CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 40026|Reply: 80

Di mana Anis Zulaikha? - Polis minta bantuan cari remaja hilang sejak Sabtu

  [Copy link]
Post time 10-4-2024 12:51 AM | Show all posts |Read mode




KUALA LUMPUR: Polis memohon orang ramai membantu mengesan seorang remaja perempuan berusia 16 tahun yang tidak pulang ke rumah sejak Sabtu lalu.


Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Shahrulnizam Jaafar berkata remaja perempuan itu, Anis Zulaikha Abdul Azim, dilaporkan kali terakhir dilihat di rumahnya di Ara Greens, Ara Damansara pada 2.30 petang.


Beliau berkata, remaja berkenaan dilihat mengenakan seluar jeans dan sweater hitam.


"Laporan polis berhubung kehilangan remaja perempuan itu dibuat keesokannya pada 9.44 pagi di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Petaling Jaya," katanya melalui kenyataan hari ini.


Orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat berkaitan remaja tersebut boleh tampil ke balai polis berhampiran atau menghubungi Bilik Gerakan IPD Petaling Jaya 03-79662222.


Sumber – BERNAMA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2024 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik bdk ni. Mesti terasa hati ngan family ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Esok dh nk Raya dek
Balik lah


Termenung ku sendiri
Memendam rindu tidak menentu
Sob sob sob
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengingatkan akak akan haliza misbun
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini tered dr masa depan ka?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Camne tarikh kat depan 12/4?
TT dari masa depan ka?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-4-2024 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ni yg kes lari sbb kena tegur asyik main fon tu ke? Ada 2 kes budak pompuan hilang..katanya sbb merajuk kena tegur asyik main fon.. xtau yg mana 1
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak T20 larik dr rumah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2024 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Main bijik kelentit pun boleh merajuk
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 10:48 AM | Show all posts

mahal harga rumah ara greens tu. tak main 300k
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga selamat ditemui.. di hari yg mulia ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape ko dik?
Ada masalah dengan family ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk urban skit.


Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bior le nak lari umah pongg…nnt dah penat xleh survive dunia luar sure la blk umah..kadang fam jenis toxic pon hado jugeks…kalo lari sebab jejanss ko mmg rugi dek…
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 10-4-2024 02:02 AM
Mengingatkan akak akan haliza misbun

Cerita Cinderella ..macam OKU watak dia.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 10-4-2024 03:13 PM
Cerita Cinderella ..macam OKU watak dia.

Haip haliza misbun lg cantik dari budak nih!!!

Budak ni version jongos upper lips area luas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2024 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak ka ni. Da mcm mak budak pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 10-4-2024 09:22 PM
Budak ka ni. Da mcm mak budak pun ada

Kan..muka dewasa betul. I wonder apa la mak dia marah sangat anak pakai phone.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 10:23 PM | Show all posts
Momohizan replied at 10-4-2024 09:34 PM
Kan..muka dewasa betul. I wonder apa la mak dia marah sangat anak pakai phone.

Mungkin trlalu main hp smpai x sedar akn keadaan skeliling. Hri tu iol ada mkn kat restoran & iol ada cringe kjp psl trtngok apak budak ni marah anaknya yg tngok hp msa mkn lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 10:24 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 10-4-2024 01:03 AM
Cantik bdk ni. Mesti terasa hati ngan family ni

Budak2 zmn dlu klau d marah oleh parents, mnangis snyap2 dlm bilik, x brani nak tunjuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 09:50 AM GMT+8 , Processed in 0.074276 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list