CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2300|Reply: 3

Nak Buktikan Tak Hamil, BCL ‘Up’ Video Pakai ‘Sports Bra’

  [Copy link]
Post time 16-11-2022 01:23 PM | Show all posts |Read mode
“Sanggup Dedah Aurat Demi Netizen..” – Nak Buktikan Tak Hamil, BCL ‘Up’ Video Pakai ‘Sports Bra’



Baru-baru ini, selebriti terkenal berasal dari Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari telah menjadi mangsa body shaming kerana memiliki perut buncit, hingga dituduh dirinya sedang hamil anak kepada penyanyi, Ariel Noah.

Susulan itu, Bunga atau juga dikenali sebagai BCL berkongsikan satu video di platform TikTok dengan meletakkan kapsyen sarkastik dirinya sedang memakai baju sukan menampakkan bahagian perut.

Sambil memaparkan perut, BCL berkata postur tubuhnya serta sudut kamera menampakkan penyanyi berkenaan mempunyai perut buncit.

Akibat bersifat sarkastik seperti itu, netizen kebanyakkan berasa kurang senang melihat pelantun lagu Ingkar tersebut berpakaian terdedah hanya untuk membuktikan kepada orang ramai susulan isu ‘perut buncit’.

Netizen kebanyakkannya berasa kecewa serta menegur BCL untuk tidak perlu berbuat sedemikian hanya kerana mulut orang ramai.





Bahkan netizen turut mempersoalkan sama ada BCL tidak berasa kasihan terhadap Allahyarham suami apabila berkelakuan dan berpakaian seperti sedemikian.

Sumber:https://beautifulnara.com/sanggu ... o-pakai-sports-bra/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 02:05 PM | Show all posts
dia tak kisah pon kalau tgk gaya lepas arwah suami meninggal tu..kalau dia kisah kompom jilbab penuh tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 11:15 AM | Show all posts
epullipan replied at 16-11-2022 02:05 PM
dia tak kisah pon kalau tgk gaya lepas arwah suami meninggal tu..kalau dia kisah kompom jilbab penuh ...

ituleee..kezah pulak acik2 netizen
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan dia nampak berisi sket je, dah nak masuk 4 series kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:12 PM GMT+8 , Processed in 0.084807 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list