CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7448|Reply: 66

Polis Siasat Video Tular Bekas Suami Penyanyi Dangdut Belasah Wanita Dalam Rumah

  [Copy link]
Post time 18-11-2022 11:34 AM | Show all posts |Read mode
Ketua Polis Daerah Kajang mengesahkan pihaknya membuka kertas siasatan terhadap video tular lelaki belasah wanita yang ditendang dan diheret dalam sebuah rumah, di kawasan Kajang.


Asisten Komisioner Mohd. Zaid Hassan bekata, pihaknya ada menerima laporan berkenaan kes tersebut.




Tangkap layar video lelaki belasah wanita yang tular di media sosial dan kini dalam siasatan pihak polis.





“Saya boleh sahkan kami terima laporan dan sudah membuka kertas siasatan. Tindakan juga sedang dibuat,” katanya dalam kenyataan hari ini.


Terdahulu, tular di media sosial sejak semalam satu rakaman video perbuatan lelaki dipercayai suami mendera wanita dalam kejadian yang berlaku di sebuah rumah.


Video berdurasi satu minit tujuh saat itu menyaksikan mangsa diheret dan ditendang di bahagian muka serta badan berkali-kali.


Turut diperlihatkan, kanak-kanak perempuan yang berada di lokasi kejadian juga menangis sambil mengangkat tangan sebagai tanda memohon maaf kepada individu berkenaan.




Sumber: KOSMO! ONLINE










Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2022 11:47 AM | Show all posts
Tangkap terus jantan tak guna ni. Suka hati je kau nak bantai anak orang. Nak mengajar bini konon. Polis sila bantai jantan tak guna balik
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Katanya bekas suami penyanyi dangdut. Sapa eh?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex mami?
Ex amelina?
Baby shima tak menikah lagi kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 18-11-2022 12:07 PM
Ex mami?
Ex amelina?
Baby shima tak menikah lagi kan?

Ex amalina org speku kat twitter
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Amalina amalina... Dh mcm lagu si santesh plak
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 01:11 PM | Show all posts
Cam sial sukati2 blasah prmpuan, layak hukum mti je jntn cmni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 01:14 PM | Show all posts
SherryZass replied at 18-11-2022 11:47 AM
Tangkap terus jantan tak guna ni. Suka hati je kau nak bantai anak orang. Nak mengajar bini konon. P ...

Jntn x guna mmg sllu pkai alasan nk mngjar prmpuan dgn cra mmukul, dsar sial je tngok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 18-11-2022 12:07 PM
Ex mami?
Ex amelina?
Baby shima tak menikah lagi kan?


Tambahan
Ex sheeda
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex amelina yang mengaku tan sri tu ke? Bukan dah tua ke? Ni nampak muda jgk .. eeiii geram aku
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 01:27 PM | Show all posts
gideoncross replied at 18-11-2022 06:14 AM
Jntn x guna mmg sllu pkai alasan nk mngjar prmpuan dgn cra mmukul, dsar sial je tngok.

memang sialan je lah perangai jantan macam ni. Kadang kat medsos ni bila tengok benda macam ni, adalah puak yg jenis mengomen, jangan judge lelebih, kita tak tau cerita sebetulnya. Habis tu, kau ingat kalau mangsa tu mati atau koma ke, kau boleh nak dengar cerita side dia ke bongok
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Checked in awal pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 01:33 PM | Show all posts
semua penyanyi dangdut disenaraikan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 02:07 PM | Show all posts
Mana weih video nya.. awat carik x jmp..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dh tgk vid ni.. aku paling geram kat pompuan tu, ni zaman dah modern.. tolong la selamatkan diri tu. Jgn biar diri kena dera mcm tu. Simpati sgt kat anak pompuan tu, trauma emosi dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 18-11-2022 01:19 PM
Ex amelina yang mengaku tan sri tu ke? Bukan dah tua ke? Ni nampak muda jgk .. eeiii geram aku

Tu lah nmpk muda..
Tp kt twitter perakam kata ex amelina...ada dna syaithon kot jantan ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih campur geram bila wanita rela di seksa dan di dera jantan lahanat!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 02:23 PM | Show all posts
sapa lak yg merekod nya
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
eeeee mintak dijauhkan. moga ALLAH lindungi kita semua
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pada yang kena belasah tu, cepat cepat ye lari lepaskan diri. anak jangan tertinggal pulak. bawak sekali
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 02:40 PM GMT+8 , Processed in 0.106993 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list