CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2034|Reply: 1

Superman II : The Richard Donner Cut DVD

[Copy link]
Post time 16-2-2011 05:29 PM | Show all posts |Read mode
Aku ni peminat superman...semua filem superman aku ada termasuklar Smallville Season 5-9......tapi aku cari2 DVD filem Superman II : The Richard Donner Cut ni kat msia satu pun takde......dgr khabarnya DVD yg ni sebenarnya adalah vision pengarah asal filem ni......mana nak cari DVD ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2011 11:38 PM | Show all posts
saya ada tapi lebih senang donlot kat internet jer... story dia teramat beza sangat daripada yg ori... scene kat Paris buang terus... kira cantas la tu.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 04:31 PM GMT+8 , Processed in 0.084006 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list