CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 33008|Reply: 285

mari bercerita pengalaman memikat/mengejar lelaki

[Copy link]
Post time 20-10-2010 04:46 PM | Show all posts |Read mode
i sgt free hari nih, so i nk share pengalaman memikat lelaki, kawan2 yg lain mari kite berkongsi cerita..i start dulu ye...

mase nk tackle senior kat U dlu i sanggup tggu kat library 6 jam semata2 nk tgk dia, sllu dia duk kat meja depan i, dia ada feveret meja... bile dia tgh study i pandang je muka dia bile dia angkat muka i pura2 tgh menghafal
klu dia duk kat meja belakang, i dah prepare cermin pecah yg i kutip kat toilet, i adjust2 cermin tu mcm side mirror so nampakla dia kat belkang....
ari2 i akan lalu kat depan klas dia tp i pandang sekilas je x lah dia pasan kan .....
i siap tukar imej sbb nk takel dia.... pakai tudung litup, berstokin kaki bagai... motipp sungguh....
i dulu jln bersepah tp sbb nk tekel dia punya pasal jalan pun terkepit2...
ada sekali tuh mase i jln nk g padang kawad after klas, i pasan dia kat blkg i so i pun jatuhkan matriks card konon2 nnti dia kutipkan matrik kad i.... huhuhu... x sanggup nk cite
after jatuhkan matrik card tu i trus jln ... tetiba i pasan dia kat seberang jalan ...
dia x nampak matrik kad i....... so i kena patah blk cari matrik card yg i jatuhkan td.... malu nyeeee......
nasib x de org nampak......
siap tdo tgh hari ngigau pggl nama dia..... member i yg kejutkan i...
klu borak2 ngan dia sllu bg hint n flirt skit2... huhuhu... x tau dia pasan ke x...
jodoh x de....

after dah mempraktikan 1001 cara menekel senior tu akhirnya bg hint ngan i
tp lambat 2 hari....
i dah kapel ngan hb mase tuh......huhuhu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2010 04:53 PM | Show all posts
awat tak bukak kat room sebelah?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 04:53 PM | Show all posts
awat tak bukak kat room sebelah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-10-2010 04:53 PM | Show all posts
ok ok mari kite dgr cerita kengkawan yg lain plak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-10-2010 04:54 PM | Show all posts
awat tak bukak kat room sebelah?
kenesep Post at 20-10-2010 16:53



  salah parking la.... blh move x? hehehehe.....trus kan je la....
klu momod blh movekan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 05:09 PM | Show all posts
i tak penah pikat lelaki..
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 20-10-2010 05:13 PM | Show all posts
i tak penah pikat lelaki..
melinda_gordon Post at 20-10-2010 17:09



   seronok taw pikat lelaki ni.. try la...motippp u dah ada tunang kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 05:15 PM | Show all posts
Reply 7# shida81


    motip jugak u dah ade hubby tapi sebok nak pikat laki lain??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-10-2010 05:18 PM | Show all posts
Reply  shida81


    motip jugak u dah ade hubby tapi sebok nak pikat laki lain??
melinda_gordon Post at 20-10-2010 17:15



  nie cite lama la...hubby i pun taw gak.....
xkan u x pernah tekel skit2 tunang u tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 05:20 PM | Show all posts
nie cite lama la...hubby i pun taw gak.....
xkan u x pernah tekel skit2 tunang u tu ...
shida81 Post at 20-10-2010 17:18



    i tak pikat die..
die yg terpikat kat i..mcm incek kenesep terpikat kat i..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 05:49 PM | Show all posts
sy tak penah pikat laki...........pemalu gile siot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-10-2010 05:53 PM | Show all posts
motippp i sowang je ke pikat lelaki?
ke pompuan lain yg pikat lelaki ari nie bz x sempat memorem
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 05:53 PM | Show all posts
ai bukan jenis memikat dan kejar lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 05:53 PM | Show all posts
suka flirt2 saje
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 05:54 PM | Show all posts
lelaki kan suka cabaran, takleh mencabar kalau ai yang pikat
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 09:43 PM | Show all posts
xde boipren
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2010 08:08 AM | Show all posts
i sgt free hari nih, so i nk share pengalaman memikat lelaki, kawan2 yg lain mari kite berkongsi cer ...
shida81 Post at 20-10-2010 16:46



   mcm mana pompuan bg hint?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2010 09:13 AM | Show all posts
mcm mana pompuan bg hint?
hike80 Post at 21-10-2010 08:08


pompuan lain i x tau...tp klu i kena depends pada type lelaki yg i nk tekel tu
klu mcm senior i tu, i bg hint dr body languange dr lirikan mata senyuman... konon2 menggoda
geli bila igt blk .... cissss.......
mase nk tekel my hb i ckp seloroh je coz my hb ngan i satu kepala n suka bergurau...
i ckp cm ni " ak sebenarnya dah lama suka kat ko, ko je x pasaan, aku cantekk x?"
ckp tyme gurau2 le....
pastu my hb tersipu2.... boleh ... ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 09:15 AM | Show all posts
Reply 18# shida81


    itu soklan serius ke tu?? bukan gurau2 ke??? ish..kalo haku mmg aku ingat gurau2 je
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 09:19 AM | Show all posts
pernah dipikat oleh lelaki msa lepak kt public phone pkl 2 pagi masa tu
itulah last dipikat dan last lepak public phone pkl 2pagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 04:27 AM GMT+8 , Processed in 0.071089 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list