CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 10053|Reply: 63

“Jangan Percaya Abang Sangat..” – Selalu Minta Isteri ‘Check’ Telefon Bimbit, Hafiz Mahamad Bimbang Tercurang

[Copy link]
Post time 22-2-2024 11:00 AM | Show all posts |Read mode






Sedia maklum, kes curang pada zaman ini semakin berleluasa dan sering kali kita dapat lihat tidak kira daripada kalangan netizen ataupun seseorang yang dikenali ramai.


Bagi pempengaruh dan usahawan, Hafiz Mahamad, dia memberitahu dirinya sentiasa meminta isteri, Syafiqah Aina untuk memeriksa telefon bimbit agar tidak berlaku kes curang dalam rumah tangga.


Difahamkan dari laporan Gempak, Hafiz selalu memberitahu isteri mengenai ujian yang dilalui oleh golongan lelaki.


  



"Saya cakap juga dekat isteri, kalau saya diuji macam itu, tolong tarik saya. Tapi saya usaha, kita tak tahu takdir Allah macam mana."


Dalam pada itu, usahawan tersebut turut meminta Aina untuk tidak terlalu meletakkan kepercayaan kepadanya dan sentiasa mengingatkan isteri untuk periksa telefon supaya ada perasaan takut.


"Walaupun saya hanya ada Aina, tapi saya selalu cakap dekat dia ‘jangan percaya sangat abang, kena check juga… phone kena check’. Yela, pekerja dan usahawan saya pun ramai wanita."


Sekadar info, sewaktu pempengaruh Aliff Teega ‘kantoi’ sudah berkahwin dua, netizen berharap agar Hafiz Mahamad tidak mengikut jejak langkah lelaki itu.


SUMBER : Gempak/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 11:03 AM | Show all posts
dia ni artis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 11:07 AM | Show all posts
ntah...beramboss je la kt bos personaliti tu...semak btul

xde gosip hangat pun....bosan la ko tt...

yg jantan nk tunjuk terpaling setia..terpaling syg bini...poyo much
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 11:08 AM | Show all posts
artis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 11:19 AM | Show all posts
rimasnya jantan jenis tulis banyak2 ni acah2 itu ini.... macam dunia ni dia main character....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa mcm goyah statement heols ni?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-2-2024 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
penyanyi? pelakon? ape gune cari porom ni upah kau tp bengap tak reti beza retis dgn influenza? bod tersedia ade tu kau nk buat ape?

sbb itu. education itu penting.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenis mudah tergodah latu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Syesyuatu ye statement dia kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 11:49 AM | Show all posts
ntah2 ada hphone tersembunyi khennn
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Babi lah stetmen.
Ko pn ntah sapa².
No such thing as 'ter' curang.
Curang tu pilihan.
Nk curang ke tak nak.
Bukan kna paksa mencurang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 12:37 PM | Show all posts
sesuatu nyer laki dia nih ... selalu lelaki nih mmg bukan jenis meluah perasaan, mendayu2, apalagi nak tulis panjang2, nak buat2 drama airmata lglah ... tp yg ini agak sesuatu sgt ... cam jantan bottom jerr ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 12:54 PM | Show all posts
terpaling show off katanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia obses betul dgn bini, hundret perseng aku yakin takkan curang, tp bini dia xtau la.. bosan jgk laki cmni tak challenging
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 01:21 PM | Show all posts
cam jijik je...eeeee
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpalinggg ....jangan rasa diri tu terpaling sangat.. esok lusa kalo tercidukkk mulalah buat content menangis2 ... Tu si larva kuning & ecah hijanah tu contoh terpaling yang dah terciduk .. ko ni tunggu masa je Allah nak bolak balikkan hqti ... So dok diam2 jangan over sangat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 01:49 PM | Show all posts
poyo siak mamat ni. dari muda smp tua maintain poyo ye.  masa muda sambut besday gf beria ria.. smp ke tua xberubah perangai terpaling tu
tgk yg dia bagi motivasi ke apa kat staff2 dia tu hari.. smp nangis2.
ewww
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 03:43 PM | Show all posts
Dr Say dgn dia ni suka NAU TULIS PJG2 KAT IG KOSER NAK BACA.. EKEKEKEK
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 05:34 PM | Show all posts
Bagi pempengaruh dan usahawan, Hafiz Mahamad, dia memberitahu dirinya sentiasa meminta isteri, Syafiqah Aina untuk memeriksa telefon bimbit agar tidak berlaku kes curang dalam rumah tangga.


Wahai @CARI-HBZ ... Terang2 tulis usahawan dan "pempengaruh". Jadahnye bukak thread kt sini?

And, org camni la sebenarnye yang lg banyak rahsia. Cerita cmni kt orang sbb nk elakkan tuduhan dari awal.
Org yang betul2 terbuka x penah rase mende tu perlu cerita pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau nk curang, cek phone pon boleh curang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 01:48 PM GMT+8 , Processed in 0.233503 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list