Ingat sakit biasa rupanya remaja ada ‘isi lain’

[Copy link]
Post time 23-6-2024 05:26 PM | Show all posts |Read mode
Ingat sakit biasa rupanya remaja ada ‘isi lain’
Oleh AZMI NORDIN
23 Jun 2024, 2:45 pm

Gambar hiasan

AMPANG JAYA – Seorang lelaki berusia 20 tahun ditahan kelmarin selepas dipercayai merogol teman wanitanya berusia 16 tahun sehingga hamil sejak Oktober lalu.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Mohd. Azam Ismail berkata, pihaknya menerima aduan daripada pegawai perubatan hospital berhubung seorang remaja perempuan hadir menerima rawatan sel darah merah rendah, Selasa lalu.

Jelasnya, semakan terhadap remaja terbabit telah hamil dengan usia kandungan 32 minggu.

“Siasatan lanjut mendapati pesakit tersebut telah melakukan hubungan seks ketika berusia 15 tahun 9 bulan dengan teman lelaki yang dikenali selama setahun,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Hasil siasatan dijalankan, Mohd Azam memaklumkan pada pukul 12 tengah hari kelmarin, pihaknya menahan seorang lelaki tempatan berusia 20 tahun di sekitar Wangsa Maju, Kuala Lumpur.

Katanya, suspek yang juga penganggur itu didapati tidak di bawah pengaruh dadah hasil ujian air kencing yang dibuat.

“Perintah tahanan reman ke atas suspek dibenarkan selama tujuh hari bermula semalam sehingga Jumaat ini bagi membantu siasatan.

“Kes disiasat dibawah seksyen 376 Kanun Keseksaan,” katanya. – KOSMO! ONLINE

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2024 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh gila la jantan2 tak guna ni. Entah la taktau mana pergi sel otak memasing
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dekk muda2 dh jd mak bapa
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadekkk².. Suka ngesek guna kondom ya dekk..
Sedap dapat.. Kepala xkusut.. Badan xsakit.. Hidup pn xmerana to both of u.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 08:59 AM | Show all posts
tak leh blah....umur budak pompuan tu detail betul....siap ngan bulan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 09:08 AM | Show all posts
Thunderclouds replied at 24-6-2024 07:40 AM
Hadekkk².. Suka ngesek guna kondom ya dekk..
Sedap dapat.. Kepala xkusut.. Badan xsakit.. Hidup pn  ...

nak beli malu,duit plak tarak lgpun tanpa protection lebih sedap
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-6-2024 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa nk ngeseks dgn underage sdgkan dh tahu risiko nya? padan muka la dua2 tu sekarang. budak perempuan ni msti byk "old torn" bila doktor check.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Mangsa rogol yg sebenar paling kasihan. yg suka rela ni pi mampos jer. buang masa pdrm dan doktor jer. nsb la sbb seks bawah umur auto jenayah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2024 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga yg gatal2 ngeseks underage tu btl2 kena rogol baru tahu betapa sakit nya prosuder utk check tu. ibarat kena rogol sekali lagi tau.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 11:59 AM | Show all posts
cantthinkofany replied at 24-6-2024 12:59 AM
tak leh blah....umur budak pompuan tu detail betul....siap ngan bulan...

Polis & mahkamah akan kira detail bab ni sbb nak tengok minor atau major age.

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:02 PM | Show all posts
CoffeeOverdose replied at 24-6-2024 01:21 AM
Semoga yg gatal2 ngeseks underage tu btl2 kena rogol baru tahu betapa sakit nya prosuder utk check t ...

Ishh scary nya
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 24-6-2024 01:02 PM
Ishh scary nya

mmg scary. akan ada satu alat let say mcm jam dimasukkan. dkt situ nnti dia akan tgk torn tu. nnti dorg akan catat arah jam berapa. contoh, old torn jam 3. gituhhh.. blm swab etc. Mak bapa anak2 underage yg sesaje report rogol atas sbb kesundalan anak sendiri mesti igt anak dia tk kena check etc. pdrm akan tanya budak tu, berapa kali, mcm mana, dimana dorg buat tau.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:12 PM | Show all posts
CoffeeOverdose replied at 24-6-2024 05:06 AM
mmg scary. akan ada satu alat let say mcm jam dimasukkan. dkt situ nnti dia akan tgk torn tu. nnti ...

ish sakitnya, pap smear pun org dah seram ni lagi masuk macam gitu
tapi yela, mmg kena check sbb nak tengok luka lama ke luka baru kan
dah kalau anak sendiri yg tadah, mak jgn ingat anak suci pulak
tu beza kena rogol dgn rela
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu laaa time nes bg ceramah pasai sex education ramai yg tak focus.. budak sekolah rendah pun tau guna apps period calendar ni utk track period. Dekat period calendar tuu hari2 biasa pun dia ada tulis chances akan pregnant kalau tak guna protection kalau tak mampu beli kondom yg mahai tuu p mintak kat kk free jaa. Lg satu emergency pil pun murah jaa  kat pharmacy tuu 1set below rm10 cuma aii xsure under age boleh beli ka dak. Paling senang beli ja la Sunolot tu standby. Rasanya 1strip tu xsampai rm5. Completekan makan 2bijik tiap mlm 5x ikut time.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:18 PM | Show all posts
Edited by nusaraya at 24-6-2024 01:21 PM

Itulah perilaku sex yang terjadi di negara-negara maju  ... Laki-laki harus buat uji coba atau test drive girl friend mereka dengan cara hidup bersama  ... yang terbukti hamil  maka mereka itulah yang harus dinikahi jika memang mereka mahu menikah ...

Case ini membuktikan bahwa Malaysia sudah masuk kategori negara maju dalam perilaku sex ....Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
CoffeeOverdose replied at 24-6-2024 01:06 PM
mmg scary. akan ada satu alat let say mcm jam dimasukkan. dkt situ nnti dia akan tgk torn tu. nnti ...

Mcm mana rupa alat tu? Berminat aku nk tau ala2 mcm general knowledege. Kalau dipaksa gimana rupa torn tu? Kalau yg rela gimana plak rupanye?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2024 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 24-6-2024 01:14 PM
Itu laaa time nes bg ceramah pasai sex education ramai yg tak focus.. budak sekolah rendah pun tau g ...

Oo ada app rupanya. Download kat playstore ke? Iols pakai main tanda kat kalendar kuda je sebab nak tengok berapa hari period, berapa lama jarak tak datang period.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakbaju replied at 24-6-2024 01:50 PM
Oo ada app rupanya. Download kat playstore ke? Iols pakai main tanda kat kalendar kuda je  sebab ...

Aii sebelum kawin pun xtau. Masa p kursus kawin yg slot nes & doc tuu ada dorang bgtau pasai apps ni. Download jaa kat playstore tuu..mcm2 apps ada. Tp aii suka apps My Calender ni sebab ada bgtau tarikh subur & sentiasa reminder kita lg berapa hari nk period & berapa hari period delay.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 01:57 PM | Show all posts
dah la menganggur..
ada hati nak ada gf..
padan muka kena sebat..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 24-6-2024 01:37 PM
Mcm mana rupa alat tu? Berminat aku nk tau ala2 mcm general knowledege. Kalau dipaksa gimana rupa  ...

torn tu ikut mr. P punya cara kemasukkan. every mr.P wlu kita rasa sama jer cara masuk tp sbnrnya ada laluan dia. klu pksa ada kecederaan (luka).
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 10:52 AM GMT+8 , Processed in 0.529427 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list