CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Siapa PM? Nanti Azan Kena Slow-Slow,"- Suka Hati Je Cakap, Haris Ismail Bikin Ramai Panas

  [Copy link]
Post time 22-11-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
statement bodoh!nmpk sgt jenis x bercampuq ngn bangsa lain eeww ewww bengong gila ????????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Jellobin replied at 22-11-2022 10:21 PM
Bodoh yg teramat pekat!!!

Muka dia pun aku benci. Sialan btl haris

laki bini sama kan kan kan..x fhm aku napa org still angkat mahkluk bodo camni????????
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
habisnamadahni replied at 22-11-2022 11:21 PM
laki bini sama kan kan kan..x fhm aku napa org still angkat mahkluk bodo camni????????

Sama pekat likat!

Always take half cooked info. And amek mna yg sesuai dgn jiwa dia je bodos piang

Org cm dia ni lah buat bangsa agama lain benci dgn islam/melayu.


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Haris ni suka main tiktok ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mereka yg mengeluarkan statement berbaur perkauman harus ditangkap segera dan dimandulkan supaya kebenakkan dan kebodohan mereka tidak diwarisi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sulu tayang bebed,ni tayang kebodohan pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis otak terapung jugak ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodo selevel ngan laki yinna zaim je laki lopak ni. Low class!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu sebab la hjh lopak da start pakai skirt. Menuju ke arah isle liberal. Sikit hari nanti hjh lopak pakai lak niqob transparent.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni amik pakej cikgu marketing 700k ke sampai buat kerja yg tak perlu terlebih-lenih dah sekarang.... Eiii aku si haris niii
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 08:31 AM | Show all posts
laki bini memperguna agama mcm parti dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:48 AM | Show all posts
jah ngn bini dia dua2 benak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:27 AM | Show all posts
Dia pun nak jugerkkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:31 AM | Show all posts
Tak payahla mempergunakan agama untuk berpolitik. Macamana kaum lain nak hormat kita kalau macam ni pemikiran.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini ko pun dah sama permain-main kan agama. Celaru.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:48 AM | Show all posts
Penunggang penunggang..bodohnya la ko punai.
Tu la membaca malas..ni mesti asyik dgr ceramah cakap azan tak boleh kan.
Kalau mcm ni cara ko berdakwah mmg tak sampai la pada yg non muslim utk lihat keindahan islam.
Sial manusia mcm ni ada di muka bumi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Itzy replied at 22-11-2022 10:25 PM
Betul la tu, masa aku belajar kat penang ramai kawan aku anak penang jati sana kata x suka dap. Wakt ...

Superman hew tu lama dah kena buang dap…
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 11:20 AM | Show all posts
Nnasda53 replied at 23-11-2022 10:48 AM
Penunggang penunggang..bodohnya la ko punai.
Tu la membaca malas..ni mesti asyik dgr ceramah cakap a ...

kesian punai ni, mcm budak terencat akal nye pemikiran. cash utk jah dpt laki bodoh, sama bodoh mcm jah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 11:43 AM | Show all posts
Denco replied at 23-11-2022 11:20 AM
kesian punai ni, mcm budak terencat akal nye pemikiran. cash utk jah dpt laki bodoh, sama bodoh mc ...

Sesuai berjodohan..sama2 sesuai content2 bodoh demi sesuap nasi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh tak bertepian..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:20 PM GMT+8 , Processed in 0.090357 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list