CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1708|Reply: 18

MASKED SINGER MALAYSIA SEASON 3, EDISI PERHILITAN KUTIP, 23 Disember dah tak perlu kalih channel ke animal planet.

  [Copy link]
Post time 13-12-2022 06:12 PM | Show all posts |Read mode
kaka nampak teaser kat asteruk tadi terus rasa nak buka thread.
Costume season 3 ni nampak macam meletop sikit dari season sebelum ni.
Season 1 dan 2 agak haukkk gittewww.. macam maskot sejam rm80 dekat birthday party bebudak jah...
Silap2 maskot yang rm80 sejam tu nyanyi lagi sedap..

Bermula pada 23 Disember

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon si couple kepam GV masuk ..awal2 lagi dah bleh dikutip jab perhilitan utk di hantar ke zoo negara bagi tujuan amal
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:16 PM | Show all posts
tang mana meletup nya kaka dude oi..
aku tgk zirafah punya costume tu mcm kim k je..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:17 PM | Show all posts
tak habis2 la meols nk speku asmidar, salma asis, ziana zain join ye..
meols saspek adam af2 ada kali ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-12-2022 06:19 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 13-12-2022 06:16 PM
mohon si couple kepam GV masuk ..awal2 lagi dah bleh dikutip jab perhilitan utk di hantar ke zoo neg ...

meletop2 gittew theyols dua masuk.. sorang pakai costume berox, sorang pakai costume flying fox...
btw kaka tadi iols check portal astro gempak katanya personaliti TV pun ada masuk menyanyi? ya ampun adakah si somikaumuda tuhh???

susu pisang dah terkambuih hujung2 kena sumpah jadi maskot ke macam mana...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-12-2022 06:21 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 13-12-2022 06:16 PM
tang mana meletup nya kaka dude oi..
aku tgk zirafah punya costume tu mcm kim k je..

meletup sikit je... so kalau kaka mention meletup sikit tu maknanya meletup taraf2 daging harimau kentuk jer tu... jauh lagi nak challenge yang negara jiran siam... harap2 peponen kertu atau memuda hanak hikan dan hadek2 di serap masuk jadi costume designer rancangan macamni supaya lebih kreatif... ke peponen malaysia pun takde idea macam peponen thailand...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-12-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jihyomelly at 13-12-2022 06:25 PM
dudaberhias replied at 13-12-2022 06:19 PM
meletop2 gittew theyols dua masuk.. sorang pakai costume berox, sorang pakai costume flying fox... ...


costume betoi & flying fox sesuai amat utk couple kepam GV

biar betul…pakai costume apa agak byk..kotak susu pisang/mangga/doyan yg dah dikambus blakang rmh dik duda…tak pun a mug of kucate booster susu melimpah ruah..rimau yg tgh kesedihan..byk costume bleh guna dek puyu semua yg dah ditimbus
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawas pakai costume yg sama?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 13-12-2022 06:17 PM
tak habis2 la meols nk speku asmidar, salma asis, ziana zain join ye..
meols saspek adam af2 ada kal ...

Marsha dll budak af join kot...
Nak sgt ramlah ram, dayang, erra, fauziah latif join...org tak nampak muka..diaorg nak dengar nyanyian korang je..boleh nyanyi lagi ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:42 PM | Show all posts
boleh tak meols nak ctdk masuk kali ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:44 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 13-12-2022 06:23 PM
costume betoi & flying fox sesuai amat utk couple kepam GV

biar betul…pakai costume apa agak byk ...

iols cadangkan costume bebird
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 13-12-2022 07:42 PM
boleh tak meols nak ctdk masuk kali ni?

Tunggu masked singer all stars
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa costume ikan dgn angsa tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 13-12-2022 07:44 PM
iols cadangkan costume bebird

Eh eh bijak sungguh chuols..lupa pulak bebird toilet...puyu dgn bebird toilet berpisah teda
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila list kan peserta yg join kot ada yg saya suka saya nak tgk laa
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 13-12-2022 08:00 PM
Sila list kan peserta yg join kot ada yg saya suka saya nak tgk laa

Xtau sape pesertanya..kene berteka teki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
So ada tekaan awal kalam tk chuolzz..kot janna nick masuk kostume taun nihTak pun kaka faz mncemar duli maauk kostume mat kilau
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg dalam costume pc tu,,, peserta sebenar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawas macam kak eton je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 01:08 AM GMT+8 , Processed in 0.065437 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list