View: 948|Reply: 5
|
[Dunia]
Menu rahmah SIA: Jimatkan kos, syarikat penerbangan ganti udang dengan ayam
[Copy link]
|
|
Penggantian menu dilakukan secara rutin bagi membantu syarikat penerbangan menjimatkan kos. – GAMBAR HIASAN
SINGAPURA: Singapore Airport Terminal Services (SATS Ltd), telah menggantikan udang dengan ayam dalam menu penerbangan.
Tindakan ini bagi membantu penjimatan kos ketika industri penerbangan kembali pulih daripada pandemik Covid-19.
SATS Ltd, syarikat katering penerbangan antara terbesar di dunia, menyediakan pelbagai perkhidmatan bagi pihak ketiga termasuk katering kepada syarikat penerbangan.
Udang yang dahulunya boleh didapati dalam menu penerbangan tertentu secara rutin digantikan dengan ayam.
Penggantian menu juga dilakukan secara rutin bagi membantu syarikat penerbangan menjimatkan kos.
https://www.utusan.com.my/ekonomi/2023/02/jimatkan-kos-syarikat-penerbangan-ganti-menu-udang-dengan-ayam/
|
This post contains more resources
You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register
x
|
|
|
|
|
|
|
tak takut kena kenser ke??

|
|
|
|
|
|
|
|
my cousin salah sorg chef disana
sedap2 jer dia masak utk premium lounge
besar2 udang yg dorg serve to the elite  |
|
|
|
|
|
|
|
padan muka makcik kak limah ni kena bash kat tiktok oleh doktor2 lain
|
|
|
|
|
|
|
|
Di s'market M'sia, harga udang lebih mahal drp harga ayam. Kenapa udang mahal? Sotong dn ketam tak usah cakaplah...... |
|
|
|
|
|
|
| |
|