CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 552|Reply: 17

[Tempatan] Dulu BN = PENYAMUN... Sekarang BN suci & buah hati PH... Siap bagi laluan PRK Tioman

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Perwira2022 at 26-11-2022 07:36 PM

Pengundi & penyokong2 PH kena kencing lagi

Dulu BN jahat, penyamun, mat sakau, lanun, rasuah, korup.

Sekarang, lepas tercapai cita2 peribadi Anwar jadi PM, dengan deal belakang bersama anak murid kesayangannya Zahid Hamidi, BN telah suci.... BN disayangi... Penyokong2 PH jilat balik segala caci maki & cercaan hina terhadap BN

PRK Tioman nanti boleh comolot secara terbuka dengan BN... Hubungan sulit dah dihalalkan... Apa nak malu bossku



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Auto suci...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Solokkk at 26-11-2022 07:34 PM

Masa kempen PRU15, berdegar masing2 dgn prinsip, berdegar2 bersemangat macam sanggup dibunuh kalau langgar prinsip . Ujung2, cuma bersemangat jilat cirit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2022 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 26-11-2022 07:32 PM
Masa kempen PRU15, berdegar masing2 dgn prinsip, berdegar2 bersemangat macam sanggup dibunuh kalau l ...

Murah sangat prinsip perjuangan cacai PH ni.... Setakat nak bagi angkat Nuar jadi PM. Agama, bangsa & prinsip menentang rasuah boleh digadaikan asalkan cita2 peribadi Nuar tercapai..... Nuar dah lama tinggal mahligai mewah di Sg Long.. Sedangkan para pencacai setia hidup bangsat di PPRT B40
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu BN beramasmesra dgn PN takpe pulak. Dengkike?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuci kuci cak cakkk.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
haluz replied at 26-11-2022 08:00 PM
Klu BN beramasmesra dgn PN takpe pulak. Dengkike?


1st, bila pulak BN ramas mesra dgn PN?

2nd, kalau BN bekerjasama dengan PN pun, tak jadi pertikaian. Sebab PN especially Pas dah lama pun pelawa BN utamakan perpaduan Melayu Islam.  Anjurkan Muafakat Nasional. Takde hipokrit macam PH... Kutuk2 BN macam2 tapi bila ada kepentingan, gadai prinsip perjuangan sendiri yg kononnya anti perasuah utk bersetubuh dengan BN.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn marah2 nnt darah tinggi naik lak.. biar la BN+PH beramasmesra dulu. Mana tahu PRU16 BN sudi rujuk semula dgn PN. Biasala roda2 kehidupan. Ada masa di atas. Ada ketikanya di bawah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Solokkk at 26-11-2022 08:24 PM

Macam cinta monyet BBNU pulak. Mula2 benci nak mampos, last2 cinta sayang peluk ketat2 tak kasi lepas
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 26-11-2022 08:05 PM
1st, bila pulak BN ramas mesra dgn PN?

2nd, kalau BN bekerjasama dengan PN pun, tak jadi pertikai ...


lepas tu kenapa BN tak join PN masa PRU, muafakah la sangat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
PH ni bertanding la ngok..bergantung kpd kepimpinan atas tapi so far dia masih on.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:36 PM | Show all posts
kalau BN kerjasama dengan PN

BN penyamun tak wira??

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 08:36 PM
kalau BN kerjasama dengan PN

BN penyamun tak wira??

BN tetap penyamun walau dengan siapa saja dia bekerjasama...

Yg lawaknya, geng yg bertahun2 benci BN, hasut rakyat dengan gelaran2 hina dina terhadap BN tiba2 sanggup comolot dgn BN siap bagi jawatan TPM & menteri lagi Punya la munafik... Kencing rakyat demi nak menang PRU.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:43 PM | Show all posts
Perwira2022 replied at 26-11-2022 08:39 PM
BN tetap penyamun walau dengan siapa saja dia bekerjasama...

Yg lawaknya, geng yg bertahun2 benci ...

biasa la

eloknya PN dan PH bentuk kerajaan


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 26-11-2022 08:39 PM
BN tetap penyamun walau dengan siapa saja dia bekerjasama...

Yg lawaknya, geng yg bertahun2 benci ...

Yup…..dlm byk2 parti2 munafik, PH la yg terpaling munafik. Mungkin ada panatik2 reformasi yg marah aku cakap macam nih, tapi aku pedulik apa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetap penyamun terpaksa terima walaupun yihhhh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 26-11-2022 08:48 PM
Yup…..dlm byk2 parti2 munafik, PH la yg terpaling munafik. Mungkin ada panatik2 reformasi yg mara ...

Depa tak termaktub dengan perkataan munafik kerana depan cina kapir DAP. tapi dari segi moral, moral depa memang moral tahap tangki kumbahan najis.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 06:43 PM GMT+8 , Processed in 0.483953 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list