CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5388|Reply: 35

Bende nie dah ada kt mesia ke belom?

[Copy link]
Post time 7-3-2011 11:02 PM | Show all posts |Read mode
[img]http://forum.cari.com.my/[/img]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-3-2011 11:04 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 11:05 PM | Show all posts
dah ade kat mesia,,,





































kat umah kucim ade satu


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-3-2011 11:06 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-3-2011 11:16 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-3-2011 11:18 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 12:01 AM | Show all posts
jakun tul, mende ni da ade kat mesia laaaa....try la tanye kete bugatti veyron ke, pagani zonda ke, lamborghini aventador ke.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 12:09 AM | Show all posts
Nenek aku ada pakai keta ni. Bawak gi pasar je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2011 02:06 AM | Show all posts
DReply 8# kipasangin


    Rasanya tt tak bincang pasal kete...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 02:41 AM | Show all posts
citer psl keta ke psl plastik balut keta tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 02:54 AM | Show all posts
plastik balut keta tu rasa2 xda lg la..aku pnah cari dlm thn lepas..mana ada..ni kt western ada la..kira mcm cat segera la..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 10:52 AM | Show all posts
apa nama plastik ni? nama teknologi dia? info x cukup la bro..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 11:11 AM | Show all posts
org tnye pasal sticker paint tu bukan pasal keta....aparraaaaa kome2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2011 09:14 AM | Show all posts
dah ader lar... cuma market dier tak besar.. tom sticker pong ader buat.. haku pernah tanya... tapi harga dier.. lebih kurang harga cat baru jer..  cuma sesuwai utk orang yg sayang cat asal kete tu jer.. kalau tak sayang.. spray baru jer
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2011 09:35 AM | Show all posts
sticker carbon fiber byk la kat kedai...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 09:55 AM | Show all posts
dh ada kt sini..tp kt melaka...taman melaka raya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2011 10:14 AM | Show all posts
Tak pernah jumpa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 10:15 AM | Show all posts
lawa lagi kalau buat sticker carbon satu keta.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2011 05:10 PM | Show all posts
vynil wrap ni ader jer lame dah kat malaysia....

salah satu yang aku taw expert buat ialah "motorsport playground" kat sunway....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2011 02:53 PM | Show all posts
Macam mana penjagaan wrap ni? Aku tak rasa boleh wax and polish.
Or orang pakai ni just utk jangka masa pendek, spt auto salon je ke.
Masa tu leh la pakai kaler pelik spt flourescent, pink ke..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:58 PM GMT+8 , Processed in 0.100861 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list