CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7228|Reply: 37

[Jenayah] Remaja 13 tahun didakwa liwat sepupu lelaki 6 tahun, kecil-kecil lagi dah bernafsu kunyit

  [Copy link]
Post time 8-12-2023 08:28 AM | Show all posts |Read mode



KEMAMAN – Seorang remaja dihadapkan ke Mahkamah Sesyen Kemaman hari ini atas pertuduhan meliwat sepupu lelakinya berusia enam tahun pada dua minggu lalu.

Tertuduh berusia 13 tahun membuat pengakuan tidak bersalah selepas pertuduhan dibacakan di hadapan Majistret Sharifah Amirda Shasha Amir Sharifuddin.

Berdasarkan pertuduhan, dia didakwa melakukan persetubuhan yang bertentangan dengan aturan tabii tanpa kerelaan kanak-kanak tersebut di sebuah rumah di daerah ini pada pukul 12.23 tengah hari, 25 November lalu.

Remaja tersebut yang juga merupakan pesalah juvana didakwa mengikut Seksyen 377 C Kanun Keseksaan.

Majistret Sharifah Amirda Shasha kemudiannya menetapkan sebutan semula kes pada 3 Januari depan.

Kosmo! 27 November lalu melaporkan
seorang remaja lelaki berusia 13 tahun ditahan bagi membantu siasatan dakwaan meliwat sepupunya yang berusia enam tahun.

Difahamkan remaja lelaki tersebut menetap bersama keluarganya ibu saudaranya itu sejak ibu bapanya bercerai beberapa bulan lalu. – KOSMO! ONLINE

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2023 08:37 AM | Show all posts
nauzubillah.. dik oii.. masa depan tu panjang lagi.. sayangnya lahai.. macam mana persekitaran budak ni sampai boleh buat macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kau roger akak, free2 je akak bagi lubang akak dekkkk….
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi dia borang PKR. Bakal pemimpin masa hadapan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Babinya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 09:16 AM | Show all posts
Edited by tripleid at 8-12-2023 09:20 AM

kat Ganu ke..mesti dia tiru akhlak lobai Pas yg suka menutoh budak




Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-12-2023 09:21 AM | Show all posts
gay di mana-mana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2023 09:21 AM | Show all posts
pooh~key replied at 8-12-2023 08:41 AM
Kalau kau roger akak, free2 je akak bagi lubang akak dekkkk….



alagiler  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2023 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 8-12-2023 08:41 AM
Kalau kau roger akak, free2 je akak bagi lubang akak dekkkk….

Tapi sister, budak ni 13 tahun, kote pun besar kelingking.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah dia mangsa sebelum menjadi pemangsa? Harap polis boleh siasat lebih jauh lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-12-2023 09:39 AM
Tapi sister, budak ni 13 tahun, kote pun besar kelingking.

Sebab tu akak bagi free sis.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 12:36 PM | Show all posts
speechless, socmed tanpa pemantauan
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
takutnya la bdk2 skrg luar biasa tahap berani
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak bapak bercerai. Anak terbiar. What are expect? Jalan short cut org hntr ke sekolah tahfiz jer. selalunyalah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh la berkunyit mengunyit kat dalam nnt
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 01:01 PM | Show all posts

yg aku pelik macam mana ada nafsu nak meliwat. biasanya orang macam ni ada kisah hitam kan.contoh pernah diliwat.. kalau tak mustahil nafsu turn 360
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2023 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 8-12-2023 08:41 AM
Kalau kau roger akak, free2 je akak bagi lubang akak dekkkk….

Astaghfirullah...kak pooh key. Pedophile sgt tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Polis sebelah tu mesti sound
"Naseb la Kau dek...semoga Berjaya"
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2023 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 8-12-2023 01:02 PM
Astaghfirullah...kak pooh key. Pedophile sgt tu...

Akak adalah “mangsa”, sis moja oiiii….
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2023 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 8-12-2023 11:32 AM
Sebab tu akak bagi free sis.

Kalau dah dewasa, kaka tak bg free?

Ni budak kaka.. jgn sesatkan dia lagi.. nak sesatkan tu haa dlm grindr berlambak2 manusia.. kaka pilih jahh hat mana idaman kalbu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 01:29 AM GMT+8 , Processed in 0.063986 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list