CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Lelaki Mirip Menantu Ismail Sabri, Jovian Mandagie Berciuman Dengan Lelaki Dalam Lif?

  [Copy link]
Post time 23-11-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 22-11-2022 03:26 PM
delete dah eh kat twider, tak jumpa dah

Aku sempat download pg td
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 04:40 PM | Show all posts
meah_kelabu replied at 23-11-2022 03:53 PM
ade clue dlm twiderrr td - pasangan ade kes kwsp.

cer carikk sape yg ade kes kwsp xbayor dkt staff  ...

itu pasangan ke si jovian ni sendirik??

rasa dia tu refer kat si jovian ni yang tak bayar kwsp
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 22-11-2022 08:39 PM
Jovian tu ramai pulak mengutuk... Tapi bila anwar buat semua fitnah.

Taklah nak support sangat tapi anwar tu dah tua kot. Budak tu laki muda, kuat lagi. Takkan la anwar tu mampu nak lawan orang muda dan sihat lagi. If anything it must be consensual

Tapi JM ni bukanlah mengejutkan. Tengok pun tau. Kat office aku berlambak laki2 camni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
leftenanhensem replied at 23-11-2022 03:02 PM
katanya kejadian dia lift doubletree JB on 27/5/2019 (ada kt video tu)
and guess what, kt IG Jobian  ...

Lame dah
3 thun lepas
Terleak sbb bini nye leak wasap ke

I pon terkejut
Klo benar
Klo fitnah x baik tauuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sofi_sofia replied at 23-11-2022 03:29 PM
biasalah tu ... zaman skrg ni 5 lelaki yg ko jumpa 3 sure gay ... jaga2 lah wahai gegadis kat jantan ...

Ade yg tgh viral
Sado badan kawen ngn janda anak bape ntah
Mcm mak ngn anak

Maaf la hati i xleh nk husnuzon tgok si laki nye tu
Sesuatu
Tp ummah fb puji katenye menolong ibu tunggal
Ntah dikkk hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang sebelum kawen bukan acik2 porem banyak bukti yindon ni gayboy kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg jovian gay before kawin dgn nina. And nina pun fully aware about that. But people can change, so she thought, tp tu lahh kesian si wifey ????
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri LGBT lepastu laung melayu islam ini semua agenda yahudi dan DAP
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak caye aku kalau org kata gayboy blh berubah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
sitinaziha_214 replied at 23-11-2022 04:05 PM
Nonbinary dgn flexi tu apa? Weyyyyyh maluuu weyh jovian mesti malu nak letak muka kat mana . Kalau ...

Chef terpaling tu rilek je, siap ada statement bawak ke katil lagi

Tak nampak macam sedang malu pun?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sape eh nama chef yang tua dulu buat video lidah tu . mana dia sekarang? dah lama nyepi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 23-11-2022 06:02 PM
Taklah nak support sangat tapi anwar tu dah tua kot. Budak tu laki muda, kuat lagi. Takkan la anwa ...

JM mmg sebelum dia kawin nina pun dah boleh tau. Org yg kunyit ini kita boleh baca dari muka/gaya. Kalau kunyit mesti pondan ke u? Kat office kau ada ke laki yang kahwin tapi gayah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk taik lalat pun dah boleh agak gayahnya.
Sejenis bisex. Dua2 layan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:24 PM | Show all posts
nampak mcm laki tu ngantuk,,pastu die sandar dagu die kat laki tu,,hhahhaah xdela nampak cium2
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 22-11-2022 03:02 PM
Kawan dia ckp ada bau busuk..
Dia hidu.la.kat jovian..busuk ke..
Jovian ckp..nanti...tunggunkat bili ...

Ooooo sketsa rupanya
Acik ingat gigi jobiang busuk
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
leftenanhensem replied at 23-11-2022 03:02 PM
katanya kejadian dia lift doubletree JB on 27/5/2019 (ada kt video tu)
and guess what, kt IG Jobian  ...

Siapa kawan dia tuuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 24-11-2022 12:17 PM
sape eh nama chef yang tua dulu buat video lidah tu . mana dia sekarang? dah lama nyepi.

Chef joe?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sitinaziha_214 replied at 23-11-2022 04:15 PM
Normal lelaki selekeh memang straight  yang lawa2, kemas tiptop ramai tak

Ada srg pembantu pharmacist  dkt tiktok ni hari2 buat live. Siam. Ku tgk semacam je. Smlm nmpk video angle dr bawah. Seluar katok. Sikit lg nk nmpk  gamaknya. Geli je. Muka ensem pun nmpk geli je. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:38 PM | Show all posts
Tak nyempat-nyempat sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-11-2022 12:24 PM
Ooooo sketsa rupanya
Acik ingat gigi jobiang busuk

Alahhh biasa la bau bau ni...
Semakin bau semakin dekat khenn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:23 PM GMT+8 , Processed in 0.130508 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list