CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 11021|Reply: 21

POV Meerqeen Bebel Bila Peminat Minta Tanda Tangan – ‘Comelnya, Boleh Ajak Lepak Mamak Ni’

  [Copy link]
Post time 7-6-2024 08:13 AM | Show all posts |Read mode




Di TikTok, viral video POV (point of view) yang menunjukkan Meerqeen sedang melayan kerenah peminatnya ketika menghadiri program ‘The Hardest Singing Show’, baru-baru ini.


Menerusi video tersebut, Meerqeen kelihatan seperti membebel tatkala menandatangani barang yang diberikan oleh peminatnya. Ujar Meerqeen, dia terkejut apabila segelintir peminat memberi barang yang pelik semasa sesi mendapatkan tanda tangannya.


"Macam-macam orang zaman sekarang…kat situ kan…Ada yang lagi pelik nak tahu dia bagi apa..dia bagi plug cucuk kabel. Macam mana nak sign cakap? Ambil…"






Meskipun menerima barangan yang pelik, Meerqeen tetap tersenyum dan melayan semua peminatnya dengan baik. Bahkan, dia turut memberi peluang kepada peminat untuk bergambar dengannya pada masa itu.


Berikutan daripada itu, rata-rata netizen memuji sikap Meerqeen.





Sumber: TikTok/OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
i kenot la dengar suara budak merkin ni..Suara serupa samsol ucop..Tengok gaya pun ada gaya playboya jgk..Pasal si yasmin temasek tu pun ko pernah jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 09:38 AM | Show all posts
comel ke camni? bg aku, x comel pun. tp ye la, manusia ni lain2 taste kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 10:22 AM | Show all posts
Nape muka dia nmpk tua dan mcm muka pakcik jual kuih yg buang kucing dlm sungai tu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 11:07 AM | Show all posts
Kalau takda misai tu elok sikit kot..ni macam laki gatal je aku nampak ngan misai nipis dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dik merkin, aiols taktau la misai tu sbb nak buat project baru ke camne tapi tolong stick to oppa look/clean shaved je la. Kapla je yg looking good with or without moustache. Even nadhir & mierul pon nampak pelik kalo bermisai.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-6-2024 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dik kinkin..xyah la bermisai x kena nampak miang tak miang…tak sesuai..bukan semua jantan sesuai bermisai
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg ada kt tangan pun jadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Look utk projek baru kot..rambut pon gaya lain..kemain mesraa kalo ngan peminat syantikk
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
merkin tanya x kat mana 7E yg bukak lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Yoonggi replied at 7-6-2024 09:38 AM
comel ke camni? bg aku, x comel pun. tp ye la, manusia ni lain2 taste kan

A'ah bukan tes kita
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 03:31 PM | Show all posts
acik2 porem yg menggelitis dgn jantan ni boleh la bersaing cara sihat dengan si nasik himpit dirap yg kuat berpeluh yg hadap konsert fer fer dan suka tunggu artis dekat lot parking dalam keadaan  berpeluh di samping memakai sweater yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 06:15 PM | Show all posts
Kenapa byk org tak suka dia? Baru jumpa dia tiga minggu lepas, baik budaknya. Cakap sopan. Tak nampak mcm kena star syndrome. Layan kitorang cam member-member je
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 7-6-2024 06:15 PM
Kenapa byk org tak suka dia? Baru jumpa dia tiga minggu lepas, baik budaknya. Cakap sopan. Tak nampa ...

Ya ke?? Bukan dia poyo dan bajet handsome ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu2 lagi la orang guna plastik roti gardenia nak mintak sign azwan ali

ini kira ok la plug cucuk kabel
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 7-6-2024 08:40 AM
i kenot la dengar suara budak merkin ni..Suara serupa samsol ucop..Tengok gaya pun ada gaya playboya ...

Ehh yela kaka.. ade mcm samsol.. but actually sblm ni iols nampak muka n dgr sore dia mcm normemey..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Neno90 replied at 7-6-2024 01:06 PM
Apa yg ada kt tangan pun jadi

Ha'ah sbb impromptu kan tetiba ehh nampak retis, korek ler apa yg ade utk bg sign.. nak suh sain kat fon, tgh nak guna utk rekod muka dia pulak kan.. so sbnrnya tak rasa pelik pon bg sain kat lipgloss tu.. mungkin bg dia jela pelik
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 7-6-2024 06:15 PM
Kenapa byk org tak suka dia? Baru jumpa dia tiga minggu lepas, baik budaknya. Cakap sopan. Tak nampa ...

Iols tgk dia kat hardest singing show tu pon nampak sporting je. Now tgk kat vid ni pon nampak tak sombong. But mmg bukan taste langsung la. Dulu honestly memang mencik sbb si ana sbnrnya.. bila da tak with her (real or fake), i suddenly have no problem with him anymore
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kot misai secoet ibarat tumbuh segan gugur x mau cam tu tolonglah cukurrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dah kenapa tgk misai dia tiber teringat kat hatok K biarlah rahsia haha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.468170 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list