CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sofea86

Isteri Pertama Jurulatih bola sepak, madu dilapor bergaduh di restoran

  [Copy link]
Post time 23-1-2023 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 23-1-2023 05:06 PM
No wonder malam semlm Famili Duo
Nnyanyi ke laut
Maseaalah

Ni bila masa gaduhnya? lps famili duo tu ke? sempat gak aku tgk smlm mcm biasa je perform nya.mcm x terkesan pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2023 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila bc news kat sokhabar..terus cepat2 masuk cari..ingatkan hangat berthread thread forummer discus..rupanya masih suam suam
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti sebab piccah togeder geder tersebar kat ig dato megah holding kan apapun datin terbaik.x de masa nak beshahdu..terus hantam
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-1-2023 04:59 PM
Jurulatih bola sepak pun kena sondol ke? Team2 bola yg mampu kahwin 2 hanya jdt jer...yg lain sengke ...

Knp bukan lelaki yg paling kaya raya ye...nak tgk juga camana datuk aliff or mana2 org kaya lain hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Amik lagi laki orang. Rasain lor.

Memang xleh hidup aman
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-1-2023 05:08 PM
anak nya

wpon mak berkulit cerah, 7 keturunan xleh bilas pigmen bapaknya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:38 PM | Show all posts
Steady la datin.. tak main sindir2 kat socmed, belasah terus depan2...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2023 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-1-2023 05:02 PM
muka macam ini pun jadi rebutan ..... ape ilmu dia ada

Ilmunya money je uolss..haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2023 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah...mohon kak long kawasan dgn icon poligami negara memberikan sepatah dua kata
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-1-2023 05:08 PM
anak nya

Nape lar fina tu X tackle anak jurulatih nih..nampak lebih cocok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2023 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 23-1-2023 05:34 PM
Ni bila masa gaduhnya? lps famili duo tu ke? sempat gak aku tgk smlm mcm biasa je perform nya.mcm  ...

Katanya pagi ni..xtau la pagi tu pukul brp..iols rasa ZAH ni suka supper kot sebab pernah je terserempak dgn ZAH mkn kat Nasi Lemak Antarabangsa dgn first wife dlm pkl 2 am mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu komen ayda pulak  berharap ada bideo yg leak, sesi beramas mesra ini

Pikir2 kan lah sebelum nak jadi pelakor atau kahwin lebih dari 1...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawo bini 1st drpd madu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 23-1-2023 09:29 AM
Acik 8 petaling makin berbulu lahhhh

Tak lama tampil skirt pendek terus. Tudung kemana purdah ke ...

Yang itu wait n see...hahaha..
Mungkin dia dgn team dia tgh memerah otak nak cari publisiti bodo camne pulak hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah. Padan muka zah .sure duduk tepi gigit ibu jari je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-1-2023 04:59 PM
sHAH ALAM: Bekas pemain bola sepak terkenal negara era 80 hingga 90-an dan kini jurulatih, yang menj ...

Kacaknya pak polizia tu!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2023 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 23-1-2023 09:16 AM
First wife boleh tahan lawo lagi..yg ni jenis bukan potpet kat socmed.terus tarik rambut agaknya..ha ...

Mungkin sbb no 1 dah berumur tak pandai nak main socmed ni mcm mak² kita hahaha...
Mak² kita nak reply whatsup pun asyik panggil kita...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sofea86 replied at 23-1-2023 05:40 PM
Katanya pagi ni..xtau la pagi tu pukul brp..iols rasa ZAH ni suka supper kot sebab pernah je ter ...

Lps program la tuu.balik london..stalk laki,madu terus ganyang madu pepagi buta
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2023 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 23-1-2023 05:45 PM
Kacaknya pak polizia tu!!!

Hahaha sempat lagi..iols cuma terfikir cmna la depa gaduh..tarik rambut ke ? Ke gaduh mulut je?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2023 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-1-2023 05:02 PM
muka macam ini pun jadi rebutan ..... ape ilmu dia ada

Abe Mat. Rasanya bukan pasal rupa le. Tapi sebab lelaki tu charming. Pandai berkata kata lemah lembut gentleman sopan dan pemurah.
Rupa untuk umur cam ni dah tak penting. Pembawakan diri tu yang utama.

Adios.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-3-2023 05:01 AM GMT+8 , Processed in 0.135061 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list