CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3877|Reply: 10

“Enjoy Je Lah Selagi Dia Ada..” – Tak Ambil Serius, Sharnaaz Ahmad Anggap Aliff Syukri Mencorakkan Industri Hiburan

[Copy link]
Post time 2-4-2024 10:36 PM | Show all posts |Read mode






Baru-baru ini, media sosial digemparkan dengan video promosi lagu raya yang dikeluarkan oleh usahawan sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri yang menerima banyak kecaman. Namun begitu, pelakon Sharnaaz Ahmad pula berpendapat berbeza.


Menurut aktor itu, dia berkata kehadiran Aliff Syukri dalam industri hiburan adalah sesuatu perkara yang positif kerana dapat memberi warna dan corak. Menurutnya, tanpa kehadiran kontroversi usahawan tersebut, industri tersebut akan hanya mengulas tentang topik-topik berkaitan dengan artis sahaja.


"Kalau tak ada dia dalam dunia seni bosan juga, asyik cerai, gaduh, putus, lokap (semua tu aku lah). Sebab, dia ini ibarat warna dan corak dalam sesebuah industri."

"Walaupun orang kecam, orang macam dia tetap akan hibur dan cari masalah untuk tontonan kita."


  



Menerusi perkongsian di Instagram story, Sharnaaz berkata netizen patut menikmati hiburan yang ada sementara Aliff ini masih ada dalam industri tersebut dan tidak mengambil serius konten yang dimuat naik olehnya.


"Enjoy je lah selagi dia masih ada. Salam Ramadan people."







Terdahulu, lagu raya yang diberi tajuk Love Raya itu telah mengundang kecaman apabila ada satu babak dalam muzik video tersebut yang menampilkan dia dan beberapa orang penari mengenakan kostum aneh untuk dikaitkan dengan kedatangan Hari Raya.


Rentetan isu terebut, Aliff telah pun memadam MV raya berkenaan di setiap platform dan sempat memohon maaf jika ia dianggap keterlaluan setelah ibunya sendiri meluahkan rasa kecewa padanya.


SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari job ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 2-4-2024 11:07 PM
Cari job ke tu

Mencari publisiti kan. Hahaha mamu mamu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanas ni rugi x keje mcm org lain. I bet heols kalau klau kerja mcm manusia normal dah pangkat tggi lg2 dlm gomen sbb heols ada rupa & KAKI AMPU!!!

Byk kali perasan dia ni klau dgn orka komen mcm ayam, penakut. Kalau dgn retis2 biasa, retis yg nmpk diam, keluar plak tanduk
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
yela, ada gak benda warga forum nk mengutuk kan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Ah kau slalu komen nak lawan arus perdana je
Yang tak perlu nak emo lelebih kau siap nak pukul lah segala
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-4-2024 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 3-4-2024 07:41 AM

pd aku lah kalau hiburan mcm acik senario tu haaa

Raya kedua dengan saudara
Mak Long Mak Ngah Fatimah Uda
Yg tua bersembang kisah lame
Yg mude mengadap  TV ajeeee


aku ingatkan lirik yg line kedua tu makteh makuda rupanya lain????
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 08:23 AM | Show all posts
org mcm sotong ni la yg mencemarkan nama baik Islam...hiburan pala otak hang...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2024 08:39 AM | Show all posts
nak enjoy benda..da kalu tergeletek mcm ulat nangka..da mcm buat video lucah je dah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 09:48 AM | Show all posts
enabler!
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Serabai. Nak join le tu..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 12:32 AM GMT+8 , Processed in 0.082978 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list