CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1005|Reply: 19

[Tempatan] Sumbu Ajaib PH - teknologi terbaik membantu kos sara hidup rakyat di era Anwar

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Harap teori sumbu ajaib penjimat petrol PH ni dapat di implementasi secara meluas dalam pemerintah Anwar... Ini cara terbaik untuk membantu kos sara hidup rakyat

https://youtu.be/qDbySUH-68E

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 11:40 AM | Show all posts



Sorry, Encik/Cik tumpang, boleh tak U jg semarakkan troll "Kepala bapak kau!" ini kerana saya beraggap U cuba meyuburkan lagi budaya akhlak kurang ajar dn memaki,  tak kiralah sape sasarannya yg ditujukan. Trol begitu bukan satu gift yg megah untuk dibanggakan, diiklan dn disemarakkan di kalangan rakyat khususnya bagi bangsa melayu.
Jgn nak kata ianya hanya lelucon/lawak/bergurau.  Bunyinya kasar n to me it is very kurang ajar lagi biadap.  Dah lah generasi hari ini ketirisan akhlak, lagi U nak canang2kan, menormalisasikan makian begitu. Akhlak generasi melayu secantik manakah yg hendak kita lestarikan kalau cemohan, makian dijadikan bahasa basahan/ harian.
JGN lah jadikan bangsa melayu bangsa yg biadap, bangsa yg hilang akhlaknya, bangsa yg celupar mulutnya.
Maaf jika kata2 saya tidak menepati citarasa Sdr.

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 11:51 AM | Show all posts
Kita judi duluuuuuu..


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih kerana menghargai kami - persatuan badak sumbu zon tengah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:33 PM | Show all posts
ada sama dengan teori evolusi dan teori graviti graviton tak ni????

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:41 PM | Show all posts
bab2 ni malaysia bijok  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:55 PM | Show all posts
Koyak tak boleh bincang nampaknya TT ni.

Ingatkan lepas 3 hari kurang sikit demamnya

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 28-11-2022 11:40 AM
Sorry, Encik/Cik tumpang, boleh tak U jg semarakkan troll "Kepala bapak kau!" ini kerana saya be ...

Itu Bijan yang yang cakap.  Pegi Google.  Aku sekadar menyemarakkan semangat dia dari penjare je..  Dia mesti nak maki macam2 hal sekarang ni.  Takkan tu pon ko tak paham.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini ke golongan intelektual dari pas yang dah masuk pan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 03:10 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-11-2022 02:57 PM
Itu Bijan yang yang cakap.  Pegi Google.  Aku sekadar menyemarakkan semangat dia dari penjare je..  ...

Still, I tak setuju bila U asyik mengulang2 dn mengiklankan terus trol trs. It is very biadab, padanlah he deserves what he gets today. Dn rupa2nya dia meninggalkan satu warisan mutiara kata yg melekat dlm fikiran rakyat yg suka dgn trol begitu. Bangga?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 28-11-2022 03:10 PM
Still, I tak setuju bila U asyik mengulang2 dn mengiklankan terus trol trs. It is very biadab, pad ...

Ade je orang tempek meme yang dok kata Muhyiddin cirit..  Yang tu ko sokong ye?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 03:19 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-11-2022 03:13 PM
Ade je orang tempek meme yang dok kata Muhyiddin cirit..  Yang tu ko sokong ye?

Yg tu tak pernah singgah dn melekat dlm kepala aku, baca sekali lalu n forget about it.  Tak begitu terkesan kerana tak main nama 'bapak' (which is keturunan).
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 28-11-2022 03:19 PM
Yg tu tak pernah singgah dn melekat dlm kepala aku, baca sekali lalu n forget about it.  Tak begit ...

Kalo Bijan tak kata, aku pon tak tempek.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 03:28 PM | Show all posts
setaaan  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm.. Hairan pulak topik ni disambut secara negatif oleh penyokong2 PH. Bukan ke produk yg menjimatkan duit rakyat seperti ini sangat relevan dengan isu masyarakat sekarang ni yg tertekan dengan kos sara hidup? Tidakkan PM baru kita sangat mengambil berat tentang harga barang? Salah ke produk yg hebat seperti ini diketengahkan sesuai kejayaan PH menjadi kerajaan semula?  Zaman Midin & Mael mereka tak bersedia mempromosikan penggunaan Sumbu Ajaib sebab idea datang dari pihak lawan. Sekarang patutnya lebih mudah... Produk PH di era kerajaan PH.

Why? Tell me why?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 04:55 PM | Show all posts
sebagai rakyat, kita perlu bijak memilih

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:56 PM | Show all posts
Ya ampunnnnnnnnnnnnnnn....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bbnu zmn sekarang tau tak sumbu tu apa?


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 28-11-2022 04:55 PM
sebagai rakyat, kita perlu bijak memilih

Dongeng pantiliner dan bengkung haiyok.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:06 PM GMT+8 , Processed in 0.468526 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list