CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1674|Reply: 9

[Dunia] Patutlah senyap sudah, Putera Harry dikritik jadi mangsa kebodohannya sendiri

  [Copy link]
Post time 2-2-2023 12:28 PM | Show all posts |Read mode
Edited by JoyahMengayah at 2-2-2023 04:35 PM

Aktivist Amerika, Candace Owens telah memberikan ulasan menarik mengenai buku "Spare" oleh Putera Harry.

Muncul pada 12 Januari di rancangan TV GB News UK "Dan Wootton Tonight," dia berkata situasi Putera Harry dan Megan Markel mengingatkannya pada ketika dia sendiri, pada tahun 2019 sebagai wanita kulit hitam yang telah berkahwin dengan lelaki British yang dihormati, George Farmer.

"Meghan Markle ialah pelakon D-list dan semua yang dia mahu lakukan ialah dijemput ke acara A-list," Owens menambah.

"Dia seorang pendaki sosial sejak awal lagi."

"Dia berkahwin buat kali pertama (Trevor Engleson) untuk menjadi pendaki dan baginya Harry hanyalah tiket masuk ke dalam golongan itu," katanya.

"Dan bernasib baik untuknya (Megan) dan penghargaan harus diberikan kepadanya kerana dia berjaya menemui seorang yang bodoh (Harry)."

"Megan adalah seorang pelakon terlatih," katanya. "Apa yang dia lakukan ialah dia mengkaji orang.

Tidak dinafikan bahawa dia belajar dari Puteri Diana, dia mengkaji perangai Harry semasa dia masih kecil... Dia telah meyakinkan Putera Harry bahawa dia adalah pengganti Puteri Diana, kecuali kali ini dia mempunyai peluang untuk menyelamatkan Harry dan dia berjaya.”

Candace menganggap Megan sendiri seorang yang rasis kerana dia telah menggunakan isu kaum sebagai senjata.

“Dia tidak mahu orang mengetahui bahawa dia adalah berkulit hitam. Dia tidak pernah bercakap tentang kulitnya. Dia tidak pernah relevan".

“Kali pertama dia benar-benar menggunakan isu warna kulit ketika dia mahu keluar daripada keluarga diraja. Dia melarikan diri dari kegelapannya sepanjang hidupnya kerana dia menyedari ia boleh digunakan untuk kelebihan pada dirinya."

https://www.msn.com/en-us/lifestyle/lifestyle-buzz/candace-owens-blisters-prince-harry-and-meghan-markle-hes-a-victim-of-his-own-stupidity/ar-AA16pPgj



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2023 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar atas mcm zatashah.

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2023 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaa D list kah?? ingatkan B kaa C kaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2023 03:38 PM | Show all posts
Tulah tak paham kenapa supporters meghan ni suka kata anti fans ni racist, padahal org tak suka sebab bad attitude.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2023 04:25 PM | Show all posts
kenal megan ni masa drama Suit.

ok la, D list ..selayaknya

movie/film yang lain aku tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2023 05:18 PM | Show all posts
dengar nama dia masa dia kawin dengan harry je..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2023 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendaki soSIAL ..

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2023 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib ko lah ery berbini kan jenis beruk dpt belacan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2023 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sanggup kita tonton sehingga habis video.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 05:27 PM | Show all posts
Kita punya social climber kat sini sape ek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-3-2023 09:47 AM GMT+8 , Processed in 0.203082 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list