CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15591|Reply: 5

[REALITI TV] 10 Artis Terkenal Bakal Cabar Vokal & Kreativiti Di ‘The Hardest Singing Show’

  [Copy link]
Post time 11-5-2024 11:53 PM | Show all posts |Read mode
Edited by khairulikhwan at 12-5-2024 12:00 AM



Astro baru-baru ini mengumumkan sebuah program realiti terbaharu, ‘The Hardest Singing Show’ yang merupakan sebuah program kompetetif yang buat julung kalinya mempertaruhkan ‘showmanship’ sebagai kriteria utama penjurian diikuti dengan vokal barisan peserta yang terdiri daripada penyanyi-penyanyi hebat tempatan.

Bakal ditayangkan di Astro Ria (Saluran 104) bermula 12 Mei, setiap Ahad jam 9 malam, program ‘The Hardest Singing Show’ ini mengetengahkan konsep ‘Kreativiti Luar Limitasi’ dan bakal menguji fizikal, mental dan juga kreativiti para peserta dalam persembahan dan secara tidak langsung turut menguji kualiti vokal para penyanyi terlibat.

Menurut kenyataan media, peserta dikehendaki memberikan satu ‘Wow Moment’ dalam persembahan mereka bergantung kepada idea dan kreativiti masing-masing.

Konsep tambahan ini bakal menjadi faktor penting dalam pemarkahan akhir serta menentukan kedudukan mereka dalam pertandingan sehinggalah minggu terakhir.

PENJURIAN & TRIVIA ‘THE HARDEST SINGING SHOW’

• Persembahan setiap peserta menerusi ‘The Hardest Singing Show’ akan diadili 100%
daripada pemarkahan oleh barisan panel juri profesional.

• Juara ‘The Hardest Singing Show’ akan membawa pulang wang tunai bernilai RM150,000
beserta trofi sumbangan Astro.

• Para penonton dan peminat boleh mengundi mana-mana persembahan peserta kegemaran
mereka bagi menentukan pemenang mingguan iaitu “The Hardest Gempak Meter” pada
setiap minggu. Undian boleh dilakukan secara dalam talian menerusi laman rasmi.

• Eksklusif buat rancangan terbaharu ini, Astro turut mengeluarkan lagu tema yang berjudul
‘I’m The Best’ dan lagu tema yang bergenre Pop ini ditulis oleh komposer muda Iqie Hugh.

The Hardest Singing Show’ akan bersiaran secara langsung dari Pusat Konvensyen CIDB,
Cheras, Kuala Lumpur selama sepuluh minggu bermula 12 Mei 2024, setiap Ahad, jam 9.00
malam menerusi Astro Ria (Saluran 104). Rancangan ini turut boleh distrim menerusi On
Demand di Astro Box dan aplikasi Astro GO untuk pilihan yang lebih fleksibel.

Live Stream The Hardest Singing Show

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-5-2024 11:59 PM | Show all posts
Nk tgk live steam boleh tonton kat website https://www.tvmalaysia.live/2021/06/ria.html
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
X dpt tgk tin yah nyanyi lagu fav meols I'm the best 2ne1
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:51 AM | Show all posts
bg mat nak tahu ada peningkaran tak sabtu lepas. tak sempat nak tengok sampai habis. dah tidoooo
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:51 AM | Show all posts
kenape tered ini sendu eh....
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak tukar kt bod lg satu.. bod ni sendu la
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 03:26 PM GMT+8 , Processed in 0.057769 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list