CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4129|Reply: 11

AULORA (pakai stokin harga 200)?? sihat walafiat???

[Copy link]
Post time 3-7-2023 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai assalamualaikum.. Korang2 ada x yang pernah guna produk aulora ni. xkisahlah pants ke stokin ke scarf ke baju ke... Betul ke berkesan? Mak aku suruh beli... pleaseeeee xmau review dari seller. komen dari pengguna yang tiada niat menjual please!!!!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2023 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
X penah dengar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2023 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 3-7-2023 01:37 AM
X penah dengar

saya pun baru tahu ni. mak paksa belii
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 03:27 AM | Show all posts
kookie92 replied at 4-7-2023 12:00 AM
saya pun baru tahu ni. mak paksa belii

hmm, im not too sure about this product.
i think the parent company is actually based in Malaysia.
I am not too sure if it actually has a market elsewhere.
There is a youtube marketing but various people giving testimony in there were chinese malaysians or malays; the one with and English sounding name was Lili or Lily Marsh and she was obviously a Philipine lady with an English surname, perhaps married to an English man. Evidently, this particular person gave testimony of being a UK user.

Weight loss is not achievable by the clothing that you wear, unfortunately.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 03:27 AM | Show all posts
Waalaikumussalam. My comments are as above.
Sorry missed your salam.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2023 12:16 PM | Show all posts
wlms TT
kaka disaran utk beli aulora pants tp blm lg nak beli sbb bila tgk harga boleh tahan juga jd msh KIV dekat nk setahun ni. Ikut testimoni my SIL, dia dah pki aulora pants hampir  bulan, seblm ni dia x blh nk solat mcm biasa tp lps pki aulora pants dia dah blh turun naik tangga juga solat normal Kaka x igt apa sakit yg dia hadapi tp ia berkaitan dgn sendi. At one time dia mmg selalu kena cucuk dgn steroid utk kurangkan kesakitan tu dan bila kami ke rumah dia mmg dia xkan duduk kt sofa tp kt kerusi mkn sbb klu dok kt sofa dia akan alami kesakitan bila nk bgn Dia bkn obes tp kurus keding aje jd ada yg saran dia pki aulora pants dan hasilnya as above tu
salah sorg kwn kaka pun jual product ni tp xdelah dia promote kat kami
itu aje yg kaka leh share, hrp membantu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-7-2023 05:43 AM | Show all posts
takayama replied at 24-7-2023 12:16 PM
wlms TT
kaka disaran utk beli aulora pants tp blm lg nak beli sbb bila tgk harga boleh tahan juga jd ...

betul ke kak taka, takut2 hanyalah placebo atau psychological effect sahaja
(tetapi psychological effects yg positive adalah berguna juga, walaupun ia tidak mengubah disease yang dialami)
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2023 03:56 PM | Show all posts
jiran saya telah memakai aulora pants dan sakit lutut beliau berkurangan
lalu beliau mempromote pula kepada saya kerana sebelum itu saya ada menceritakan kepadanya bahawa ibu saya mengalami sakit lutut juga..
saya rasa benda ini atas orang orang juga kot
sebab benda ini benda luaran
kalau nak merawat kena makan bahan dalaman.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2023 09:37 AM | Show all posts
ipes2 replied at 26-7-2023 05:43 AM
betul ke kak taka, takut2 hanyalah placebo atau psychological effect sahaja
(tetapi psychological  ...

entahlah Dr, kaka pun tak pasti
may be yes may be no
tp best partnya yg suggest dia pki aulora pants tu adalah Dr pakar, camner tu
Dr tu pun dah berkali suruh kaka beli juga dan pki supaya leh tgk perbezaannya
kaka msh mute lg dgn saranan dia tu
dan Dr tu bkn agent atau apa cuma dia kata klu benda bgs mmg patut dipromote supaya leh bg kebaikan pd semua
so kaka tanyalah jd perubatan sekrg dah x reelvant ke coz dah ada benda mcm ni
terdiam terus dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 05:26 AM | Show all posts
takayama replied at 28-8-2023 09:37 AM
entahlah Dr, kaka pun tak pasti
may be yes may be no
tp best partnya yg suggest dia pki aulora pa ...

tapi alahai mahal nya akak
also, macam tiada pathways yg boleh membuat kitafaham bagaimana ia boleh berfungsi sebagaimana yg dikata

contoh yang betul2 karut ialah weight loss ring
pakai cincin tu je, boleh hilang berat badan.. ishhh

ha ha kak taka buat dia termanggu2 eh?
hmm akak hanya 270points jah dari memenangi beg dalam Quiz tuh
hanya rainbowangel jah yg beri pendapat beg caner yg dia mahu
lain sumer tak jawab
so sy beli jelah beg Coach kat depa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-9-2023 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
assalamualaikum chuolsss yg sudi membaca & balas. I dah pakai dlm 2 minggu stokin dia. Pakai malam b4 tidor je. I mmg Ada masalah kaki sejak 2016 & wajib tidor dgn mesin urut. First day pakai makin lenguh berganda2, seller ckp healing process. the next2 day stil lenguh mcm biasa. Still tidur pakai stokin +  mesin urut. Mungkin lah rasa lenguh tu kurang dalam 1%-2%. Entah ke perasaan i je
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:58 PM | Show all posts
eiii mak i pon tak habis2 nak beli aurora pants ni
iols tak bagi la, macam mengarut je.
rm900 kan kalo x silap?

paling tak boleh blah, ramai dokter msia yg promote ye
kkm tak marah pulak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 07:12 AM GMT+8 , Processed in 0.136231 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list