CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 10748|Reply: 37

MBC : WONDERFUL WORLD [START 01ST MARCH] KIM NAM-JOO, CHA EUN-WOO, KIM KANG-WOO

[Copy link]
Post time 22-1-2024 10:06 AM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 8-2-2024 09:25 AM


Wonderful World
Wonderful World (Korean: 원더풀 월드) is an upcoming South Korean television series starring Kim Nam-joo, Cha Eun-woo, Kim Kang-woo, and Im Se-mi. It is scheduled to premiere on March 1, 2024, and will air on MBC TV every Friday and Saturday at 21:50 (KST). It will also be available for streaming on Disney+ in selected regions.


Sinopsis
The series is about a mother who decides to pursue justice on her own when the legal system fails her following the tragic loss of her son. Eun Soo-Hyun (Kim Nam-Joo) is a psychology professor and a famous writer, but her life is completely changed. Her young son dies unjustly. Making things worse, the person responsible for her son’s death isn’t punished by the law. Eun Soo-Hyun loses hope with this world. She decides to punish the person responsible for her son’s death by herself. Her life is still in pain and despair. Somehow, Eun Soo-Hyun gets involved with other people who suffer from similar pain as her and solves their mysterious cases. They slowly get healed in the process.


Cast
Main
  • Kim Nam-joo as Eun Soo-hyun: a successful and famous psychology professor and writer.
  • Cha Eun-woo as Kwon Seon-yul: a mysterious person who grew up in a wealthy family, but lives a rough life after losing his parents due to a series of incidents.
  • Kim Kang-woo as Kang Soo-ho: Soo-hyun's husband who is a successful anchorman.
  • Im Se-mi as Han Yoo-ri: the owner of a select shop who is like a real sister to Soo-hyun.


Supporting
  • Park Hyuk-kwon as Kim Jun
  • Gil Hae-yeon as Jung Myung-hee
  • Cha Soo-yeon as Yoon Hye-geum: the director of Gold Gallery who lives with her son who suffers from epilepsy.
  • Oh Man-seok as Kwon Ji-woong
  • Kang Myung-joo as Kim Eun-min
  • Jin Geon-woo as Kang Tae-ho
  • Yang Hye-ji as Hong Su-jin: Seon-yul's best friend who has an easy-going and honest personality.
  • Kim Woo-hyun as Yong-gu
  • Lim Ji-sub as Kwon Min-hyuk
  • Lee Jun as Kang Geon-woo


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2024 12:39 PM | Show all posts
I look forward nak tengok cerita ni cause I love Kim Nam Joo punya acting. Suka gila tengok dia dekat Misty

Tahan je la tengok Cha Eun Woo tu. Dekat mata I, makin lama makin nampak plastik sangat muka si Cha Eun Woo tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
andromeda84623 replied at 14-2-2024 12:39 PM
I look forward nak tengok cerita ni cause I love Kim Nam Joo punya acting. Suka gila tengok dia deka ...

Ye betul…Kim Nam Joo memang best betul berlakon…I’ll watch for her too…dahlah dia jarang2 berlakon…
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 11:39 AM | Show all posts
pada yg nak tau kat mana nak tgk citer ni, the legal streaming platform is Disney+...
yg illegal tu pandai2 lah korang cari sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 02:54 PM | Show all posts
drama ni ada noona romance ke? ke mmg purely drama/revenge je? nmpk lain sikit muka kim nam joo kt poster tu. ke cengkung banding dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 02:55 PM | Show all posts


This is how i remember her. tp dah bertahun2 lama dah laa



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-2-2024 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Yoonggi replied at 19-2-2024 02:55 PM
This is how i remember her. tp dah bertahun2 lama dah laa

Lamanya…ni tahun bila?
Iols baru sekali tgk dia dlm Misty a few years back…terkesima betul tgk dia punya acting…aura dia fuh…dia mcm level2 Kim Hye Soo & Jeon Do Yeon camtu…
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 05:53 PM | Show all posts
xyla73 replied at 19-2-2024 05:15 PM
Lamanya…ni tahun bila?
Iols baru sekali tgk dia dlm Misty a few years back…terkesima betul tgk d ...

tu ler, beza kan? nmpk cengkung and cheekbone tu ketara. tak ingat ler thn bila. lama ngat dah kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2024 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
episod 1 sedihnya anak soohyun mati tuu...iols meleleh2 airmata..tapi ending episod 1 tu tak sangka laa...mmg nekad dia langgar pakcik tu..tp kalu iols pun geram jgak...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 2-3-2024 01:00 PM
episod 1 sedihnya anak soohyun mati tuu...iols meleleh2 airmata..tapi ending episod 1 tu tak sangka  ...

Iols tak tahan bila sampai part dia potongkan kuku anak dia tu…terus meleleh2 air mata…

So watak Cha Eun Woo ni ada hubungan kekeluargaan (anak?) kpd laki yg langgar anak Soo Hyun ni kot…sebab surname sama…
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 2-3-2024 04:46 PM
Iols tak tahan bila sampai part dia potongkan kuku anak dia tu…terus meleleh2 air mata…

So wata ...

kan...iols pun syaak eun woo tu anak org tu...surname sama kan...tu yg awal2 episod tnjuk dia nak langgar soo hyun kan...mcm sama ngn soo hyun buat dengan bapak(tak sure lg) dia...menarikss...

tapi bapak dia tu mcm org politik ke apa ke kan...so pakcik bomoh (terigat drama lee min ki tu) tu ahli kongres tu kawan dia ke siap bole ubah keputusan mahkamah plak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihlah citer ni…berjurai2 airmata tgk…nasib baik dlm watchlist iols ada drama lain yg lite2 utk balance kan…

