CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Barisan kabinet kerajaan, cabaran sebenar Anwar kini bermula

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 27-11-2022 11:15 AM
yang tuduh umno penyamun tu PH, bukan YDPA

YDPA, sultan2, raja2 ada mengundi tak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 11:40 AM | Show all posts
wirazam replied at 27-11-2022 11:36 AM
YDPA, sultan2, raja2 ada mengundi tak?

YDPA, raja dan sultan dah tak dapat mengundi bermula PRU15 ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 27-11-2022 11:40 AM
YDPA, raja dan sultan dah tak dapat mengundi bermula PRU15 ni

Oh .patutlah...penat dok skodeng nak tgk jari diaorg hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 27-11-2022 10:50 AM
Yup….sebab dah kena kencing 22 bulan dulu. So, atas pagar untuk parti2 lain. Aku tak tahu the rig ...

So bkn atas pagar lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 27-11-2022 10:35 AM
Saiful jambu? Ramai lg mat rempit jambu dari saiful. Aiyo. Sbb tu orang mcm ko tu senang percaya a ...

Dia tahu ler jenis gay macam mana ..been there done that...hence 2nd marriage....

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 27-11-2022 11:45 AM
So bkn atas pagar lah tu

Ok noted
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 27-11-2022 11:45 AM
So bkn atas pagar lah tu

Dah kena kencing kot ...iteww yg mabuk tak tahu tengah bertenggek atas pagar atau dah tengah terlentang  on the grass patch....

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 27-11-2022 11:03 AM
kan..orang cerdik ni kadang cepat melatah. dia tak bodoh cuma kurang bijak..puak2 itu ofkos suka o ...

Ko yg bodoh bodoh alang pulak macam mana descriptionnya....?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde kabinet pun isu telur dah selesai
Ayam dah mula bertelur nampaknya..

Harap2 isu minyak masak pun selesai gak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan bukan nobita sbg menteri kewangan dan sabu menteri pertahanan...cari yg semanggah sikit...bila bukak mulut nampak pandai
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangnon kena relax2
Satu2 ye jgn nak semua janji settle kn..
Kita paham, semangat tu ade
Byk benda nak cover....
Telur, minyak msk, pati, kronisme, rasuah
Opssss
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 27-11-2022 11:55 AM
Ko yg bodoh bodoh alang pulak macam mana descriptionnya....?

Kahkahkahkahkah

Well..look around your close barking ones
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 27-11-2022 09:23 AM
Konon nak banteras penyamun tapi bawa masuk penyamun dalam kabinet

Kan . Kalau aku highlight point nih, panatik2 reformasi kecam
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 27-11-2022 12:08 PM
Well..look around your close barking ones

I still see you.....come on setakat berkongsi bukan luak pun bulus atas badan ko kheun?

Kahkahkah


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
iols nak tgk, apa yg Anwar Ibrahim aka n lakukan utk jaga kebajikkan org2 Melayu Islam ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:04 PM | Show all posts
Maszlee siap buka petisyen tuk vote dia..gaduh pulak gan cikgu fadli yg viral tu..mls pulak baca
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 27-11-2022 12:00 PM
Takde kabinet pun isu telur dah selesai
Ayam dah mula bertelur nampaknya..



Smlm pun iols nampak minyak peket dah muncul
Haga minyak botol dah kembali terkawal sejak awal bulan ni


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:55 PM | Show all posts
alesandra replied at 27-11-2022 03:07 AM
Ye faham..naratif  derita 22 bulan..cukuplah sekaleyy dah x berapa laku.

Sis alex, aku nak ucap tahniah pada ko akhirnya bangnon kesayangan ko diangkat jadi PM10, what a nice number yachhh  berbaloiii perjuangan ko di forum berdekaddd2 lamanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:56 PM | Show all posts
Dah vote.

Tak minta banyak nak MYR1=SGD1 ja boleh?

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:03 PM | Show all posts
unguaurora replied at 27-11-2022 08:58 AM
Kementerian tinggal skit so beban menteri makin bertambah. Gaji plak kna potong..

aku lebih takut you pay peanuts, you get monkey.

OK je buat macam Singapore - keje gomen, politicians bayar kaw2 supaya tak korup and they get the best brains. Just learn how they do it.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:46 PM GMT+8 , Processed in 0.104897 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list