CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8825|Reply: 33

[Tempatan] PDRM digesa tangkap penyokong Israel

  [Copy link]
Post time 5-12-2023 08:02 AM | Show all posts |Read mode






SHAH ALAM - Polis Diraja Malaysia (PDRM) digesa untuk menangkap seorang individu dipercayai penyokong tegar Israel yang mencadangkan supaya negara itu membuka kedutaan di Malaysia.

Pemilik akaun Wan Hasifi Amin atau @drhasifi berkata, individu berkenaan perlu dilucutkan kerakyatan kerana didakwa sering menyebarkan propaganda Zionis.

“Sila buat laporan polis beramai-ramai terhadap dia. Boleh jadi dia mendapat bayaran daripada Israel untuk menormalisasikan Israel di Malaysia, sehingga mencadangkan Israel membuka kedutaan di Malaysia.

“Google sahaja nama dia terus jumpa... dia rupanya mengasaskan gerakan untuk cinta Israel.

“Sila buat laporan terhadap individu ini secara beramai-ramai,” katanya dalam hantaran di X pada Isnin.

Mengulas lanjut, menurut Wan Hasifi, terdapat video lelaki terbabit bersama seorang pempengaruh Israel didakwa sebagai warga Malaysia tetapi langsung tidak memaparkan identiti itu di blog kepunyaannya.

“Sah! Dia merupakan seorang Zionis dan menggelarkan dirinya sebagai ‘Zionist and Chinese Republican’.

“Individu seperti ini tidak layak memegang kerakyatan Malaysia,” ujarnya.












Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 08:07 AM | Show all posts
Edited by Simunggu at 5-12-2023 08:08 AM

saya sukung...siapa ini org ya? nama?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah yg di maksudkan? Ke nak setel underground? Tau2 da hilang tanpa dpt dikesan org tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 08:27 AM | Show all posts
“Sah! Dia merupakan seorang Zionis dan menggelarkan dirinya sebagai ‘Zionist and Chinese Republican’.




mata sepet.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Bg la maklumat penuh..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar kadok naek junjong.
Sila berhambus balek naek tongkang ke tempat asal keturunan kau!
Nyah kau dari dari bumi tanah ayer ni!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-12-2023 08:33 AM | Show all posts
cuba check susur galur, kot2 boleh ratib salahkan DAP
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde nya PDRM nak layan.

Besar sangat ka Malaysia ni nak kena boikot dengan satu dunia?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 08:36 AM | Show all posts
ingat zionist israel heran sangat ker sokongan chinkies mata sepet nih

pada mata zionist,
semua bangsa lain dalam dunia adalah goyyim, bangsa low class
setaraf haiwan ternak
yang boleh di hamba kan dan di bunuh pada bila2 masa
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 08:50 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
brego replied at 5-12-2023 08:36 AM
ingat zionist israel heran sangat ker sokongan chinkies mata sepet nih

pada mata zionist,

Tulah pelik. Ntah2 joe biden dipandang hina oleh mereka apatah lg bangsa2 lain
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:20 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:27 AM | Show all posts
bila pendatang bersembang dgn pendatang mmg nampak barua muka x malu...sesuai la tu. PDRM sila henyahhh kan sepet ni berambossss
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:53 AM | Show all posts
Kat Indon baru ni ada pro Israel bawak bendera pun dah kena sesah beramai2..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:58 AM | Show all posts
kalau ada org lapor polis, memang layak di tangkap cina ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
I ada search nama apek ni. Dia active dlm NGO ‘china chooses israel’. Nak tanya, dia ni warga china ke malaysia? Confuse btl. Cakap pasal malaysia, tapi guna nama ‘china’.

https://www.chinachoosesisrael.org/blog
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 10:13 AM | Show all posts
bodoh hahhhh dlm forem ni pun ramai.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:14 AM | Show all posts
cina ngna yahudi don't belong...sekoq tak makan babi sekoq takleh hidup tanpa babi
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 11:13 AM | Show all posts
aku percaya org2 camni ada kemungkinan akan buat apa yg israel buat jika ada peluang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 11:20 AM | Show all posts
cina dan hitam= tiada tindakan
semua penguatkuasa takut dengan pendatang ni.

mereka tiada kuasa tapi control semua org politik melayu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 04:25 PM GMT+8 , Processed in 0.077320 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list