CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4443|Reply: 15

Pegang Tangan, Peluk Pinggang-Tyra Kamaruzzaman Bercinta Dengan Pereka Fesyen Emri?

[Copy link]
Post time 1-9-2023 03:28 PM | Show all posts |Read mode
Aksi mesra Tyra Kamaruzzaman bersama seorang jejaka berjaya mencuri perhatian ramai.


Di TikTok, Tyra memuat naik video menyaksikan dia sedang menari bersama seorang jejaka yang dikenali sebagai Emri.








Dalam video berkenaan, mereka berdua dilihat sedondon mengenakan busana serba hitam.


Difahamkan, jejaka berkenaan merupakan seorang pereka fesyen tempatan dikenali sebagai Emri





Di ruangan komen perkongsian tersebut telah menimbulkan pelbagai reaksi dalam kalangan wargamaya.


Malah ada yang berteka teki mengatakan adakah mereka sedang menjalin hubungan cinta.





Emri juga dia dilihat memuat naik sekeping foto sedang memimpin tangan Tyra.


Rata-rata netizen 'memberi restu' sekiranya mereka berdua benar-benar bercinta.





Terdahulu, Tyra pernah bercinta dengan anak tiri kepada penyanyi tersohor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza iaitu Aazief Khalid. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2023 03:48 PM | Show all posts
Perempuan ni artis ke sohai? Sekadar bekas girlfren anak tiri artis je kan? Sebab tu jadi founder & influencer pun.. tu je. Bukan artis nyanyi ke berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 04:23 PM | Show all posts
Semuga berbahagia sentiasa....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 1-9-2023 03:48 PM
Perempuan ni artis ke sohai? Sekadar bekas girlfren anak tiri artis je kan? Sebab tu jadi founder &  ...

Kan.. jadi founder dgn influencer pun sbb guna khidmat tokti family.

business pun bukan dari sheols. Kalau buka business dari sendiri, aku salute. Sejak dah takde hubungan dgn tokti family, seksi udaaah

dulu2 control.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2023 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni... mak dia x marah ke? Dari dulu lagi... mcm bebas sgt bab2 jantan... mak dia bukan jenis set2 urban... bertudung lagi... dulu ikut anak tiri tokti ke london... boleh ehh mak approve anak dara g luar negara jumpa boipren.... ?  
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2023 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 2-9-2023 07:05 AM
Dia ni... mak dia x marah ke? Dari dulu lagi... mcm bebas sgt bab2 jantan... mak dia bukan jenis set ...

Ehh kau pun ada sini
kalau aku, dah lama
kena sidekick sebab
anak tokti kot. Dah kenal
keluarga luar dlm.
Tapi tehtap aku tak
berkenan budak ini. Menumpang
nama orang je keje. Lepas dah
xde pape dgn beautyra,
sekarang nampak hampa
ajeee
Orang puji dia
“successful business at
young age”. Kalau bermula
dr bawah, packaging semua idea
dtg dari sheols, itu aku Salute !
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-9-2023 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 2-9-2023 07:05 AM
Dia ni... mak dia x marah ke? Dari dulu lagi... mcm bebas sgt bab2 jantan... mak dia bukan jenis set ...

Aku puas dia kena
tendang.

Sbb aku tgokkk tak adil, senang2 sheols
dapat nama.

Aku tanya aazief, heols kata
It’s time for tyra utk berlebarkan
Sayap
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2023 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 2-9-2023 07:46 PM
Ehh kau pun ada sini  
kalau aku, dah lama
kena sidekick  sebab

Org lupa dia ni pentipu result pt3
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-9-2023 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada gosip ngn selatan kn, da lama ke putusnya tu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2023 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurza replied at 2-9-2023 10:29 PM
Dulu ada gosip ngn selatan kn, da lama ke putusnya tu?

gosip belaan tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 3-9-2023 03:12 AM
gosip belaan tu ke?

Yg I tau psl dia couple tu. Tpi ye la, bce gitu je kan. Entah btul atau x
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2023 10:34 AM | Show all posts
emri ni sape sebenarnya eh?kalau ikut history tyra ni mesti laa nak kapel2 dgn anak somebody.x kenal mamat ni rupa sendu jer tgk xde laa ensem pun harap bergaya jelah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2023 10:35 AM | Show all posts
jambatannetizen replied at 2-9-2023 07:46 PM
Ehh kau pun ada sini  
kalau aku, dah lama
kena sidekick  sebab

tibe i rasa seripah rose tu valid sbb walaupun dia kuar modal tp dia still turun sama2 dgn staf diskas pasal tudung dia tu.
corak pun nice.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2023 10:58 AM | Show all posts
jambatannetizen replied at 1-9-2023 07:46 PM
Kan.. jadi founder dgn influencer pun sbb guna khidmat tokti family.

business pun bukan dari she ...

bila masa dia control uolls

dia pegi event CTDK holding pun menyeksi jer
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2023 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kisahkeaku replied at 6-9-2023 10:34 AM
emri ni sape sebenarnya eh?kalau ikut history tyra ni mesti laa nak kapel2 dgn anak somebody.x kenal ...

nak numpang nama je kan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2023 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kisahkeaku replied at 6-9-2023 10:35 AM
tibe i rasa seripah rose tu valid sbb walaupun dia kuar modal tp dia still turun sama2 dgn staf di ...

At least, Sharifah Rose itu aku salute. Business semua datang dari dia. Dari packaging apa semua.

Sheols? Keja senang je haha! Pastu org kata “successful business at young age” dia started up beautyra pun, duit semua bukan sheols kan.

Untung gila cekauuu 6 digit nombor mcmtu aje dulu kan ada news kata dia untung dekat sejuta.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 05:43 AM GMT+8 , Processed in 0.135333 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list