CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7361|Reply: 21

“Tabik Spring Rossa Sera..” – Individu Dedah Bekas Isteri Shuk Sahar Jadi ‘Penyondol’, Jalin Hubungan Belakang Isteri Sah

[Copy link]
Post time 2-4-2024 10:28 PM | Show all posts |Read mode






Baru-baru ini, bekas isteri kepada penyampai radio, Shuk Sahar iaitu Rossa Sera telah meraih perhatian netizen apabila didakwa menjadi penyondol dan dalang kepada keretakan rumah tangga pasangan suami isteri.


Menurut perkongsian yang dimuat naik di Instagram story Jannalisa, dia mendakwa Rossa sedang mempunyai hubungan bersama individu yang sudah berstatus suami dan bapa.


Tambahan pula, Rossa juga dikatakan sudah diberi peluang beberapa kali untuk memutuskan hubungan bersama lelaki tersebut namun masih berkeras bersama meskipun sudah dihubungi dan diajak jumpa oleh isteri sah.


"Dah banyak kali peluang diberikan untuk berhenti mengganggu lelaki tersebut tetapi Rossa Sera masih melayan. Dengan alasan lelaki tersebut yang mencari. Memang betul, bertepuk sebelah tangan tak akan berbunyi."


"Mereka masih lagi berhubung di belakang isteri sah. Pada 24 Februari 2024, jaminan tadi hanyalah dusta dan semua itu hanya untuk menutupi mata isteri sah."










Pada masa yang sama, isteri kepada Shuk iaitu Fara Izzati juga sempat memuat naik Instagram story yang menafikan dirinya adalah individu disebalik akaun yang digelar Jannalisa itu.


  



Hal tersebut didedahkan setelah seorang individu menghubunginya bertanya tentang kes melibatkan Rossa tersebut.


SUMBER : Portal/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sungguh benar lah apa yg dikatakn bahawa dunia ini penuh dgn sandiwara. Sandiwara apa pulak kali ini. Sebuah rumahtangga yg pernah ambruk dn hancur dek seorang pelakor, kini awak pulak yg jadi pelakon kpd rumahtangga orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu disondol skrg menyondol
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
asyudahhh… kenapa ekk boleh jd gini?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
eh tadi aku rasa dh komen pasal isu ni, yg ni thread mana plak??? mendonia btul serra ngan gosip menyondol
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak pelik. Benda ni jadi kt kawan aku sendiri. Dia kena serang kaw kaw dgn no 1 sbb dah kawin dgn lakinya. No 1 ustazah, bertudung labuh dtg maki hamun member aku. Last2 dia mintak cerai sbb tak sanggup bermadu dan berkongsi kasih. Pastu selang setahun dua, no 1 tu kawin dgn laki org jadi no 2. Downgradeeeee!!!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-4-2024 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
So maksudnya skrg kalau ada org sondol laki (ni jenis yg perempuan mula dulu & mmg target) ..kena puja puji..diam..redha la eh?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcmna jadi begitu.. Sera bukan tu hari dah bertunang ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2024 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
biasa dah jumpa mcm ni..yg pompuan bercerai dgn suami sbb suami curang, alih2 pastu dia sendiri kacau laki pompuan lain pulak lepas tu..ye la sbb hati dah suka  kan, pastu rasa xleh la kalu ex laki je bahagia..kononnyaahhh…tapi syg la serra terjebak gini..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sis bagi jelah sampah kat dia. tgk2 ni jalan kat u sis nk dpt laki baru hat lebih helok??? sbb takat ni taste si serra smua nya hauk.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Choi betul la..
Kau berdendam.dgn pompuan ke Sampai Jadi begini?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 09:38 AM | Show all posts
entah la labu....
laki pompuan sama naik
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 09:52 AM | Show all posts
SpyLeman replied at 3-4-2024 02:35 AM
Aku tak pelik. Benda ni jadi kt kawan aku sendiri. Dia kena serang kaw kaw dgn no 1 sbb dah kawin dg ...

ni sama la kes ppuan bertudung labuh kepam dan gundu yg bg tips2 poligami kat fesbuk tu. dia cerai berai sbb laki kawen lain. lepas tu dia jadi no 3. pastu bg tips2 suka jadi isteri separuh masa bla bla suka ada masa tergolek2, siap ada group tau kat fesbuk, sheols jadi presiden hahaha

bini2 bernombor banyak follow sheols, walaupun tips sheols tu berdasarkan personal interest saja, bukan tips2 ikut sunnah..semua ikut tekak sendiri. hari2 post tips utk madu2

apa pasal masa laki kawen tu sibuk nk serai?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 10:00 AM | Show all posts
kurma memang sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 3-4-2024 09:52 AM
ni sama la kes ppuan bertudung labuh kepam dan gundu yg bg tips2 poligami kat fesbuk tu. dia cerai ...

siape weh
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 10:09 AM | Show all posts

haryani ithnen tu, kan post dia viral..chuols p cari kat fb dia tahapa2 tips dia bg. pun ada yg mengikut semua mengikut sunnah palatok dia sndiri. yg dia mau

hari2 tanpa jemu ya bg tips
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2024 10:40 AM | Show all posts
pelik aku pompuan camni. ko dah rasa betapa sakitnya bila org buat kt kau, knp kau nk buat yg sama kt org lain plak? adakah kaedahnya sbb aku pernah rasa sakit tu, aku nk org lain rasa sakit jgk? really twisted la fahaman camni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 3-4-2024 10:09 AM
haryani ithnen tu, kan post dia viral..chuols p cari kat fb dia tahapa2 tips dia bg. pun ada yg men ...

gituh siap berjual buku. tp mcm boring plak. ai takde pangkah poligami pun, tp hype yg tak perlu mcm sama naik jual ubat kuat jamu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 11:45 AM | Show all posts
Ada beberapa ekor ye mcm ni, laki disondol lepas tu dia pulak menyundal eh menyondol

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm muka fran luhong miss unibes msia yg tukang tarik bawak rumah kpg yg entah apa2 kat pentas miss unibes
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.414453 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list