Iols faham Soo Hyun punya decision tak nak jumpa laki dia…dia tak nak laki dia terikat atau dikaitkan dgn dia since he has a bright future…scene Suho kena baca news pasal wife dia sendiri tu teringat kat citer Misty, cuma situasinya terbalik…btw iols curious apa rahsia yg politician tu pegang kat Suho since dia kata kalau Soo Hyun tau pasal ni abislah dia…i hope bukanlah pasal curang2 sebab Suho memang nampak mcm betul2 sayang kat Soo Hyun…

Kwon Sun Yeol ni ada 2 kemungkinan…sama ada anak org yg Soo Hyun langgar tu ataupun anak kpd mangsa yg kena bakar dgn inmate yg baik dgn Soo Hyun tu…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-3-2024 10:34 AM | Show all posts
adooiii sedihlahh citer nih....soo hyun tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 05:48 PM | Show all posts
pasal persoalan sama ada pagar rumah Soo Hyun tu berkunci ke tak, ada yg komen pasal Soo Hyun dah pasti dia kunci pagar tu masa dia balik dlm epi 2...tapi camna Gun Woo boleh terlepas keluar kalau pagar berkunci? so ada yg speku laki dia curang and whoever his partner is terlupa nak kunci pagar masa dia kalut2 keluar...actually dari epi 1 lagi dah terdetik dlm hati iols pasal laki dia curang ni since rumahtangga Soo Hyun ni nampak mcm perfect sgt....anyway let's see betul ke idak...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2024 09:05 AM | Show all posts
xyla73 replied at 4-3-2024 05:48 PM
pasal persoalan sama ada pagar rumah Soo Hyun tu berkunci ke tak, ada yg komen pasal Soo Hyun dah pa ...

masa si ahli kongres tu tunjuk video...and suho pun muka mcm takut n terkejut...iols terus nk speku dia ni ada affair...tapi nmpk mmg dia sayang sangat kat soohyun kan...beria kot dia nak menyiasat..tiba pasal video tu dia mcm mengalah..
pastu kan masa epi 1 tu ada pompuan baju pink kat luar rumah yg anak dia main basikal tu...iols mcm fikir kan dia tgh pgang phone...myb dr hp tu bole nmpk jgak la pintu tu sapa bukak kan..tp lum tunjuk apa2 lg pasal pompuan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2024 09:06 AM | Show all posts
so eun woo ni adakah dia tu anak pada mak pak yg mati dalam kebakaran? or mmg dia anak laki yg langgar anak soo hyun tu?

tapi kalu ikut kubur tu mcm dekat2..mcm mati masa tu yg lbh kurg sama...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2024 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 6-3-2024 09:06 AM
so eun woo ni adakah dia tu anak pada mak pak yg mati dalam kebakaran? or mmg dia anak laki yg langg ...

Dah confirm dia anak kpd mangsa yg mati kebakaran tu…iols speku lepas tu dia kena adopt dgn org yg Soo Hyun langgar…that’s why skrg ni pun dia jadi spy utk politician yg rapat dgn org yg kena langgar tu…
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2024 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
So betullah husband Soo Hyun ada affair…tapi dia nampak mcm loving & still blm move on even lepas Soo Hyun kuar penjara…i hope skandal dia tu bukanlah org yg rapat dgn Soo Hyun (Yuri)…tapi kalau citer camni selalunya org yg rapat tulah yg jadi gunting dlm lipatan…Yuri tu siap belikan Soo Hyun kasut matching2 lagi…lepas tgk MMH iols trauma tgk org pakai matching2 ni…
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2024 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Setakat 3 episod ni memang best citer ni…acting Kim Nam Joo is the best part…aura & karisma dia memang tak boleh dipertikaikan…teringat dulu masa citer Misty tgh on air, dlm dramabeans punya discussion org panggil dia empress sebab aura dia tu memang mcm queen…

Lain2 casts pun bagus tapi maybe ada yg teragak2 nak tgk sbb Cha Eun Woo…iols tak expect lebih2 kat dia sebab dah tau dia camna…tapi bolehlah puji sikit kat dia sbb berani ambik watak yg lain dari apa yg kita pernah tgk sblm ni…


Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa skandal Suho tu Yuri walaupun ending epi 4 tunjuk Suho jumpa jiran diorg tu kat hotel…Suho jumpa jiran tu mungkin sebab dia suspect jiran tu yg hantar gambar kat Soo Hyun…n jiran tu tau siapa sbnrnya skandal Suho…teori ni bertepatan dgn scene dlm epi minggu lepas yg jiran tu dok perhati je gate rumah Soo Hyun masa Soo Hyun balik sebab anak dia demam tu…so dia tau ada org lain datang rumah tu sblm Soo Hyun balik…so bila skandal tu tau Soo Hyun balik, dia pun menyelinap keluar & lupa kunci gate…

Lagi satu, siapa sbnrnya Sun Yeol? Apa identiti sbnr dia? Adakah dia guna identiti org lain sebab masa dia gi orphanage which I assume tempat yg dia pernah tinggal sblm ni, sister tu tunjuk gambar dia sblm tinggalkan orphanage tu tapi apa yg kita nmpk gambar org lain…mula2 iols ingatkan itu gambar dia masa kecik tapi scene lepas tu transition ke present time which tunjuk shot the person dlm gambar tu…adakah itu the real Sun Yeol?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 10:42 AM GMT+8 , Processed in 0.163827 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list