CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 63887|Reply: 1012

“Jangan Nanti Dok Bising-Bising Dekat IG, Allah Buka Aib Kau” – Ude Wahid, Suami Izreen Azminda

  [Copy link]
Post time 11-1-2023 03:22 PM | Show all posts |Read mode

Perkongsian suami kepada pelakon Izreen Azminda iaitu Ude Wahid menjadi perhatian apabila meluahkan rasa kesal terhadap seseorang yang suka ‘bising’ di media sosial namun tidak mahu apabila diajak untuk bertemu.

Menerusi perkongsian di Insta Story itu, suami Izreen turut mempersoalkan kepada individu tidak disebutkan namanya itu adakah dia suka berkongsikan masalah sehingga semua orang tahu.
Malah, Ude turut memberi peringatan supaya berhenti berkongsikan perkara di media sosial kerana bimbang suatu hari nanti aib sendiri akan terbuka.




“Sudah-sudahlah. Jangan nanti dok bising-bising dekat Instagram tiba-tiba Allah buka aib kau baru time tu tak cukup tanah kau nak bersembunyi.  (Aku up sebab dah lama bersabar. Bukan nak memburukkan keadaan) tapi dah puas kena pijak. Aku pun nak hidup aman damai,” tulisnya.



Menerusi perkongsian lain, Ude turut meminta isterinya supaya banyakkan bersabar. Sementara itu, Izreen juga dilihat ada memuat naik perkongsian mengatakan sabarnya ada had serta meminta individu tersebut tidak melebih-lebih.







Tambahnya lagi, individu tersebut seakan tidak menghormati suami barunya kerana tanpa segan memuat naik gambar bekas suami yang juga sudah mempunyai keluarga sendiri.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan perkongsian itu ditujukan kepada siapa memandangkan Ude dan Izreen tidak menyebut nama mana-mana individu.



https://www.rotikaya.com/jangan-nanti-dok-bising-bising-dekat-ig-allah-buka-aib-kau-ude-wahid/?fbclid=IwAR12UmT4q-7_8eNo0Qafqw3rTM7mF_CwNj0k397XPvQXntuKlr8mvQU31zA



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2023 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan tersakiti dah keluar gua
Sol 1
Ude 2
Syuk 3
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:25 PM | Show all posts
Ahh..dia pun nak bergasak jugak. Memang tahun baru ni, tahun bergasak ke? Ni dah kalau kude dan jering, tak de orang lain dah, bekas bini & madu lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
baca ig sana kata tak kacau sini
baca ig sini kata tak kacau sana

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts


Komen ai jumpa pasal up gbr ex tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 11-1-2023 03:28 PM
baca ig sana kata tak kacau sini
baca ig sini kata tak kacau sana

Kesimpulannya yang dicaras dan yang mencaras dua2 jadi insecure
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:31 PM | Show all posts
wow penyondol dan pembirah acah victim lah ~ hahahahahahaha ok whatever jeles lettew intan hidup berbahagia dengan suami baru dan sangat understanding. hadap la ko jering dengan insecurities mu!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2023 03:33 PM | Show all posts
jering ni nmpak sangat hati hitam berkerak
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:34 PM | Show all posts
suterabiru123 replied at 11-1-2023 08:33 AM
jering ni nmpak sangat hati hitam berkerak

Rasa macam boleh tag team dengan birah jah dia punya berkeladak tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Maka dengan ini diumumkan







OPR akan naik berkali2 gara2 berita sensasi ini
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni rita rud lak masuk
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:39 PM | Show all posts
pernah la tiktok si intan ni lalu FYP aku..loving sungguh laki baru dia ni selain understanding... so akak paham la apsal bohsia pencen ni jeles... mesti la create akaun fake ni mengadap ig dgn tiktok intan khen...hujung2 makan hati situ
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca igs Intan td menyirap juga baca Intan kata Ude dgn Jering pandang rendah & hina pd husband baru Intan. Mende ntah sekor2 dah matang berbulu atas bawah dok sibuk nak buli budak muda. Bodoh ke apa. Pantang betul meols manusia suka hina & pandang rendah kt orang lain ni.

Btw meols perasan Jering ada mention Intan buat something belakang dia. Intan ada ngorat Ude lg ke? Siap ada bukti bagai ugut tunggu nak hantar kt suami baru Intan je.

Jangan buat perangai pelik2 la Intan weh. Awak tu dah berlaki baru. Meols harap apa yg meols speku ni xbetul lah. Sebab beria benor si Jering tu merentan mcm laki dia kena kaco.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik penyondol sorang ni, dah dapat laki org tu patut bangga lah kan dah menang. Ntah apa dia sakit hati sangat dengan intan lagi. Tu laa kifarah, hati tak tenang bertahun² lepas aniaya org. Padan muka!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:43 PM | Show all posts
asfaz replied at 11-1-2023 03:29 PM
Komen ai jumpa pasal up gbr ex tu

la pasal ni ke..
kau tkot ke org amk laki kau izreen oiii..
tau tkot.. time kau dok mrampas laki org xtakot plk...
tkot dgn bayang2 sendiri..
tp 1 jela si izreen ni bingit btol kalau dia mula bercakap.. sakit telingaaa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2023 03:44 PM | Show all posts
mmg penyondol ni akan rasa insecure ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki2 sekarang dah suka up kat media sosial... berdepan tak mahu ...tetiber kahwin baru ..yg baru tu tak selesa pun ...mcm Israel. Rampas tanah org hidup sentiasa takut bayang-bayang sendiri . Just saying in general lah...tak yah lah terasa....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kakak2 intan dah up kt story dah...jering ngn dude kononnya nk buat pembersihan imej la...nk point yg intan pn teruk jugak..tp knp intan dpt imej suci...deme ttp nmpk buruk...takyah nk ugut sebar aib la jering oiiii...kang nnti org gali balik aib ko...cuba la ko jdik mcm zarema tu..buat hal sndrik...tp tu la..laki ko pun mlut blh tahan kan..mengundang..mmg sekufu la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 03:50 PM | Show all posts
iols curios aib apa jering nak londehkan sangat tu? siap bgtau bapak die saksi bagai. pastu kemain sheols nak sebar aib tu kat laki baru intan

intan pon xmenafikan tapi xmengiyakan. cuma dari igs intan, boleh tahu yang benda tu memang aib cuma sebesar mana xtau la. but iols rasa laki baru intan pon dah tahu kot pasal tu. so kalo iols jadik intan lantakkan la sheols nak sebar kt laki baru pon. as long as laki baru sayang sheols & boleh terima segala kekurangan sheols. sapa yang xpernah buat salah kan selagi namanya manusia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 06:57 AM GMT+8 , Processed in 0.322320 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list