CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Video Tular: Trafik Sesak, Ada Lelaki Bogel Jalan Kaki Di LDP

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 04:30 PM | Show all posts
September14 replied at 24-11-2022 01:34 PM
Maknyah kut mcm ada tetek n jln lenggang

haah

nmpk mcm tu jugak



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 04:37 PM | Show all posts
pondan tak siap ke ni.?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 24-11-2022 01:35 PM
iyeeee .. si gile ni le tadi buat jam yg dah sedia teruk tu bertambah teruk.. tak pasai2 nampak mont ...

Hihi lawak la ko ni kitty.. pepasal ko yg tak tarik dia? Aku tak tergamak nak tgk conet dia dlm video… kututup dgn jari.. tp nampak dia mcm cat walk ala2 fashion show pula jlnnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 05:03 PM | Show all posts
Ke amik batu? Tengok muka can do la so so compare to bapok gay yg bergentayangan kat socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 05:17 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 24-11-2022 01:35 PM
iyeeee .. si gile ni le tadi buat jam yg dah sedia teruk tu bertambah teruk.. tak pasai2 nampak mont ...

iols ternampak bahagian depan sikit. nasib ada divider tgh tu. tk sengaja tertgk igt kan ada apa la sbb ada escort dr blkg
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat org ni post sebut masya Allah tengok lelaki bogel? Indah sangat ke aurat mamat tu?

Or aku yg silap faham ttg penggunaan Masya Allah ni? I thought kita guna bila kita berdepan dgn sesuatu yg baik n indah n kira express appreciation n kesyukuran kpd Allah...

Pencerahan sikit sesiapa yg ahli. Macehhj .
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:11 PM | Show all posts
acik79 replied at 24-11-2022 05:00 PM
Hihi lawak la ko ni kitty.. pepasal ko yg tak tarik dia? Aku tak tergamak nak tgk conet dia dlm vi ...

sbb dah ada abam polis escort..nak ajak naik pun tak mulehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat lah depa sebut masyaAllah…suppose sebut istifar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
nenekglamer replied at 24-11-2022 05:25 PM
Awat org ni post sebut masya Allah tengok lelaki bogel? Indah sangat ke aurat mamat tu?

Or aku yg s ...

Betul la cara kau guna penggunaan masha allah tu, masha allah digunakan utk sesuatu yg cantik, indah, mengkagumkan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
nenekglamer replied at 24-11-2022 05:25 PM
Awat org ni post sebut masya Allah tengok lelaki bogel? Indah sangat ke aurat mamat tu?

Or aku yg s ...


Suppose sebut istifar…masyaAllah ni utk perkara2 elok , yg baik dan menunjukkan kekaguman kita pada Allah…yg ni x sesuai masyaAllah, sbb indah macam mana pon, dia melakukan perkara yg x baik dan x senonoh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Betullah sebut masyaallah, indahnya konek ciptaan-Mu wahai Ya Allah….. dekkkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai kesian....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:47 PM | Show all posts
protes nuar brehim jd PM ke tu brader ?

dah dah la hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki iols balik.keje cite
Rupanya.orang ni berjalan.dalam pkl 5.30am tadi depan paradigm.mall.tu..
Takajut laki.iols..dia igt bayang2 apa.la
Rupanya.laki.bogel ni
Masa tu.polis ke.sapa.semua.tak.ada lagi
Haha...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakikuDibibirmu at 24-11-2022 07:19 PM

Sebab konek itu indahlah kena sebut masya-Allah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 24-11-2022 01:35 PM
iyeeee .. si gile ni le tadi buat jam yg dah sedia teruk tu bertambah teruk.. tak pasai2 nampak mont ...


Nah..cuci mata

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 07:39 PM | Show all posts

tabuleh unseen kaka oii

letak segelen pun teda guna nyehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Catwalk tayang micropen*s?


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 24-11-2022 06:26 PM
Betullah sebut masyaallah, indahnya konek ciptaan-Mu wahai Ya Allah….. dekkkkk!

Entah2 microSD je.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tenang berangin sepoi2 bahasa je die kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:16 PM GMT+8 , Processed in 0.108338 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list