CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 27566|Reply: 19

[Tempatan] Tak sampai seminggu dibuka, permainan interaktif air di 'mall' Exchange TRX telah pun rosak

  [Copy link]
Post time 4-12-2023 10:44 PM | Show all posts |Read mode

Tak sampai seminggu dibuka, permainan interaktif air di 'mall' Exchange TRX telah pun rosak dan terpaksa ditutup buat sementara.



Permainan tersebut memang dikhaskan untuk kanak² bermain air, tetapi ia bukanlah sebagai kolam untuk mandi berendam atau berkubang...










This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2023 10:51 PM | Show all posts
budak2 tak salah

designer yang bodoh

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnyaaa la letak anak dlm spiral tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagai berok mat yeh dapat boonga!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 4-12-2023 10:51 PM
budak2 tak salah

designer yang bodoh

btul, i rase yg buat tu mcm xpikir betapa ganasnye kanak2 bermain kat waterpark, buat kecik sgt. klcc punye tmn permainan lg thn dan everlasting gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh dulu bukan ke trx ni hanyalah lubang kosong?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-12-2023 01:08 AM | Show all posts
Sape yg design benda ni..??
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut la asik bina mall. Sbb klau bina byk taman awam xberbayar jd mcm ni. Betul la org kata xboleh dgn b40 ni. Sbb yg tmn2 berbayar elok sikit kejadian, b40 pon xmampu nk masuk. Bila free mcm ni la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 4-12-2023 10:51 PM
budak2 tak salah

designer yang bodoh

setuju
dengar kabar security pun kurang sana
dan apa yg bleh main..dan apa yg bleh main 'sikit2' tp jangan melampau pun tak jelas arahannya
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-12-2023 01:13 AM
Patut la asik bina mall. Sbb klau bina byk taman awam xberbayar jd mcm ni. Betul la org kata xboleh  ...

takleh salahkan b40..dan aku rasa b40 pun tak sampai pun trx ni
m40 dan t20 pun ramai
beribu manusia..beribu kanak2..dok lenjan mainan tu..habislahh
mainan tu nampak fragile..filmsy..dan arahan mainan mana bleh main dan mana yg sekadara 'tontonan' pun tak jelas....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2023 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-12-2023 01:13 AM
Patut la asik bina mall. Sbb klau bina byk taman awam xberbayar jd mcm ni. Betul la org kata xboleh  ...

Sebenarnya rakyat mahu tempat beriadah seisi keluarga,tapi yang dibina adalah shopping mall,premium office dan high end condo. Sebab benda tu boleh generate income kepada pbt berbanding pokok-pokok di taman.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:06 AM | Show all posts
Went there last saturday. Parking mmg penuh. Nasib baik pakai hybrid. So ada la parking. Tapi space hauk sikit. Dalam obviously penuh dengan manusia , shoulder to shoulder even. Kedai macam biasa. Yg best sbb seibu i guess.
Naik atas , mmg waterplay tu budak2 berkubang dengan baju jalan. Ada yg pakai pampers je. So i guess lps tu mak bapak terpaksala beli baju kat shops.
Tapi agak bongok la biarkan budak berkubang. Sbb clearly bukan pool mandi. Sekadar untuk masukkan tangan ja. Main2.

Kalau nak pg lagi , i guess nak beli bag je lah. Loewe ada kat situ ????
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya perangai masing-masing. Ni bukan water themepark. Iols pergi titiwangsa pun rengsa tengok penuh budak dalam pool tu. Mentang benda free… dengan budak pakai diapers yang not meant for swimming. Euww sangat.

Iols kalau cheapskate sangat, sanggup la book doubletree putrajaya tu. Biar kids main dalam waterpark tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 5-12-2023 07:36 AM
takleh salahkan b40..dan aku rasa b40 pun tak sampai pun trx ni
m40 dan t20 pun ramai
beribu manus ...

Tu pasal aku salahkan designer and by that i didn't mean yang just design mainan tu but the whole thing starting from conceptual stage lagi. Harap depa belajar lah and learn real quick.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:34 AM | Show all posts
peghak nya manusia2 itu.. perangai prc sangat
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 11:52 AM | Show all posts
this is why we cant have a nice thing
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 12:01 PM | Show all posts
org kelumpo pun perak2 nooohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 12:04 PM | Show all posts
Bersesak2 macam tu...big NO untuk pokcik. Takut COVID 19 berputik kembali
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 02:50 PM | Show all posts
natang cainis dan badut formula tak tahu malu, dulu puak2 setan ni lah yang tuduh pelbagai negatif ttg trx ni.  lani korang tukar nama dari tun razak ke nama yang korang nak ye.  mmg setan berbulu ayam lah korang gini....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda2 interactive features ni patut ada dlm tempat berbayar jer mcm pusat sains negara, zoo negara, muzium negara, sunway lagoon etc etc, bukan public mcm ni, tak boleh nak kawal....kat tempat awam utk kids, buat jer playground normal yg agak besar dgn padang sudahhh....raykat nusantara ni kan perangai masing2 mcm neanderthal....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 07:19 PM GMT+8 , Processed in 0.086484 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list