CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 9288|Reply: 23

[Tempatan] Percutian ke Hatyai: Saya ambil tanggungjawab ini - Adam Adli

[Copy link]
Post time 23-2-2024 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Adam Adli memaklumkan, AMK sentiasa terbuka dan menghargai segala teguran, kritikan serta pandangan orang ramai. - Gambar fail BERNAMA

SHAH ALAM: Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK), Adam Adli Abd Halim mengambil tanggungjawab untuk memperbetulkan keadaan susulan tular isu ahli AMK negeri berhasrat menganjurkan percutian ke Hatyai, Thailand.

Beliau berkata, AMK di setiap negeri bebas untuk mengadakan apa sahaja program dalaman yang bertujuan mengukuhkan hubungan dalam organisasi mengikut acuan masing-masing.

Menurutnya, ia sebagai persediaan awal untuk siri latihan intensif di setiap negeri anjuran AMK Pusat menerusi Akademi Keadilan Rakyat (AKAR) yang telah ditakwimkan bermula Ahad depan.


“Selepas ‘retreat’ di Kuala Lumpur bulan lalu, saya beri mandat dan kebebasan buat teman AMK di negeri masing-masing untuk anjur apa sahaja program dalaman.

“Saya hargai usaha setiap teman-teman pimpinan dalam memenuhi arahan tersebut tetapi kadangkala tidak sensitif dan akhirnya dilihat tersasar.

“Sayang sekali pengajaran buat teman AMK yang sedang meningkat naik datang dari insiden sebegini,” katanya menerusi hantaran di X pada Khamis.

Sebelum ini, tular di media sosial X apabila orang ramai mempertikaikan tindakan ahli AMK memuat naik hebahan poster percutian ke Hatyai, namun enggan mengulas isu berbangkit dalam negara.

Adam Adli yang juga Timbalan Menteri Belia dan Sukan memaklumkan, AMK sentiasa terbuka dan menghargai segala teguran, kritikan serta pandangan orang ramai.
“Ada yang cepat kita baiki, ada yang masih belum berhasil,” ujarnya lagi. - Sinar Harian


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2024 10:40 AM | Show all posts
massasssssss...mi so horny
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 10:46 AM | Show all posts


tulis lebih2 kan aku ke dalam
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 10:56 AM | Show all posts
Please la dia ni.......Takde fungsi langsung. Member2 aku tepuk dahi cemana la dia boleh menang kat Melaka dulu. Skrg ni camtu aje la takde apa2 improvement pun.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 11:02 AM | Show all posts
tungkai replied at 23-2-2024 10:56 AM
Please la dia ni.......Takde fungsi langsung. Member2 aku tepuk dahi cemana la dia boleh menang kat  ...

kan x faham sampai jadi timbalan menteri
teringat kecoh2 yg dia buat kat u dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
tungkai replied at 23-2-2024 10:56 AM
Please la dia ni.......Takde fungsi langsung. Member2 aku tepuk dahi cemana la dia boleh menang kat  ...

politik..'jasamu dikenang'...kekdahnya...dptla ganjaran...la ni...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-2-2024 11:22 AM | Show all posts
Smpi skrg x paham mcm mana sesetengah wakil DUN, wakil parlimen, wakil rakyat ni dipilih.
Even Baddrol Bakhtiar pun aku x pahm, inikan pulak Adam Adli
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 11:29 AM | Show all posts
dah la buat keje lambat...pastu ko mcm berangan sbb ada jawatan menteri..kamon la adli..walk the talk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2024 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
pembacagosip replied at 23-2-2024 11:02 AM
kan x faham sampai jadi timbalan menteri
teringat kecoh2 yg dia buat kat u dulu

Balas jasa la..paling banyak buat demo kulu kilir..
Ptptn tanya apa kabar..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Economy tidak bagus sekarang...travel local better option bantu boost economy...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka hati mung laa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 02:16 PM | Show all posts
kenapa orang kita suka pegi hatyai yach?
setakat floating market tu dgn makanan2 pasar malam yg boleh bawak diabetes tu?
jalan toksah cakap la... wayar tiang pun beselirat... boleh ek korang healing2 dgn pemandangan gitu?
iols cukopla pegi few times... takkan repeat dah....
baik pegi bangkok lagi byk tempat unik yg takkan jumpa pon dekat malaysia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 02:40 PM | Show all posts
slyfynx replied at 23-2-2024 11:22 AM
Smpi skrg x paham mcm mana sesetengah wakil DUN, wakil parlimen, wakil rakyat ni dipilih.
Even Baddr ...

sebab beberapa siri pru yang latest ni lebih kepada undian protes uols. Orang taknak BN atau sekutunya menang. So diorang pangkah je la mana yang selain daripada tu. Sebab tu la nampak muka2 baru yang kita tak rasa relevan pun untuk dapat jawatan tu. But still, iols percaya je diorang ni dah jalankan tugas dengan baik, dan dalam banyak2 tu, mesti la ada je yang kaki songlap, mengular etc. Sama je dengan kita2 yang marhaen ni, kat tempat kerja kita mesti ada spesies yang kaki gosip, kaki ponteng, masuk kerja lambat, kaki bodek, rasuah, etc etc...sama je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 23-2-2024 01:14 PM
Economy tidak bagus sekarang...travel local better option bantu boost economy...

true... better support local tourism at this critical time
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kita x ramaii yg ada semangat utamakan negara sendiri dulu mcn south koreans sbb tu mrk blh kuar dr kegelapan ekonomi masa krisis 98 tu..kita msian mmg suka cari.yg value for money..x salah pun cuma if only duit kita digerakkan dlm negara sendiri mesti blh bantu negara..i x suka gi thailand especIally hadyai
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
pembacagosip replied at 23-2-2024 11:02 AM
kan x faham sampai jadi timbalan menteri
teringat kecoh2 yg dia buat kat u dulu

Uols ingat senang panjat tiang bendera?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2024 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tungkai replied at 23-2-2024 10:56 AM
Please la dia ni.......Takde fungsi langsung. Member2 aku tepuk dahi cemana la dia boleh menang kat  ...

Biasa la kwsn bertanding dia tu bodoh semua org dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang pegi hatyai sbb affordable lah. Kalau siam tu ganti switzerland skrg, mmg org x pegi la
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kepada yg undi dia....sama2 bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia menang pun sbb undi sepet and karipuley  je kot.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 08:23 PM GMT+8 , Processed in 0.083722 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list