CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 21218|Reply: 160

Ada Babak Soft Porn, Perempuan Keluar Dari Bawah Meja Lepas 'Hisap' Amir Ahnaf

  [Copy link]
Post time 7-12-2023 12:55 PM | Show all posts |Read mode
Babak drama lakonan Amir Ahnaf dan Anna Jobling didakwa mempunyai unsur luncah.


Babak tersebut memperlihatkan watak yang dilakonan Anna datang ke pejabat Amir dengan tujuan ingin memaklumkan sesuatu.








Namun hasrat Anna untuk berjumpa Amir tidak kesampaian apabila aktor berkata dia sedang sibuk dan perlu menyiapkan kerjanya terlebih dahulu.


Anna kemudian dilihat berlalu pergi dengan wajah yang hiba.


Apa yang mengejutkan adalah secara tiba-tiba seorang wanita keluar dari bawah meja Amir sambil merapikan rambutnya.







Wanita tersebut kemudian berkata ‘wow you lelaki pertama yang boleh mantain rileks bila I buat ‘kerja’.


Amir kemudian dilihat bangun dari kerusinya lalu membetulkan seluar dengan wajah yang ‘puas’.


Potongan babak tersebut kemudian dimuat naik semula oleh netizen di laman TikTok sehingga menerima kecaman yang bertalu-talu.




  



Segelintir netizen mendakwa babak tersebut mempunyai unsur lucah atau ‘soft porn’.


Malah, tidak kurang juga yang berpendapat, drama tersebut tidak elok untuk tontonan penonton di bawah umur 18 tahun. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2023 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
penat la peminat kapla & juling nak backup citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bukan_ustazah at 7-12-2023 01:53 PM

Cerita ni memang tak sesuai untuk budak2 tengok. Hint hint dan percakapan banyak macam soft porn. Penulis menulis sambil imagine 50 shades of grey kot tapi versi melayu. Dark society bagai buto
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
geli aku tgk citer ni...
hero pun dah mcm bapak2 tgk muka...
skrip jgn ckp lahhhh...berair agaknya peminat pakcik amir ni dgr dia bersoft porn bagai
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bongok pnya crta...baik buka website porn terus....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 01:56 PM | Show all posts
cerita Melayu mmg byk yg kalah soft porn pun
ironinya takde plk yg beria2 membantah
entah2 sama2 syok
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-12-2023 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bdsm pun ada.. Tiber terbukak astro ria time Anna kat bilik air tangan lebam2.. jangan tgk dengan anak2 gais
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
korang jgn la bawak anak tgk drama ni. kalau my famous ex boyfriend tu okay la jugak tgk dgn budak². yg ni langsung tak sesuai utk tontonan sesiapa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2023 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Scenes dlm drama ni lain maciam
Ohlalaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Best ke drama ni.
Aku tgk yg lalu lalang kt TikTok ja.
Tp amir mcm x sesuai ja cite ni..
Mcm geli2..
Citer bdk sek @ bdk u sesuai kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:18 PM | Show all posts
tiktok embed tu mcmmana nak fast forward?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 7-12-2023 05:43 AM
Cerita ni memang tak sesuai untuk budak2 tengok. Hint hint dan percakapan banyak macam soft porn. Pe ...

mcm cite melur tu gak
banyak dialog yang terpaling ….
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita ni teruk ada lalu kt fyp tiktok dialog anna cakap kena tutt sampai bleeding. Apa punya cerita la nii.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Finas mmg x tgk ke adegan nih utk censored? Kalau takde adegan ni pun..jalan citer pincang ke.
? Bodo punya director
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
crita skrg ni semakin brani ya
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kementerian penerangan mmg dh xpantau ke skrip2 n jalan cerita drama2 skrg? Kalau dulu mmg kena gam teruslah artis2 n produser yg buat onar mcm ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2023 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama bodoh dan pelakon2 bodoh.
Babak2 mcm ni je over. Drama tetap entah ape2.
Konon buat mcm ni dah makin "maju" lah.
Nak lawan indo ke.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanya penulis yg bangang, x kreatif & pemalas ja akan tulis dialog direct "sabda Rasullulah...".. macam skrip filem sol yg sampah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 02:53 PM | Show all posts
xminat nk tgk...mcm kayu je memasing dlm cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 03:00 PM | Show all posts
I.K.A888990 replied at 7-12-2023 01:46 PM
geli aku tgk citer ni...
hero pun dah mcm bapak2 tgk muka...
skrip jgn ckp lahhhh...berair agaknya p ...

citer t6ajuk apa you bapak2 jadi hero ni?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 07:45 AM GMT+8 , Processed in 0.459699 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list