CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 67080|Reply: 684

Shakilla Khoriri Bakal Nikah Hari Ini Dengan Duda Anak Satu?

  [Copy link]
Post time 24-2-2024 11:05 AM | Show all posts |Read mode







Pelakon Shakilla Khoriri atau nama sebenarnya Nurul Shakilla Mohd Khoriri dikhabarkan bakal menamatkan zaman jandanya pada hari ini (Sabtu).


Memetik sumber kepada Xtra, Shakilla, 34, bakal mendirikan rumah tangga buat kali kedua dengan jejaka yang pernah digosipkan dengannya sebelum ini.


Didakwa, lelaki itu merupakan duda anak satu dan merupakan seorang usahawan yang mengusahakan perniagaan sendiri.


  



Imbas kembali, Shakilla pernah mendirikan rumah tangga dengan penyampai radio, Fizi Ali pada 18 Februari 2018, namun disahkan berpisah pada Disember 2021.


Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Ameena Sofia yang kini berusia empat tahun.


Sumber: Xtra/OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2024 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow panazzz
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke kawin todei. Tak sedih ke beliau anak yg direbut2 takde di hari pernikahan. Dia bg anak dia kt ex laki 4 hari kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
tuttt replied at 24-2-2024 11:19 AM
Betul ke kawin todei. Tak sedih ke beliau anak yg direbut2 takde di hari pernikahan. Dia bg anak dia ...

1 Mac baru pizi ambil...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Berjodohan dengan skandal iye

Diceraikan juga bini semata Kila nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 24-2-2024 11:30 AM
1 Mac baru pizi ambil...

Ouhh ingat dh ambil harini terus
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-2-2024 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Duda yang didudakan kah??
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tuttt replied at 24-2-2024 11:19 AM
Betul ke kawin todei. Tak sedih ke beliau anak yg direbut2 takde di hari pernikahan. Dia bg anak dia ...

Senang dianak uruskan majelis, nak honeymoon, nak malam pertama.
Kang ada anak menyibuk pulak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2024 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 tahniah akhirnya sampai jodoh kali kedua..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Manenak replied at 24-2-2024 12:06 PM
confirm kawen dgn si fariz scandal dia tu...di sbbkan dia hancur rumahtangga org bercerai berai... ...

Eh dia baik chuols.
Dia kata dia rela berundur sbb dia tak nak bermadu.
Gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 24-2-2024 11:32 AM
Berjodohan dengan skandal iye

Diceraikan juga bini semata Kila nih

Jadi bercerai ke sis...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Klw ikot piji, piji penah kata " kau xpenah single la pempuan even time jd bini org " mcm piji melahar kori2 lah kan. Meaning kori2 yg stat curang dulu lah ye. Xtau la ye mana btul mana salah. Yg pasti kori2 dh tenang sejak nk menikah. Tuhari dia bengang time piji menikah. Biasa la pempuan dgn emosi bepisah tiada. Tggu tgok jenab yg acah2 kool pun hari mamu menikah dgn amy nnt mesti koyak jua.

But mana la pic laki baru kori2 nihhhh. Sebelah mata pun xnmpk lg nih. Ssuai ke idok..... sape dh tilik??
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Manenak replied at 24-2-2024 12:06 PM
confirm kawen dgn si fariz scandal dia tu...di sbbkan dia hancur rumahtangga org bercerai berai... ...

Ailanee josmin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Jika benarlahhhh seperti digusipkannn..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih dia mendudakan laki org..ye la dah kantoi besar klu tak kawen nnt malu. Dua marriages yg dia rosakkan, marriage sdiri ng marriage pompuan lain
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
terubukmasin replied at 24-2-2024 04:43 AM
Jika benarlahhhh seperti digusipkannn..

Gini je rupanya jantan sheols kejar2 sampai kasik tinggal laki sindri?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2024 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
skandal she tu bukan pengarah drama? ke iols salah faham rupanya pengarah sarikat/ bisnesman..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 24-2-2024 12:54 PM
skandal she tu bukan pengarah drama? ke iols salah faham rupanya pengarah sarikat/ bisnesman..

yes tv produce fariz zulkepley. baru² ni koriri terlibat program ekstrem adrenalin sesama dgn scandal dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat lcb punya mlm pertama.. dia pos gambar atas katil..ber3 bersama anak tiri.. hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 24-2-2024 12:33 PM
Klw ikot piji, piji penah kata " kau xpenah single la pempuan even time jd bini org " mcm piji melah ...

dulu kan pernah tersebar gosip dia dgn jntan tu..ade gamba sesama uollss..gamba mesra gitewww pastu masuk melodi drama air mata kononnya org fitnahhhh..haktuiiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 01:32 AM GMT+8 , Processed in 0.391745 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list