CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 3823|Reply: 48

"Biar Keluarga Dan Kawan-Kawan Yang Tahu Dah Cukup, Saya Tak Perlu Jelaskan" – Ismail Izzani

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 03:36 AM | Show all posts |Read mode



Beberapa hari lalu, tular sebuah video "panas" mirip penyanyi Ismail Izzani sedang ghairah bercium dan berpelukan dengan seorang wanita di sebuah kelab malam.

Video tersebut telah menjadi bualan hangat netizen hingga ramai yang mengecam Ismail kerana menganggap perbuatan tersebut sebagai sesuatu yang tidak bermoral.



BACA JUGA : Berpeluk Dengan Perempuan Seksi, Siap 'Comolot', Leher,Pipi,-Ismail Izzani Syok Berseronok Di Kelab Malam


Terbaru, perkongsian penyanyi itu di Insta Story mencuri perhatian apabila Ismail berharap tiada pihak campur urusan peribadinya susulan video tular tersebut. Katanya, biarlah apa yang berlaku hanya dia dan keluarganya sahaja yang tahu.







“Biarkan saya. Selagi saya dan ahli keluarga tahu apa tindakan selanjutnya, itu sudah memadai. Katakanlah apa yang anda mahu kata. Saya terus kekal dengan landasan saya, sayangi tenaga anda. Selamat menjalani hari indah semua,” tulisnya.

Dalam perkongsian lain, Ismail memuat naik foto sedang memegang pasport seolah-olah ingin membawa diri namun tidak dinyatakan pula kemana dia hendak pergi.







Jelasnya lagi, dia tiada niat untuk melarikan diri sebaliknya dia tidak mahu membuang masa untuk memberi penjelasan kerana netizen tidak akan peduli tentang apa yang betul atau salah.







Nampaknya Ismail sudah mengakui kesilapannya cuma memilih untuk tidak menjelaskan lebih lanjut mengenai perkara tersebut. Kita doa kan je lah yang baik-baik. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 03:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah terkantoi acah2 dramatik
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Babai sajalah karier dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena sebat dengan mak ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:43 AM | Show all posts
nak jelaskan ape. dah kantoi. buat muka bodoh je lah....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Maknya mana.x nak bekap ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa² je la..tapi bagus la da ngaku kesilapan..walaupun....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Jawapan yang membunuh kerjaya sendiri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Spoilt brat much
Untung laa anak org kaya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
pilih lah kawan elok sket, kwn uolz tu level2 mendozah ajer, sikit2 up medsos.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
So maknye nk bekap lg ke dak ni. Tanak sekolah boleh, nk g disko boleh, nk tuka2 awek boleh. Mmg die nk anak die camtu ka. Mak ni paling menusuk kate2 die banding org lain. Dah slh p nasihat, kau bekap ko dpt la
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebenaqnya org tak heran pun perangai ko liar ke ape amel oiiiii
Gasak la. Some youngsters mmg acah2 nak portray image bad boy khennnnz
Yg org menyampah sbb mak ko kaki sentap bila gosip pasal ko kuar
Dah anak ko retis, mmg akan jadi gosip la
Sementelah perangai pun tak semenggah mana
Ko dulu pun retis, sondol laki orang lagi khennnnz
Mcm la tak besa hadap gosip
Nasib baik rumahtangga ko tak kena sondol dgn babi lain
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:39 AM | Show all posts
tukar circle berkawan tu mail. kalau kawan yang sama dalam video tu juga yang paham...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat bodo je la mail, dah ko pun memang wild. Tp mak kau tu ah, rimas. Tak boleh ke kawal jari tu dari bertikam keyboard dgn nerakazen
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:49 AM | Show all posts
budak budak lagi kan.... buat keje tak clean
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka je macam budak kecik tapi peel liar. Yelah tak payah explain apa dah terang perangai ko tak bermoral and spoil brat, buat apapun mak cover ketiak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 11:42 AM | Show all posts
Aiol stuju tang netz tu je sbb mmg btul pun, smaada hal tu sahih or not, netz mmg akn sntiasa mngecam.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Pungkoq hang! Time bahagia gatai canang satu dunia. Time jatuh pandai pulak tutup HAHAHAHA cibai
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:57 AM | Show all posts
dah la nyanyi hauk, muka mcm upin ipin, berlagak pulak tu hahahhahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la kat sesapa yg jdi wife mail ni kalau tak berubah. Jangn sesekali komplen apa2 kat mak dia hokayyy..bini tak reti jaga katanya nanti. Anak betul sentiasa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 05:06 PM GMT+8 , Processed in 0.110081 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list