CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 3660|Reply: 59

[Tempatan] Mitsubishi Triton Trak Pikap Tahan Lasak, Selesa Dipandu Setiap Hari

  [Copy link]
Post time 16-10-2023 11:32 AM | Show all posts |Read mode
Rekaan tegap, tahan lasak, versatil, selesa dipandu setiap hari, cukup menggambarkan kehebatan Triton keluaran Mitsubishi Motors.


Memiliki kelebihan dan pelbagai ciri menarik antaranya prestasi kuasa enjin yang menakjubkan, pemanduan lebih mudah dan selesa serta ketenangan jaminan dan keselamatan, tidak hairanlah jika ia menjadi pilihan ramai dan permintaan terhadap trak pikap ini semakin meningkat.


Bagi anda yang mahu pemanduan selesa on road dan off road, Mitsubishi menawarkan variasi pilihan Triton yang direka untuk memenuhi kehendak dan keperluan setiap pengguna.










Menariknya anda boleh datang ke mana-mana showroom seluruh negara untuk test drive Triton.


Memang mudah dengan Test Drive2U!Buat temu janji online, Test Drive atau Solo Test drive sebelum datang untuk merasai sendiri pengalaman memandu pacuan empat roda ini.








Model keluaran Mitsubishi jenis ini menawarkan nilai terbaik untukciri-ciri komprehensif yang dimilikinya.Memang berbaloi bagi kegunaan komersial dan peribadi.




Jom check it out promosi Triton yang ditawarkan sekiranya anda berminat untuk memilikinya.










Setiap pembelian Triton akan menerima rebat tunai sebanyak RM5000 beserta dua tahun servis percuma, atau muat naik taraf rim dengan harga RM900 dan dapat RM1000 rebat tunai serta dua tahun servis percuma, tertakluk kepada terma dan syarat.








Tempah Triton sekarang di Mitsubishi Online Showroom dan dapatkan bekas penyejuk Stanley, sah sehingga 31 Oktober 2023.


Apa tunggu lagi, jika anda menyukai Mitsubishi Triton dan nak pandu uji, boleh daftar sekarang di Test Drive2U! untuk buat temujanji!



Untuk maklumat lebih lanjut dan lebih  terperinci untuk setiap model dan spesifikasinya, sila layarilaman web Mitsubishi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-10-2023 05:01 PM | Show all posts
dream car ni. kena kerja keras nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2023 08:19 AM | Show all posts
boleh tahan
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2023 08:20 AM | Show all posts
hilux. done.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2023 08:41 AM | Show all posts
kwn meols ada pakai keta nie, dah few years kot...ada skali dia whatsapp gambar tgh penuhkan pick up truck dgn durian dari kebun dia...tapi sebiji pun tak hantar kat umah meols...tak guna punya kawan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2023 08:44 AM | Show all posts
not interested!!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-10-2023 03:45 PM | Show all posts
iollss beli triton quest bonet lagi panjang plus lagi murah..harga sume baru 83k
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2023 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam department aku ada unit yg jaga fleet. So berdasarkan study team fleet ni 4x4 yg paling tahan lasak ialah hilux. Tapi for some reason ada ou yg nak for ranger, Isuzu & triton. Asalkan within budget, boss atas approve je. Tapi yg selalu komplen geng2 ranger.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-10-2023 03:57 PM | Show all posts
Ujung2 diesel tahun depan full price hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2023 03:15 PM | Show all posts
powerr 4x4 ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2023 09:43 AM | Show all posts
Siapa yang dah masuk register komen "done done done". Nanti admin check betul tak dan seterusnya korang layak terima +100 credit..

Boleh ajak kawan-kawan register sekali ya
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2023 10:01 AM | Show all posts
hujung2 tahun dah boleh book ni musim tengkujoe dah nak tiba.nanti kalau ada 4x4 senang nak bagi bantuan
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 12:35 PM | Show all posts
done done done

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 03:24 PM | Show all posts
done done done


saja nak try test drive je boleh kan. walaupun tak mampu lagi nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
admin6 replied at 2-11-2023 09:43 AM
Siapa yang dah masuk register komen "done done done". Nanti admin check betul tak dan seterusnya kor ...

Laki aku pakai hilux 3.0 dr tahun 2009.. mmg tahan.. bak 1000 kredit
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread berbayar?
Takde pulak salah ejaan.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
rasanya triton nie antara pick up paling mampu milik lah, tpi ada member tu hri tu angkat expander pastu angkat triton nk suro kitaorg jdi penjamin lak
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Triton akak tak tahu, threesome tahulah akak
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
done done done
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang done masalahnya sekarang ini?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 03:07 PM GMT+8 , Processed in 0.086335 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list