CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ss82

GEMUK ATAU KURUS

    [Copy link]
Post time 27-2-2011 11:51 AM | Show all posts
saya pun tak kesah pompuan tu gemuk ke kuruske... asal kan tak lebih 50kg...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2011 12:20 PM | Show all posts
myb betol kot die kalo cntik lg cantik.so guide la die cara ntk menurun kn berat bdn yg betol.xsalh pon kalo die berazam nk kuruskn sikit,bgi ngam2 soi,nti kalo kurus sgt xbest plak kn..so jgn bior die berdiet sendirian dgn kaedah yg xbetol sampai memudarat kn dri..psal sama ada lelaki suke or x pompuan berisi bkn msalah kot,yg penting keyakinan dri die,kalo die rase kurus lg menyakinkan die ntk hidup support je slagi bnda tu baik..nti dh kurus bole la kenal2 kn kt i..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2011 04:57 PM | Show all posts
taknak la yg gumuk sgt...stakat 180kg tu boleh lah
TanSriJess Post at 25-2-2011 16:55



    sbb kamu sendiri pun sudah cecah 200 kg kan....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2011 06:40 PM | Show all posts
sbb kamu sendiri pun sudah cecah 200 kg kan....
FARISZONE Post at 27-2-2011 04:57 PM



    hahahahha....sy punya dh cecah 1 tan metrik
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2011 07:47 PM | Show all posts
salam...
gemuk sangat pun x leh gak...banyak mengundang penyakit...
try jadi fit sket...
bukan suh kurus sampai kering lak...
adik awak pasti tertekan kan...
cuba herbs medication ni...herba puteri...
memang susah nak menurunkan berat badan sekiranya tiada yang membantu...
herbs ni leh bantu adik awak...
ramai anak dara yang dah mencubanya...yang 80kg ke atas pun ada...
so far alhamdulillah...
produk lain yang meletup2 tu hanya fokus untuk menurunkan berat badan sahaja..
tapi herbs ni leh bantu kesihatan dalaman adik awak juga...
disamping berikan dia tenaga...
produk ni purely dari ulu besut terengganu...
should try...ny n family memang amalkan produk dorang...berbaloi!
harga pun macam x percaya...

* ny amalkan herba permaisuri...disamping menjaga kesihatan dalaman ny...ny lost weight from 70kg to 55kg...berat masa zaman remaja dulu...macam x percaya...dah lama x shopping baju..baju ny beli tadik kat jusco pun dah muat size S...mcm x percaya!
tiada apa yang lebih hebat dari kesihatan tubuh badan anda!

www.nyherbs2u.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2011 08:41 PM | Show all posts
berapa berat n tinggi adik TT tu?
habaq mai.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2011 08:49 PM | Show all posts
laki nak yang chubby...
bkn terlampau gemok n terlampau kurus...
adik TT ni kategori terlampau gemok ke @ chubby?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2011 08:52 PM | Show all posts
tapi kan...ade gak laki yg kate tak kesah gemok @ kurus,trime seadenye...
tapi bile da tgk depan2,slow2 die mnghilangkan diri...
mungkin adi TT penah kena cmtu kot...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 12:25 AM | Show all posts
i ni berat takde la lebih 50kg tapi sibuk2 nak diet sebab nak kurus
tapi bf selalu cakap jangan kurus sebab dia tak suka
bf i cakap dia suka chubby2 macam i sekarang
tapi haku pedulik hape
tetap diet seperti biasa
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 12:41 AM | Show all posts
mak oii... adik TT diet sampai pengsan ke..? dasyat2..

*mkn ubi kayu je... mcm zaman jepun dlu, kompem slim*
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 01:20 AM | Show all posts
laki nak yang chubby...
bkn terlampau gemok n terlampau kurus...
adik TT ni kategori terlampau gem ...
shalin2011 Post at 27-2-2011 20:49



   btul tu... saya sebagai lelaki ngaku tergolong kepada yang suka yg chubby2... tak tahu la kenapa... sesiapa ada penjelasan tak? mungkin tak sedar... hehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 02:05 AM | Show all posts
gemuk adik TT ni camne... GEMUK +HUDUH +perangai x senonoh ke? yg tuh kronik laaa

gemuk tak semestinyer huduh.... ade je kawan2 aku yg gemuk... kawen ngan org gemuk gak... ade gak yg kawen ngan org yg ensem2...

ade je kawan2 aku yg gemuk lagi cantik dari yg kurus2 ni... ade je lelaki yg nak kt diorg.. aku yg sedang2 ni pon xde sape yg nak.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 02:07 AM | Show all posts
Takk semua laki camtu. Kawan aku ada sorang ni chubby gila tapi bf dia punyala melidi. So jgn risau, ...
mslovex Post at 25-2-2011 20:29


adik kawan aku pon camtuh... aku g kenduri kawen adik dia........ mmg XXL wife .. asben melidi tinggi....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 09:25 AM | Show all posts
Reply 1# ss82

akk bg adik akk kat sy. Sy suke yg Chubby2. Sy Singl lg nie.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 09:54 AM | Show all posts
I suka yg mantap.
Tak terlalu kurus dan tak terlalu gemuk
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 09:57 AM | Show all posts
Reply 31# TanSriJess


    ai pakai seluar..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2011 03:55 PM | Show all posts
Reply 54# deshuk


    serius ke nak ni??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2011 03:56 PM | Show all posts
Reply 57# ss82


    akak ada gak adik sedara..kurus sangat..
tapi cun..itu pun dia sedih sbb tak da sape nak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 04:00 PM | Show all posts
yg penting nk kurus cra sihat,,
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 05:04 PM | Show all posts
tak semua laki nk kurus2..
laki ni nak chubby2..tp chubby tu bkn kategori gemoks ktenyer..xphm i..bkn lbh kurang sme ker..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 04:28 AM GMT+8 , Processed in 0.077931 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list