CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Jiran Dah Tak Tahan Bau Tahi Busuk, Aktres Kantoi Suka Buang Air Besar Merata Tempat

  [Copy link]
Post time 15-11-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BarbiePink at 15-11-2022 03:22 PM

Saiko nyer perangai
Menjijikkan betul wei
Najis pun tak reti nak buang
Iols mbyg ken misti nak ngesek pun
Tak kisah nak buat mana
Nasib ler ex laki retis
Kalau idak misti dh ada video
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsb baik dia x nk ikut si Elon duduk di bulan..kalo x penuh taik dia je terbang sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2022 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Page88 replied at 10-11-2022 05:02 AM
Oi, you fucking racist fuck, India some places does not have toilets. You have never been to India ...


Kau india ke?memang betul lah kan yenna kat india sana berak merata

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia jd mcm ni? Muka lawa betul, tp perangai teruk sgt2. 1 dunia tau ko berak atas katil j depp and yet still xtau malu berak merata lg. Masa she berlakon aquaman as merra tu i terpesona tgk she mmg cantik agt
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 11:35 AM | Show all posts
please dont used any nasty word
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 9-11-2022 10:12 AM
Teringat iols ternampak tahik org kat depan restoran muar  Bangi gateway

Hah? Bila tu… aku ada juga gi makan situ…
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
acik79 replied at 10-12-2022 05:36 PM
Hah? Bila tu… aku ada juga gi makan situ…

Time tu kedai makan tu dah tutup.. malam.. tak ingat duh...tapi tahik tu ataih plestik glove.. dah teringat balik
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 9-11-2022 04:00 PM
Tapi lelaki mmg akan pilih rupa hahahha itu nombor 1...hal berak depan umah org mcm kucing belakan ...

Kueennn... Level bang joni yg kaya, sukses lg ada rupa pun leh tinggal partner dan ank2 lps nampak pompuan cantek, apatah lg laki biasa. Dh putus jari baru nk insof.
P/s: mata meols kah yg nampak amber dh x selawa dlu. Ke dia ada adjust muka dia so x menjadi sangat?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 05:09 PM GMT+8 , Processed in 0.079421 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list