CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4048|Reply: 29

Ibu Mentua Luah Hasrat Nak Cucu Kedua, Elisya Sandha Pula Nak Beli Rumah RM1.2 Juta

[Copy link]
Post time 11-6-2024 10:13 PM | Show all posts |Read mode




Pelakon Elisya Sandha berkata ibu mentuanya yang juga pelakon dan pengarah Sheila Rusly sudah menyuarakan hasrat untuk mempunyai cucu kedua apatah lagi cucu culungnya sudah berusia dua tahun.


Memetik Astro Gempak, Elisya berkata buat masa ini dia dan suaminya, Uzair Haqimy belum ada perancangan untuk menambah ahli keluarga kerana masing-masing sibuk mencari duit.


“Itu (zuriat) juga dalam perancangan…mak mentua dah tanya sebenarnya, dia cakap ‘ha Elisya dah boleh dah ni, Bunga dah besar, bagi la anak lelaki seorang.


“Cuma saya dan suami cakap kalau ada rezeki itu, why not, just go for it. Tahun ini memang agak sibuk untuk cari duit, yelah saya nak beli rumah, suami pula nak bawa saya pergi umrah.


“Ibu saya sendiri tak kisah sebab cucu dia dah ramai. Mak mentua saya pula, cucu dia baru seorang. Itu yang tanya bila nombor dua, Insya Allah ada rezeki tahun depan,” katanya.


Dalam pada itu, Elisya berkata dia kini dalam proses membeli rumah landed berharga RM1.2 juta dan itu adalah impiannya untuk memiliki rumah sendiri apabila berusia 25 tahun.


“Saya memang sasarkan untuk beli rumah sendiri. Memang masa zaman sekolah, saya dah tanam hasrat bila umur 25 tahun kena ada rumah sendiri. Alhamdulillah, saya masih merancang dan Insya-Allah tahun ini saya akan ada rumah sendiri. Yang sekarang ini, saya tak anggap rumah saya sebab itu suami yang beli.


“Saya nak ada rumah hasil duit saya sendiri yang susah payah kumpul. Ikutkan saya dah jumpa rumah ini, tengah tunggu nak bayar duit pendahuluan,” katanya.


SUMBER: Astro Gempak/Rotikaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
eh nenek tak sabar nk menghitunb cucu plakk
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:26 PM | Show all posts
Doa, usaha pastilah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Masyukkk juga jadi pelakon ni...pelawak pun masyukk inikan pula pelakon dan penyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel betullah Bunga
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Murahnya rumah pon nk canang . Kotla at least 5j ke
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2024 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Murahnya rumah pon nk canang . Kotla at least 5j ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung la muda lagi, subur sihat pulak boleh la rancang anytime nak anak konfiden menjadi gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
pape je lah kaka hidup hang

tapi comelnya baby tu....geram tgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap nyaaa mulut cyst...main order jer, nak jantina apa. Mcm order teh o beng limau tak nak manis, limau picit sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh la kalau sis dok mintak2 selagi tak dapat..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
muda lagi apa lah pun nak dikejar..
acik shila je lah beranak sendiri tak payah nak atur hidup menantu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay lah tu..
Alah..kalau dah ngeseks...ada rezeki .jadi le..
Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:01 AM | Show all posts
jawab la "mama bile nak mati"

bbnu kan pantang ditanya soalan2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:01 AM | Show all posts
mcm iras anak fasha jemaima tu ada gak. tp dah nama pun cousin gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:12 AM | Show all posts
Mak mertua bodoh nak sangat masuk campur pasal hal dalam kain anak menantu. Ko je lah buat anak lagi sorang, tak payah tunggu cucu baru.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 11:30 AM | Show all posts
beranak la lagi 1, rumah tu minta MIL hadiahkan sbb lahirkan cucu no. 2 okeh takkkk? ihihih
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:35 AM | Show all posts
anak dia comel, bagus ada target sendiri dlm hidup..harap berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia comelnya..walaupun mak bapak dia so so..kulit pun cerah gebu..Elisya ni ada cocok vitamin c ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:59 AM | Show all posts
Pundek punya mak mertua. Menyibuk hal rumahtangga anak menantu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 10:42 AM GMT+8 , Processed in 0.059863 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list